İnönü Üniversitesi Merkez Kampüsü, Battalgazi , Malatya
İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Gülüş Tasarımı
Küretaj
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
ke...
Merhabalar hocamız öncelikle çok mütevazı kibar iyi niyetli bir insan Allahım böyle doktorlarımızı başımızdan eksik etme inanın doktorluk mesleği olarak çok araştırdım inanın üstüne başka doktor yok çok bilgili tecrübeli eli çok hafif teşhis ve tedavi yöntemi on numara ben diş çekimi ve impilant yaptırıyorum ne şişme ne ağrı hiç birini yaşamadım cüneyt asım aral hocamızı bulup tedavi olanlar kendilerini en şanslı kişiler ilan etsinler bütün tanıdıklarıma şiddetle öneriyorum hocamızı anlatmama kelimeler yetmez iyiki varsınız hocam Allahım sizingibi ender doktorlarımızı korusun
mu...p
İstanbul'da bir diş kliniğinde tanıştım diş çekimlerimi ve İmplant tedavimi yapıyordu çok memnundum kendisinden implant vidalarımı taktı operasyon sonraları hiç bir sorun yaşamadım eline emeğine sağlık çok iyi bir insan olmasının yanında çok iyi bir hekim, Allah yolunu açık etsin başarılarının devamını diliyorum.
ko...y
Hocama implant tedavisi için gittim herşey hakkında ayrıntılı olarak bilgilendirdi sorduğum soruların hepsine tek tek cevap verdi ameliyat esnasında ve sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım hiç ağrım olmadı haftaya tekrar kontrolüm var.
İmplant tedavisi için gittim. Daha önceki görüşmemizde doktorum çenenin güçlenmesi için çene dolgusu yapılması gerektiğini söyledi ve asistanıyla birlikte maket üzerinden işlemi göstererek bilgilendirdi. Bu sabah ameliyat için gittiğimde tekrar işlem hakkında bilgilendirildim. Ameliyat sonrası yapmam gerekenleri , mutlaka buz tedavisi uygulamam ve yemem konusunda bilgilendirildim. Herhangi bir komplikasyon oluşursa iletişime geçmemi söylediler. Operasyon sonrası kontrol için doktorum bana haftaya randevu verdi.
öz...r
İmplant yapmak için çürük diş kökü çekimi yapıldı. Eli hafif, sabırlı, güven verici ve oldukça bilgili bir kişi. Ayrıca çok iyi kalpli
rm...n
Implantımın etrafındaki kemik kaybını telafi etmek için kemik tozu konuldu. Cüneyt hoca ameliyatımın tüm aşamalarında çok özverili davrandı.
ni...t
Hocama implant tedavisi için gittim. O da implanttan önce sinüs ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. Ameliyattan çok korkuyordum. Ama çok şükür asla düşündüğüm gibi zor geçmedi. Sadece ameliyattan sonraki ilk iki gün şişliğim biraz oldu. Sonra da yavaş yavaş dağıldı.Öyle aşırı bi ağrım da olmadı. İlaçlarla rahat geçti çok şükür. Hocam çok iyi bir insan ve eli de çok hafif. Aklımda ki tüm soruları rahatlıkla sorabildim. İnşallah diğer ameliyatlarım da böyle geçer.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
ha...4
Saygıdeğer Asım Hoca, en ince detayları düşünerek, hastanın Estetik açıdan rahat ve güzel gülüşünü sağlayarak, en yeni tıp teknikleri ve engin bilgisini kullanarak tedavi süreçlerini başarı ile tamamlayan ender bir hekim. Sallanan dişimin altında kist vardı. Kiste müdahale etmiş, lokal temizliği sağlamıştır. Ön dişe split kendi dişimi entegre etmiştir. Diğer implantımı başarıyla bitirmişti. Diş etimdeki çekilmeler sebebiyle damaktan aldığı dokuyu başarılı bir şekilde dişeti bölgesine kaplamış ve mükemmel bir ameliyat yapmıştır. Tedavinin her aşamasını hiç bıkmadan hastaya anlatıyor, bilgilenmesini sağlıyor. Kendisine 1 sefer muayene olduktan sonra farkını zaten anlıyorsunuz. Dünyadaki en yeni teknikler ile sorunu çözüyor. Tekrar tekrar kendisine teşekkür ediyorum.
mi...4
Öncelikle doktorum beni dinledi. Bu önemliydi çünkü derdimi anlattım. Gayet olumlu yaklaşımda bulundu. Uygulamalı diş bakimimi anlattı. Yaptığım hatalarla ilgili dönütte bulundu. Diş taşı temizligim ilk kez kansız tamamlandı. Hocama çok tşk ederim
si...n
Dişlerim çok bir aşamadaydı yaptığı işlemlemlerle ilgisiyle olumlu sonuçlar aldım.Mütevazi,anlayışlı ve ilgili.kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum.Mesai saati bitmiş olmasına rağmen 1 saat kadarda fazladan durup beni muayene edip bilgilendirdi.Muayenesiyle en doğru seçenekleri sunmasından ve tedavimi üstlenmesinden dolayı tekraren minnetlerimi sunarım.
Cüneyt Asım Aral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cüneyt Asım Aral, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Cüneyt Asım Aral tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Bakımı, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Diş Eti Ameliyatı, Diş Eti Estetiği, Gülüş Tasarımı, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), İmplant, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Küretaj, Diş Bakımında Lazer Tedavisi.
Cüneyt Asım Aral adresi nerede?Cüneyt Asım Aral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Üniversitesi Merkez Kampüsü Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cüneyt Asım Aral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cüneyt Asım Aral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cüneyt Asım Aral isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cüneyt Asım Aral, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cüneyt Asım Aral hangi dilleri konuşuyor?Cüneyt Asım Aral ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cüneyt Asım Aral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cüneyt Asım Aral bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cüneyt Asım Aral ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cüneyt Asım Aral hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Cüneyt Asım Aral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.