Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Kapağı Cerrahisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Tansiyonu Ameliyatı
Dr Cüneyt Ocak
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Herpetik keratit
Kontrol Randevusu
Kornea enfeksiyonları
Kornea Topografisi
Dr Cüneyt Ocak
Korneal Ring (Kornea İçi Halka)
Lasik
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
Makula ödemi
Medikal Retina
Dr Cüneyt Ocak
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Multifokal Göz İçi Lensleri
OCT
Ortoptik Tedavi
Dr Cüneyt Ocak
Plazma Enerjisi (Ameliyatsız Göz Estetiği)
Preoperatif Değerlendirme
Yaşa bağlı İntravitreal enjeksiyon tedavisi
Çocuk Göz Muayenesi
Şalazyon Ameliyatı
Dr Cüneyt Ocak
1996-1998 yılları arasında Türkiye Hastanesinde; Genel göz tedavileri, Excimer Laser tedavisi uygulamalarına başlayarak 1996-2004 yılları arasında VİSX Firmasının Excimer Lazer Eğitim Doktorluğu yaptım.
Manisa Asker Hastanesi’nde vatani görevimi tamamladım. 2000 yılında İstanbul Göz Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı ve Excimer Laser Sorumlusu olarak çalışmaya başladım
Bayındır Sağlık Grubu, İçerenköy Bayındır Hastanesi ve Levent Tıp Merkezi Göz Bölümünde 2010-2013 çalıştım 2023 Ocak ayından itibaren kendi muayenehanemde hizmet vermekteyim.
Yakını görememe şikayetiyle ulaştım Cüneyt Bey'e. Detaylı muayene sonrası gözlük verdi. Sonrasında anne ve babamı götürdüm ve katarakt ameliyatı oldular. Operasyonlar çok güzel geçti. Sorunsuz bir süreç yaşadık. Cüneyt Bey sözüne güvenilen bir doktor. Hastasına çok insancıl yaklaşıyor. Detaylı olarak bilgilendiriyor. Mesleğine hakim. Çevremde de her zaman gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
k.....
20 yılı aşkın bir süredir doktorumuzdur Cüneyt Bey. Mesleğinde çok başarılı hekim. Tüm rutin kontrollerim için kendisine gidiyorum. Ayrıca eşim göz kapağı ameliyatı oldu ve çok başarılı sorunsuz geçti. Cüneyt Bey çok detaylı bilgi veriyor hastasına. Aktarımları güven veriyor. Çevremde de her zaman tavsiye ettiğim bir doktordur.
d.....
Yaklaşık 13 yıldır doktorumuz Cüneyt Bey. Hem oğlum ve kendim için gidiyoruz. Oğlumun alerjisi var ve göz kızarıklığı yaşıyor. Bundan dolayı rutin kontrollerimiz oluyor. Bende aynı şekilde rutin kontroller için gidiyorum. Cüneyt Bey harika bir doktor. Hastasına karşı ilgili, alakalı ve sıcakkanlı bir yaklaşımı var. Hasta takibini çok güzel yapıyor. Kontroller dışında ihtiyaç. duyduğumuzda hemen ulaşabilmemiz ve geri planda takibini yapması bizim için çok güzel. Mesleğinde çok başarılı bir hekim.
g ...a
Oğlumda yüksek miyop ve astigmat var. Dün ziyaret ettik doktorumuzu uyku lensi kullanmaya başladık ve 1 gecede gözlüğü attık. Bugün sanki yeniden doğduk hepimiz. Oğlumun mutluluğu gözlüksüz görüyorum diye sevinmesi dünyalara değer. Allah razı olsun Cüneyt hocamdan. Kendisi çok güler yüzlü, tek tek herşeyi anlatan, çözüm odaklı bir doktor. Çok teşekkür ediyorum kendisine
n....u
Ben kendisine akıllı mercek taktırdım, gözümde hem uzak hem yakın hem de astigmat vardı, yaptırdığım işlemle hem gözlükten hem de lensten kökünden kurtulmuş oldum, kendisine haziranda operasyon geçirdim, 2 ayda bir kontrole gidiyorum, tedavi süreci içerisinde takibi ve ilgisi çok iyiydi, düzenli olarak arayarak randevularımı hatırlattı, gayet dikkatli ve ilgili bir doktor, çok memnun kaldım.
ş....ö
Cüneyt bey benim için çok özel bir doktor ve çok özel bir insan, 7-8 yıl önce iltihaplı romatizmaya yakalanınca kendisiyle görüştüm, bu hastalığın göze vurma ihtimali de olduğu için kendisiyle görüşmeler sağladım, o dönem başka bir göz doktoruna gidiyorduk, Cüneyt bey de kendisinin öğrencisiymiş, bize kendisi önerdi, o süreçten sonra benim, oğlumun, annemin ve annemin bakıcısının doktoru oldu, hatta pandemide annem rahatsızlandığında gözünden resmini çekip yolluyorduk, o şekilde bile tedavisini yapıyordu, yurtdışında gözümle alakalı rahatsızlanmıştım, görüntülü konuştuk, aynı şekilde beni çok iyi bir şekilde yönlendirdi, iltihaplı romatizma konusunda da gerekli tetkikleri yapmıştı ve gözümle alakalı herhangi bir soruna neden olmadığını söylemişti, bunun dışında göz iltihabı ile alakalı da kendisine gittim, teşhisleri son derece iyi, sakin bir yapısı var ve sizi çok iyi dinler, uzun uzun muayene eder, hiç strese sokmaz, ben bütün çevreme kendisini öneriyorum, hem şahsi olarak hem de mesleğini çok iyi icra eden bir doktor, çok memnunum.
b....k
Kendisinin tespitleri çok kuvvetli, tedavi yöntemleri de aynı şekilde, hem ben kızım çok mutlu olduk, çok memnun kaldık, herkesin ayrı ayrı göz muayenelerini muntazam bir şekilde yürüttü, özellikle kızımın bir sorunu vardı, bu sorunu çok güzel tespit etti ve neticelendirdi, kızımın beyinle alakalı bir sorunu olduğu görülmüştü, kendisi gerekli muayeneyi yaparak sorunun beyinle değil, göz ile alakalı olduğunu tespit etti, bu anlamda kendisinden çok memnun kaldık.
s....u
Ben Cüneyt beyin yıllardır hastasıyım, kendisi çok ilgili ve çok iyi analiz edebilen bir doktor, gözle ilgili bütün tetkikleri yapan ve en doğru teşhisi koyabilen bir doktor, biz ailecek kendisine muayene oluyoruz, ben göz muayenesi için görüştüm, aileden 4 kişi kendisine operasyon geçirdi, annem kendisine katarakt ameliyatı oldu, babam keza öyle, tedavi süreci içerisinde kendisi hiç bir şekilde hataya yer vermiyor, yapmış olduğu bütün tetkik ve tedavi sonrası pozitif ve olumlu sonuç alıyoruz, şuanda bana sorsalar başka bir doktora gider misin diye, kesinlikle gitmem, kendisini bu konuda tek geçerim diyebilirim, kendisinin becerisi ve analiz yeteneği o kadar gelişmiş ki çalıştığım yerde ve çevremde de bir çok kişiye kendisini öneriyorum, her türlü muayeneyi inanılmaz şekilde başarılı yapıyor, çok büyük bir sorun yoksa hastaneye yatmaya gerek kalmadan tedavi olup çıkabiliyorsunuz, çok değerli bir insan, çok memnunuz.
b....h
Ben kendisini sosyal medya üzerinden buldum, oğlumun göz rahatsızlığı nedeniyle kendisiyle irtibata geçtim ve kendisinin hastası olduk, oğlumun miyop rahatsızlığı ile alakalı süreç takibini yapıyor, daha doğrusu gece lensleriyle alakalı bir sürecimiz var, kendisi son derece hastasıyla ilgili ve gerekli bilgileri detaylı bir şekilde paylaşıyor, hastasını çok iyi takip ediyor, muayene ettikten sonra sizi bir köşede unutmuyor, süreçte sürekli olarak soruyor, mesaj atıyor, doğru tercih yaptığımızı düşünüyorum ve kendisine teşekkür ediyorum, çok memnunuz.
m....s
Ben kendisinin bir dönem hastasıydım ve hala bir sıkıntım olduğu zaman kendisine gidiyorum, kendisine lazer operasyonu geçirdim, son derece güvenilir bir doktor, hastasına güven duygusunu veriyor ki lazer operasyonumdan önce de gözümden çıkan kist gibi bir şeyden dolayı kendisine tedavi oldum, kendisi son derece bilgili ve güvenilir bir doktor, bu anlamda kendisinden çok memnunum.
Cüneyt Ocak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cüneyt Ocak, Göz Hastalıkları. Size Cüneyt Ocak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Botoks, Kontrol Randevusu, Dikiş, PRP, Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri.
Cüneyt Ocak adresi nerede?Cüneyt Ocak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ayşe çavuş caddesi ören apt. no:4 daire:1 suadiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cüneyt Ocak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cüneyt Ocak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cüneyt Ocak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cüneyt Ocak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cüneyt Ocak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cüneyt Ocak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cüneyt Ocak hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Cüneyt Ocak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cüneyt Ocak hangi sigortaları kabul ediyor?Cüneyt Ocak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı, Türkiye İş Bankası Sigorta, senCard Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları