Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi
Stereotaktik Radyocerrahi
Sırt Kayması Ameliyatı
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Cüneyt Temiz Muayenehanesi
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Transsfenoidal Girişim İle Hipofiz Ameliyatları
Travma Cerrahisi
Cüneyt Temiz Muayenehanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Vasküler Cerrahi
Cüneyt Temiz Muayenehanesi
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
Trigeminal Nevralji Ameliyatı
r.....
Cüneyt Bey iyi bir doktor. Kendisini seviyoruz. Oğlumun skolyoz hastalığından dolayı 3 yıldır takiplerini Cüneyt Bey sağlıyor. Geçirdiğimiz süreçte her zaman bilgilendiriyor. Herhangi bir problem, ağrı veya sızısı yok. 2 yıldır aynı derecede duruyor.
r....b
Merhabalar ben resul burulday. Cüneyt hocamız adamın dibidir. Kaç doktorun artık ayağa kalkamaz dediği abimi ayağa kaldırdı yürüttü. Tabi ki rabbim izin verdi. Cüneyt hocamın emeği çoktur. Omuriliğindeki kırıkları platin koyarak tedavi etti. Gönlümüze taht kurdu. Şimdi şuan hastane de kardeşim yatıyor ve yine ameliyatını güvendiğimiz işinin en iyisi olan cüneyt hocamız yapacak. Rabbim hocamıza uzun sağlıklı ömürler versin.
ga...e
2015te Cüneyt beye Beyin mr sonuçlarımı götürdüm. Yorumunda beyin sapı gliomu tanısı vardı. Tanı doğruydu evet. Ancak doktor beyin hastalığıma ve sürece yaklaşımı bunu bize aktarma şekli inanılmaz derecede kötüydü. Bana ve babama tedavi olmazsam 6 ay yaşayacağımı tedavi olursam en fazla 2 yıl yaşayacağımı söyledi. Bababm da bende yıkılmıştık. Şok olmuştuk böyle bir konuşmanın karşısında.Neye nasıl tepki vereceğimizi şaşırmıştık. Üstüne ameliyat edilemezsin çok riskli bölgede.Zamanla yürümeni konuşmanı kaybedeceksin. Ağzında yüzünde kaymalar başlayacak ki zaten yüzünün sol tarafında ödem oluşmaya başlamış bile dedi. İnsan öleceğine değil bunları yaşamak zorunda olduğuna ve hiçbir tedavinin işe yaramayacağına üzülüyor. Bize hastalığımı ve süreci o kadar kötü karamsar bir tabloyla anlattı ki kendimi hiç o gün kü kadar çaresiz kötü hissetmemiştim. En çokta babama karşı bu kadar sert tavırlı olmasına üzülmüştüm. Daha anlayışlı daha düzgün bir dille konuşabilirdi. Nihayetinde tedavimi oldum ve üzerinden 6 yıl geçti. Dr beyin senaryosu olmadı. İnsanın böyle durumlarda morale umuda ihtiyacı var. LÜTFEN konuşma tarzınızı ve yaklaşımınızı düzeltin. Yıllar geçti hastalığımı atlattım ama o gün bana söyldikleriniz hala kulaklarımda...
Prof. Dr. Cüneyt Temiz
Degerli hastamız,beyin sapı tümoru gibi ciddi bir hastalıkta.hastaya doğru ve objektif bilgi vermek,son derece onemlidir.cünkü bundan sonraki tedavi süresinde doğru verilerin,hasta ile paylasılması tedaviyi olumlu yonde sürdürmektedir.sizin muayenenizde de uygulanan bu olmustur.sağlıklı gunler dileriz.
a....
Merhaba bizim bu güzel insanla ilk tanışmamız 2008 yılında gerçekleşti babamızın beyninde riskli bir yerde tümör vardı cook başarılı bir ameliyatla sağlığımıza kavuşturdu bizi cüneyt hoca 2014 yılında tümörün nüksetmesiyle 2. Ameliyat ve 2020 yılında tekrar 3.ameliyatımızı başarılı bir şekilde yaptı saolsun ve felç olan babam tekrar cuneyt beyin ameliyati onun bir konuşmasıyla moral vermesiyletekrar yürümeye ve normal yaşantısına kavuştu cüneyt bey gibi değerler manisa ve ülkemiz için bir velinimet iyiki varsınız hocam rabbim size ve sizin gibi sağlık çalışanlarına güc kuvvet versin rabbim sizi çocuklarınıza bagislasin somadan sevgilerle (recep ova ve ailesi)
se...p
Kendisine minnet duyan bir hastası olarak, ilminin ve uzmanlığının yanında bence Cüneyt Hoca'nın farkı, çaresizliğin olmadığına sizi inandırması. Genç yaşta, trafik kazası sonucu omurgasına vidalar takılmış çıkarılmış, omurgası yıpranmış ve artık çaresiz olduğunu kabullenmiş halde, yine de bir umut kapısını çalmıştım. Artık iyileşemeyeceğime inandığım bir dönemdi. Ama kıymetli hocam, tetkiklerime bakınca şikayetimi bana söyledi. İşte o an güvendim hocama. Cüneyt hoca sizi dinler, size inanır ve her zaman sizin için en iyisi neyse onu söyleme dürüstlüğünü gösterir. Ben hocam sayesinde sağlığıma ve umut etmeye kavuştum. Psikolojik travmayla geçen yaklaşık 3 yılın ardından, sayesinde sabaha kadar kesintisiz uyuduğum, acısız günler geri geldi. İyi ki varsınız Cüneyt Hocam. Hep var olun, sizin gibiler var olsun. Cüneyt hocaya inanın, güvenin ve sözünü dinleyin. O sizi sağlığınıza kavuşturacaktır. Ağrısız ve acısız sağlıklı günler dilerim.
i.....
Merhaba, ben Hanife Gozalan.3 ay önce annemin sol elinde güçsüzlük ve his kaybı oluştu. Yapılan tetkikler sonucunda beyninde tümor olduğunu acilen alınması gerektiğini öğrendik. Üzüntüden ne yapacağımızı bilemezken tavsiye uzerine 16 şubat 2019 tarihinde prof. Dr. Cuneyt Temiz Bey ile tanıştık. 20 subat'ta cok büyük riskleri olan beyin ameliyatı gerçekleşti. Cok sukur ameliyat guzel gecti.Korkularımızın yerini umit aldi.Ameliyat sonrasi tedavi surecinde bizden güler yüzünü ve ilgisini esirgemeyen hafsa sultan hastanesi norosirurji bölümünun guzel insanlarina teşekkürü bir borç biliyoruz.Başta Cuneyt Bey e, asistan doktorlara ,Hemsirelere ve yardimci personellerine sonsuz teşekkürler. En hassas dönemimizde yanımızda oldunuz.SIZI UNUTMAYACAĞIZ.
m_...7
ismim muruvvet bager sali gunu boyun fitigi amaliyati oldum herkezlerin yapmaya cesaret edemedigi ozellikli bir amaliyatti benimki sukurler olsunki amaliyattan ciktigim andan itibaren uzun zamandir cektigim agrilarim ve uyusmalarim gecmisti simdi hizla iyilesiyorum.cok tesekkur ederim cuneyt hocam ve şahane ekipi harikasiniz basarilarinizin devamini diliyorum saygilar
av...n
Cüneyt Beyin 2000 yılı başında MR sonucuma bakıp hemen ameliyat demesine karşın ilaç, dinlenme, fizik tedavi gibi yöntemlerle sorunumla baş etmeye çalışarak 2006 yılına kadar zorlu bir süreç geçirdim. Sonunda tatlı tatlı azar işiterek mikro cerrahi yöntemi ile ameliyat oldum. Kendisini ziyaret edip yaşam kaliteme olan büyük katkısı için teşekkür etmeyi hep düşünüyordum, bu sayfayı görünce yazmadan yapamadım. Çok teşekkürler Cüneyt Bey.
Nesrin Avşar
n_...n
Çok ilgili,nazik ve saygılı bir karşılamaydı. Bilgisinden nezaketinden dolayı çok teşekkür ederim. Ohh çok şükür diyerek çıktık. Daha önce niye tanımamışım dedim. Allah razı olsun hocam.
me....
Ben manisa kırkağaçtan Fatma kavak 1 ay önce omurilik kanamasından ameliyat oldum Cüneyt hoca ve ekibi sayesinde başarılı bir ameliyat oldum. Allah Cüneyt Bey gibi doktorları başımızdan eksik etmesin. Yarın 2. kontrolümü olacağım .Cüneyt Temiz ve ekibine çok çok teşekkür ederim.
Cüneyt Temiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cüneyt Temiz, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Cüneyt Temiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Anevrizması Onarımı, Derin Beyin Stimülasyonu, Şiroterapi(Sinir Dondurma), Omurga Cerrahisi, Diskektomi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Elektromiyografi, Beyin Pili Programlanması, Chiari Malformasyonu (Beyincik Sarkması) Dekompresyon.
Cüneyt Temiz adresi nerede?Cüneyt Temiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hafsa Sultan Mahallesi 4801 Sk. No.5/13 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cüneyt Temiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cüneyt Temiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cüneyt Temiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cüneyt Temiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Cüneyt Temiz hangi dilleri konuşuyor?Cüneyt Temiz ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cüneyt Temiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cüneyt Temiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cüneyt Temiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cüneyt Temiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Cüneyt Temiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları