Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi, Edirne
h....y
Cumhur hoca benim hayatımı kurtardı. şuan 25 yaşındayım ameliyattan memnunum. Problem yok. 3 veya 4 yıl önce orada fizik tedavi görürken ona gittim ve ameliyat yaptı. Omur iliğim kırık feci şekilde yan kaynamış tespit etti. ve yan kaynaması ameliyatımı daha zor hâle getirmişti.
yürüme damarlarını herşeyi arasına sıkıştırmış durumdaydı. Felç olma riskim artmıştı. Mükemmel bir doktor hayatımı kurtardı. Kırmızı halı serip geldim hocam çok iyiyim teşekkür ederim
se...i
Askerdeyken ağrılarından gittiği hastane Oğlumun omuriliğinde tümör var başınızın çaresine bakın dediler, doktor araştırmaya başladım ve bana göre dünyanın en başarılı doktoru Cumhur Hocamı onun öğrencisi tarafından yönlendirildim. Ameleyat yaptı ve şimdi oğlum çok iyi, hep minnettar kalıcam, ona gönderdiği için öğrencisine ve cumhur hocama. Omuriliğinde sıkıntı olan herkese öneriyorum..
ka...5
21 yaşındayım bel fıtığından ameliyat oldum ameliyattan birgün sonra taburcu oldum ve hemen gezmeye başladım hareketlerim kısıtlanmadi. duyduklarım çok korkutuyordu ancak cumhur hoca ile tanistiktan sonra korkulacak birsey olmadığını anladım. Ameliyat öncesi ve ameliyat sonrasi ilgisi ve güler yüzü ve sizi motive ediyor
Eger korkular var ise cumhur hoca ile tanisilmamis derim ve herkeze öneriyorum ailem ve ben hocamin emeğinden dolayi minnettariz.
ha...n
cumhur bey ben kurban bayramının 4 günü yani 18 ekimde bel fıtığı amaliyatına acil olarak sizin tarafınızdan alındım.amacım size teşekkür etmek, oraya yürüyemez halde sol ayak felçli birşekilde geldim ,5 günsonra yürüyerek çıktım ,emeğiniz geçtiği için hakkınızı helaledin.ALLAH sizden razı olsun .başarı ve mutluluklar dilerim.
so...u
trafik kazası sonucu cumhur beyle tanıştım.omurga kırığımı gören farklı 5-6 doktor hemen ameliyat demesine rağmen cumhur bey beni bekletti genç yaşamdı zorlu bir ameliyata geçmeden emin olmak istedi ve ben ameliyatsız toparladım allah ondan razı olsun o doktordan önce vicdanlı bir insandır.beni gereksiz ve riskleri olan uzun bir ameliyattan kurtardı.
fa...u
gerçekten çok başarılı bir doktor!
Cumhur Kılınçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cumhur Kılınçer, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Cumhur Kılınçer adresi nerede?Cumhur Kılınçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cumhur Kılınçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cumhur Kılınçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cumhur Kılınçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cumhur Kılınçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cumhur Kılınçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cumhur Kılınçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Cumhur Kılınçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Edirne bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Edirne bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları