Acil Tıp Randevusu
Dr. Cumhur Bora Estetik Klinik
Teşvikiye Mah. Sezai Selek Sok. Selek Apt. No:15 D:1 Nişantaşı, İstanbul
Dr. Cumhur Bora Estetik Klinik
e....ç
Dudak dolgusu yaptırdım. Gerçekten cok dogal duruyor. Cok memnun kaldım hem yaptığı işten hem yaparken kibarlıgı ve güleryüzlülügünden. Sürekli gelip bide önerebilecegim adres.
vi...u
Cumhur beye dudak dolgusu için gittim çok heyecanlıydım ama çok sıcak bir karşılama oldu dudak dolgusuyla birlikte burun dolgusu da yaptırdım. Çok doğal ve güzel oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
e....k
Nişantaşı'nda gözünüz kapalı gidebileceğiniz en güvenli, en temiz kliniklerden. Cumhur hocama dudak dolgusu yaptırmak için gittim ve çok memnun kaldım. Artık benim de hacimli ve en önemlisi çok doğal görünen dudaklarım var. :) Hocama ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Başarılarınız daim olsun.
gü...
Skar izlerim için gittim işlemlerden çok memnun kaldım baya geçti izlerim.Çene dolgusu da yaptırdım ondan da çok memnun kaldım tam istediğim gibi oldu
Cumhur hocaya dudak dolgusu için gittim ve çok memnun kaldım. Tam tarif ettiğim gibi oldu. Doğal durmaması açısından endişeliydim ancak gerçekten çok begendim. Kişiden kişiye değişiklik gösteriyormus ama ben sonrasında pek fazla şişlik ve morarma gibi problemlerle karşılasmadım.
z....b
İlerleyen yaşıma rağmen olmaz denilen ışık dolgumu çok güzel yaptı,ilgisi, alakası, hastayı dinlemesi ile işinde çok profesyonel olduğu çok belli, beni çok mutlu etti, her zaman gönül rahatlığıyla gidebileceğim bir doktordur kendileri,tavsiye olunur.
şe....
Dudak dolgusu ve botoks yaptırdım, çok memnun kaldım, kontrol seansıda zamanında yapıldı. Son derece ilgili ve açıklayıcıydı Cumhur Hocam, kesinlikle devamlı olarak gitmek isteyeceğim bir klinik.
c.....
Cumhur hoca iyi bir doktor sağolsun, tedavimizi yaptı. 20 gün sonra tekrar görüşme için randevulaştık.Eksik olan ne varsa tamamlanacağını belirtti.Ben aldırmak için gittim.Ben alma işlemini gerçekleştirdi.Beni de bilgilendirdi, sağolsun ilgilendi ve her türlü destek oldu.Sonrası için de telefonla görüştük, resim de gönderdim.İşin takipçisi oldu.Cumhur hocayı göstermiş olduğu ilgiyle ve yaptığı işin takibiyle herkese öneririm.
de...z
Cumhur hoca ya kılcal damar tedavisi için gittim ve tek seansta bütün kılcal damarlarım geçti. Kendisine hayatım boyunca dua edeceğim. Çok kibar ve işinin ehli bir doktor. herkese öneririm.
ab...b
Göz altı ışık dolgusu için kendisine danıştım ve daha ilk andan muhteşem değişim gördüm. Sanırım 15 gün sonra kontrole gittiğimde daha da iyi olacak.
Cumhur Bora isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cumhur Bora, Mezoterapi. Size Cumhur Bora tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Acil Tıp Randevusu, Randevu.
Cumhur Bora adresi nerede?Cumhur Bora şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mah. Sezai Selek Sok. Selek Apt. No:15 D:1 Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cumhur Bora isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cumhur Bora online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cumhur Bora isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cumhur Bora, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cumhur Bora isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cumhur Bora bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cumhur Bora ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cumhur Bora hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Cumhur Bora hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Mezoterapi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Mezoterapi Uzmanları