Deneyimsel Oyun Terapistiyim, çocuk, ergen ve ailelerle çalışıyorum.
Çalıştığım Alanlar:
0-6 Yaş Gelişim Değerlendirme Testi
Çocuk Değerlendirme Testleri
MMPI
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Tümünü gösterHizmetler
Barbaros hayrettin paşa mah 1997. Sok park konutları a blok kat:4 d:21, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Psk. Damla Büyük
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Ön Görüşme
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
se...r
Doktorumla 7 aydır seans yapıyoruz.Panik atak için kendisine başvurdum.Bana verdiği tavsiyeler.egzersizler,önerdiği kitaplar ve güler yüzüyle yol gösterdi .Onunla çok şeyi aştık çok yol kat ettik.Daha da yol almaya devam edeceğiz.Kendisinin uzmanlığına güveniyorum.Bana çok iyi geliyor.İyi ki yollarımız kesişti.
Kendisi çok pozitif bir insan, çok da yardımcı oluyor.Katkısı da oluyor bizim için.Daha olumlu sonuçlar alıyoruz.Hem yetişkin hem çocuk için destek alıyoruz kendisinden.Oyun kurmada, iletişim kurmada problemimiz vardıSağolsun her şekilde yardmcı oluyor, sorularımıza anında cevap verip devamlılığı da sağlayabiliyor.Sadece orada konuşup bırakmıyor.Gayet olumlu geri dönüş aldık. Kendisinin pozitif olması çok önemli, kendisiyle konuşunca rahatlatıcı etkiyi, o pozitif elektriği alıyoruz.Devam ediyoruz görüşmelerimize, kesinlikle herkese öneriyoruz.
t....s
Daha önce bir kaç kez olumsuz psikolog deneyimi yaşayıp umutsuzluğa kapıldığım anda danistim kendisine. Biraz umutsuz olacağını düşünmüştüm ama psikologlarla ilgili tekrar umutlu olmami sagladi. Damla hanım, beni kendime getirip yolumu cok guzel aydinlatti. Eger hayatla ilgili olumsuz dusunceleriniz varsa, gelecekten umutsuz, huzursuz iseniz (tipki kendisine ilk danismaya gitmis halim gibi) siddetle Damla hanımı tavsiye ediyorum. Kendisine sonsuz teşekkürler.
ş.....
Çocuğumun uyku problemi vardı, birkaç seans gittik ama uyku problemimiz hocamız ve çocuğumun annesinin desteğiyle uyku problemimiz çözüldü .Güzel bir etkileşim aldık hocamızdan. Hocamızdan gayet memnunuz.Çok geç saatlerde, gece 2-3te uyuyabiliyordu.Bunu düşürmeye çalıştık kendimiz ama beceremedik .Damla Hanım'ın desteğiyle bunu başardık.
c.....
Damla Hanım bana karşı baya iyiydi .Çok ilgileniyor kendisi.Süreci olsun,ilgi ve alakası olsun iyiydi kendisi.Benim kendi ilişkim açısından aşamadığım konular vardı .Kendisine sosyal medyadan görüştüm. Online olarak sürece başladım. Sürecimiz güzel ilerledi.Kendi içimde aşamadığım şeyler vardı, onlara çok yardımcı oldu.Bana etkili oldu .Kendisinin yardımı çok dokundu bana .
h....k
Sınav stresiyle alakalı yoğun bir süreçten geçtiğim için Damla hocayla yollarımız kesişti. Bu dönemde kendimi çok yoğun, stresli ve bitkin hissettiğim için destek almam gerekiyordu. İlk seansımızda doktorumun bana sağladığı imkanları ve ödevleri göz önünde bulunduracak olursam, gayet güzel bir şekilde motive olduğumu söyleyebilirim. Stresimin ve kaygımın önüne geçmek uzun bir süre alacak fakat, Damla hocam bunun bilincinde olup bana yararlı bilgilerle desteğini hissettirdi.
Çok teşekkür ederim
Ben çok memnunum.Yine öyle bir durum olsun yine Damla Hanım'la devam ederim.Damla Hanım'ın paylaşımlarının çok faydaları oldu .Damla Hanım'ı doktortakvimi.com sitesinde buldum ve irtibata geçtim .Genç bir danışman.Beni dinlemesi ,anlaması ,yorumlaması bana çok iyi geldi.Kendimi iyi ve rahatlamış ,anlaşılabilmiş hissettim.
l.....
Damla Hanım'la 3-4 aydır seans yapıyoruz ,birlikteyiz.Çocuğum 5 yaşında olmasına rağmen alt ıslatma problemleri yaşıyoruz.Şu an iyi yol katettik ,seanslarımız iyi devam ediyor.Sürecimiz devam ediyor. Sürekli çocuğumla ilgileniyor,değişik yöntem ve oyunlarla iletişim kuruyor .Damla Hanım'a bize anlatmadığını anlatıyor .Bebekliğine dayanan korkulardan kaynaklı alt ıslatma problemimiz var. İyiye gidiyor, başladığımızdan bu yana bu durum daha azaldı.
Benim yanımda yaşayan yeğenim vardı.Bu süreçte ben ilgilendim yeğenimle.Fakat sınav kaygısı vardı, korkuyordu.Bunun üzerine Damla Hanım'la görüştük. Görüşme sürecinde iyileşme gördüm açıkçası .Daha yapabilirim düşüncesi ve öz güveni geldi, yavaş yavaş iyileşmeler oldu olumlu yönde.Çocukla iletişimi gayet iyi .Kendisi çok tatlı bir insan, yeğenim de memnundu. Sürecimiz güzeldi, olumlu geri dönütler aldım.
d.....
Korona virüs başlayınca anksiyete ataklarım başlamıştı. Günlük hayatımı etkilemeye başlamıştı .Son zamanlarda bu süreçte Damla Hanım'la başladık. 5-6 aylık bir terapi sürecim oldu ve bu sürecin sonunda günlük aktivitemi yerine getirmeye başladım.Faydalı oldu bana.Günlük hayatımı yerine getiremiyordum ,işe gidemiyordum ,tedirgin oluyordum ama şimdi çok daha rahatlıkla işe gidip geliyorum.Panik durumumdan çok uzaklaştım.Gayet normal şekilde hayatımı devam ettiriyorum ,kendime güveniyorum.
Damla Büyük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Damla Büyük, Psikoloji. Size Damla Büyük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Damla Büyük adresi nerede?Damla Büyük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros hayrettin paşa mah 1997. Sok park konutları a blok kat:4 d:21 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Damla Büyük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Damla Büyük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Damla Büyük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Damla Büyük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Damla Büyük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Damla Büyük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Damla Büyük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Damla Büyük hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Damla Büyük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Damla Büyük hangi sigortaları kabul ediyor?Damla Büyük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu