Yeniyol, Kesim İş Merkezi 22/64 Çorum, Gazi Cd, Çorum Merkez, Çorum
İmpetus Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Kaygı bozukluğumla ilgili olarak yaşadığım sorunlar ile ilgili damla hanımdan destek aldım kendisine çok teşekkür ediyorum sayesinde birçok problemin üstesinden geldim kısa sürede çok olumlu sonuçlar aldım.Psikoterapi hizmeti almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
Damla Dilan Topaktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Damla Dilan Topaktaş, Psikoloji. Size Damla Dilan Topaktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu.
Damla Dilan Topaktaş adresi nerede?Damla Dilan Topaktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniyol, Kesim İş Merkezi 22/64 Çorum, Gazi Cd Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Damla Dilan Topaktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Damla Dilan Topaktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Damla Dilan Topaktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Damla Dilan Topaktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Damla Dilan Topaktaş hangi dilleri konuşuyor?Damla Dilan Topaktaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Damla Dilan Topaktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Damla Dilan Topaktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Damla Dilan Topaktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Damla Dilan Topaktaş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Damla Dilan Topaktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.