Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Kapatma Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Retraksiyonu
Ulus Liv Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Kontakt Lens
Kontrol Randevusu
Konverjans Egzersizi
Kornea enfeksiyonları
Ulus Liv Hastanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Şalazyon Ameliyatı
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
v.....
Sol gözümde dışa kayma ve göz tembelliği vardı. 2003 yılında ameliyat olmuştum ancak hiç verim alamadım ve ümidimi kaybetmiştim. İnsanlarla göz teması kurmaktan çekiniyordum ve özgüvenim kırılmıştı. İnsanların banamı diyorsun diyip arkaya bakması beni çok üzüyordu. Geçen yıl Damla hanımı internetten gördüm ve muayene olmaya gittim. Mükemmel birisi. İyi niyetli ve temiz kalpli. İlk muayenede tereddütsüz ameliyata karar verdim.Daha önce ameliyat olmuş olmam nedeniyle göz kasım yeni müdehale için uygun olmayabilirdi ancak elinden geleni yapacağını söyledi.Hastane şartlarıda çok iyiydi.Bu yorumu yazdığım şu an Ameliyat olalı 8 ay oldu şaşılığım %90 üzeri düzeldi. Özgüvenim arttı. İnsanlarla göz teması kurabiliyorum artık Damla hanım gibi hem mükemmel bir hekim hem de iyi kalpli birisine denk geldiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Umarım yolu ve bahtı hep açık olur…
c....b
Damla Hanim'a Liv Ulus hastanesinde kayma ameliyatı oldum. Gozum gercekten sıkıntılı bir gözdü. Uzaga bakarken dışa yakına bakarken ise içe kayıyordu. Detayli muayenesinde olurunu olmazını her şeyi sabırla anlatti kendisi ve ben ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatim başarıyla gerçekleşti. Ben gözündeki sorunu dogdugundan beri taşıyan biriyim ve ilk kez kendisine guvenip de bir doktorun gozume dokunmasina izin verdim. Sabrı, durustlugu, nezaketi inanılmaz bir guven verdi bana. Sonuctan cok memnunum. Hayatimda ilk kez gozumu kendime dert edinmedigim bir surec yasiyorum ki bu Damla Hanim sayesinde.
Cerrahi yetenegi kadar bana ameliyat oncesi ve sonrasinda gosterdigi ilgi ve sabir da cok onemliydi. Su anda cok mutluyum ve kendisine buradan tekrar tesekkur etmek istiyorum.
s....g
Sadece şunu söyleyebilirim ki Damla Hanım ile yollarımız iyi ki kesişmiş
Duane sendromum vardı (Sol gözümde içe doğru şaşılık) Çok stresli bir şekilde gitmiştim muayne olmaya,
Ne olacak? Nasıl olacak? Damla Hanım sorularımı tek tek bütün sakinliği ile cevapladı. Stresimi en min. Seviyeye indirdi. 7 Ekimde ameliyatımı oldum bugün 1 hafta ve gayet durumum iyi sonuçtanda çok memnunum. Damla hanım’a çok ama çok teşekkür ediyorum
hü...
4.5 yaşındaki çocuğumuzun dışa kayma sorunu için kendisine gittik internetteki araştırmalarimiz sonucunda şaşılık için en ideal doktorun kendisi olabileceğini düşündük, sağolsun bize detaylıca Açıklamaları yaptı, hasta ile ilgili.gecmis tüm bilgileri dinledi İstanbulda ikamet ediyor saniz bu alanda bence düşünmeden tercih edilebilecek doktor
i....ş
Hem yakını hem uzağı görmekte zorluk yaşıyordum yakın gözlüğü taşımak zor geliyordu. Damla hanım ikisi bir arada lens ayarladı çok rahat ettim. Doktor hanım çok ilgili ve her şeyi tek tek sakince anlatan bir doktor tekrardan çok teşekkür ediyorum. Lenslerimle çok rahatım.
ni...a
Tedirgin olarak gitmiştim, yıllarca sol gözümde görme olmadığı için şaşılık vardı. Damla hocayla ilk konuşmamızda ameliyat aklıma çok yattı diğer doktorların dedikleri gibi tekrar kayma ihtimali vardı ama artı eksi hesabı yapıldığında ameliyat daha mantıklıydı ve ikinci kez de düzeltilebildiğini söyledi. Karar verdikten sonra hemen ameliyat randevusu oluşturuldu ve ameliyatım başarılı bir şekilde gerçekleşti. Sonrasında kontroller ve damlalar da gayet düzenli ve güzel bir şekilde ilerledi kesinlikle tavsiye ederim zaten randevu aldığınızda göreceksiniz herkese bol sağlıklı günler dilerimmm
Damla hocama gözde kayma cerrahisi için muayene olmaya geldim. Kendisi sıcakkanlı bir şekilde bizi karşıladı. Detaylı göz muayenesi yaparak merak ettiğim konular hakkında bizi aydınlattı. Kornea topografisinden sonra yakın tarihte kendisine lazer ameliyatı olmayı planlıyorum. İlgi ve alakalarından dolayı Damla hocama ve çalışma arkadaşına teşekkürlerimi sunuyorum.
se...a
Damla hanıma tavsiye üzerine gittik, iyiki de gitmişiz. Çok ilgilendi kızımla. Yaklaşımı çok kibar ve tatmin edici. Açıklamaları ile ikna edici oldu. Göz tembelliği nedeniyle yapmak istemediği egzersizini ikiletmeden yapmaya başladı. Ayrıca gözlük derecesi için o kadar uğraştı ki en iyisini bulmak adına. Teşekkürler.
ba...ş
Göz kayması için bugün gittim inanılmaz derecede ilgiliydi cok detaylı anlattı hatta anlatırken tekrarladı kendisine cok teşekkür ediyorum gönül rahatlığı ile kendisine muayene olabilirsiniz.
e....k
Damla Hoca 5 yaşımdaki oğlumuzun göz kayması ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi de sonrası da hem bilgilendirmeleri hem de çocukla iletişimi çok iyi. Hala muayene için Damla Hocaya gidiyoruz. Oğlum muayeneye giderken hiç korkmuyor ve doktorunu çok seviyor.
Damla Culha isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Damla Culha, Göz Hastalıkları. Size Damla Culha tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Randevu, Katarakt Ameliyatı, Kontakt Lens, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Blefaroplasti, Tonometri, Intraoküler Basınç Ölçümü, Tonometre, Şaşılık Tedavisi.
Damla Culha adresi nerede?Damla Culha şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Adnan Saygun cad, Canan Sk., Ulus İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Damla Culha isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Damla Culha online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Damla Culha isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Damla Culha, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Damla Culha hangi dilleri konuşuyor?Damla Culha ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Damla Culha isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Damla Culha bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Damla Culha ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Damla Culha hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Damla Culha hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Damla Culha hangi sigortaları kabul ediyor?Damla Culha tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş., Fiba Emeklilik Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları