Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
Ziyagökalp Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 141, Batman
Medical Point Batman Hastanesi
i̇...d
Tiroid ve guatr için birçok doktora başvurmuştum.Kendileri bölgenin en tecrübeli,en donanımlı doktorudur.Verdiği ilaçları düzenli kullandıktan sonra belirgin iyileşme ve olumlu sonuçlar aldık.Biyopsimizi de bizzat kendisi çok başarılı,hızlı ve sorunsuz almıştı.Hastaya gerekli değeri verebilen doktor sayısının çok az olduğu bir dönemde Cumali hocamı bulmamız büyük nimetti.Allah ondan razı olsun
s....s
43 yaşında kilo alma ve adet düzensizliği nedeniyle başvurduğum doktorum ; bana obezite , şeker hastalığı ve polikistik over hastalığı teşhisi koydu . Uzun süre diyet , spor ve verdiği ilaçlarla ve özellikle iğne ile 1 yılda yaklaşık 20 kilo verdim . Şikayetlerim belirgin şekilde kayboldu . Şekerim normale döndü . Kıllanma , sivilce ve adet düzensizliğim iyileşti . Hocam size çok teşekkür ediyorum , elinize ve emeğinize sağlık . İyi ki varsınız . Herkese tavsiye ediyorum ...
ne...n
çok alçakgönüllü
Cumali Gökçe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cumali Gökçe, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Cumali Gökçe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu.
Cumali Gökçe adresi nerede?Cumali Gökçe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyagökalp Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 141 Batman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cumali Gökçe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cumali Gökçe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cumali Gökçe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cumali Gökçe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cumali Gökçe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cumali Gökçe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cumali Gökçe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cumali Gökçe hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Cumali Gökçe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cumali Gökçe hangi sigortaları kabul ediyor?Cumali Gökçe, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Cumali Gökçe ile iletişime geçmenizi öneririz.