Ertuğrul, Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı, Gazi Sokak,, İstanbul
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Naira Psikoloji
Lisans eğitimi sırasında farklı alanların perspektiflerini öğrenmek için psikoloji derslerinin yanında farklı alanların derslerine de katılım sağlamış ve bu sırada çeşitli derneklerde yer alıp toplantılara ve eğitimlere katılmıştır. Eğitimi sırasında Mor Çatı, Toplumsal Dayanışma İçin Psikologlar Derneği (TODAP) gibi kurumlar tarafından düzenlenen çeşitli atölye çalışmalarına ve konferanslara katılım göstermiştir. Son yılında lisans bitirme projesi kapsamında Bağlanma Teorisi üstünde çalışmıştır. Yüksek lisansta ise hem bireysel hem de çiftleri daha iyi anlayabilmek için çevrimiçi platformlarda bireylerin kişilik özellikleri ve eş seçim tercihleri konusunda araştırma yaparak eğitimini tamamlamıştır.
Eklektik bir çalışma prensibine inanmakta ve farklı perspektiflere ait eğitimlerine devam etmektedir. Lacancı perspektifte kendini geliştirmek için Lacancı Forum Türkiye Psikanaliz Derneği ve İstanbul Psikanaliz Derneği tarafından verilen teorik ve klinik seminerlere katılmakta ve bunlarla birlikte süpervizyon dersleri almaktadır. Bunların yanında Beck Enstitüsü tarafından verilen Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimini almıştır. Beck Enstitüsü Genel BDT eğitimi, Depresyon için BDT eğitimi, Kaygı bozuklukları için BDT eğitimi ve Kişilik bozuklukları için BDT eğitimi sertifikalarına sahiptir. Şema Terapi eğitimini tamamlamış ve süpervizyon süreçlerinden geçmektedir. Gottman Enstitüsü tarafından verilen 1. Düzey ve 2. Düzey Çift Terapisi eğitimini tamamlamış, ayrıca Çiftler ve Bağımlılıktan Kurtulma ve İlişkileri ve Travmayı Tedavi Etme gibi ek eğitimler alarak kendini geliştirmiştir. Bunlara ek olarak Ölüm ve Yas Terapisi, Hasta ve Yakını, Psikolojik İlk Yardımı, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Transaksiyonel Analiz Zorluklarla Başa Çıkma, Sanat Terapisi konularında eğitim almış ve sertifikalara sahiptir. Son dönemlerde Sanal Gerçeklik Gözlüğü ile terapi konusunda eğitimler almıştır ve teknolojik gelişmeleri takip ederek eğitimlerini sürdürmektedir. Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) sertifikalı uygulayıcısıdır. Türk psikologlar derneği üyesidir.
Kaygı bozuklukları, depresyon, obsesif kompülsif bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, panik bozukluk, motivasyon sorunları ve performans kaygısı konularında bireysel yetişkinlere online veya yüz yüze terapi vermekte, bunun yanında çift terapisi ve ilişki danışmanlığı vermekte ve çiftlerle çalışmalarını devam ettirmektedir. Terapi süreçlerinde, sanal gerçeklik gözlüğü kullanımı gibi yenilikçi yaklaşımları desteklemekte ve bireylerin travma, kaygı veya stresle başa çıkmalarına yardımcı olmaktadır.
m...
Damla Naira Özmen'e tavsiye üzerine başvurdum. Kendisi ile kariyer planlaması ve zaman yönetimi üzerine çalıştık. Sürecimiz oldukça verimli geçti ve kısa bir süre önce tamamlandı. Geçirdiğim bu süreçten dolayı oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Çalışmalarımız yoğunluk olarak şema terapi üzerine idi. Kendisi alanında uzman bir psikolog ve şiddetle tavsiye ederim.
g.....
Terapistimle şema terapisi üzerine bir süredir çalışıyorum ve çok iyi sonuçlar alıyorum. Kendisi, sadece bir terapist değil, aynı zamanda bir rehber ve destekçi olarak benim için çok değerli. Terapi sürecindeki her adımda, kendimi daha derinden keşfetmemi ve kişisel gelişimim üzerinde çalışmamı sağlıyor. Onunla geçirdiğim her seans, hayatımda önemli bir dönüşümü tetikliyor ve bu da beni heyecanlandırıyor. Terapistimin samimiyeti ve özverisi, beni her seferinde daha da motive ediyor. Kendisiyle çalışmak, kendimi anlamam ve daha iyi bir versiyonuma doğru ilerlemem için bir fırsat sunuyor. Şema terapisi sayesinde, içsel denge ve huzur bulma yolculuğumda bana eşlik ettiği için doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum, tavsiye edebilirim.
g.....
Damla hanımla bir yıldan uzun süredir kaygı ile ilgili çalışıyoruz ve terapi sürecimde gördüğüm gelişmeler gerçekten iyi. Sadece bir profesyonel olarak değil, aynı zamanda empatik ve anlayışlı bir rehber olarak da görüyorum. İlk görüşmemizden itibaren yanımda olduğunu hissettim. Damla hanımın verdiği ödevler ve önerilerle sadece semptomlarla değil, kaygının kök nedenleriyle de ilgilenerek iç huzuruma önemli bir katkı sağladı. Beni sadece kaygımdan kurtarmakla kalmadı, aynı zamanda daha sağlıklı bir benlik algısı geliştirmeme yardımcı oldu. Yapılan testler ve değerlendirmeler, beni gerçekten anlaması ve terapi sürecinin doğru yönde ilerlediğine olan inancımı pekiştirdi. Her seans, kendimi daha güvende hissetmemi ve duygusal olarak güçlenmemi sağladı. Bu süreçte onun sunduğu kılavuzluk ve destek, benim için gerçekten değerli oldu. Onun içtenliği, terapi deneyimimi daha anlamlı ve etkili hale getirdi. Kaygı ile başa çıkmam konusunda bana büyük bir güç kattı.
i.....
Damla Naira hanıma yaygın anksiyete sebebiyle başvurmuştum. Kendisi alanında çok yetkin ve bunu terapi sürecinde rahatlıkla hissediyorsunuz. Şema terapi odaklı ilerliyor ve size somut şekilde bilgi sunabiliyor. Daha önce başka terapistlerle de görüşmüştüm ama onca seansa rağmen bu güven duygusu oluşmamıştı. Henüz sürece çok yeni başladık ama şimdiden ilk kez bu güven duygusunu yoğun şekilde hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
o.....
Mükemmelliyetçilik ve kusurluluk sorunlarım oldukça fazlaydı. Damla Hanım gayet başarılı şekilde problemleri ele aldı. Zaman içerisinde şema terapisi ile olumlu yönde ilerlediğimi hissediyorum. Bu tarz sorunları olanlara tavsiye ederim.
y.....
Damla Naira Özmen terapist olarak yetenekli ve kendini geliştirmiş. Daha önce birçok terapi deneyimi olan biri olarak kendisi ile uzun bir süre çalışabildik. Normalde birine yorum yapmam ama Damla Naira hanım için yapmak istedim. Mükemmelliyetçilik ile ilgili başvurmuştum. Tavsiye edilmişti ve gayet doğru bir yönlendirme olmuş. Şema terapi çalışıyor ve bu konuda kendisini iyi yetiştirmiş, eğitimleri yeterli ve iyi. Çok uğraşıyor kaynaklar hazırlıklar vs. Yeni başlayacaklar için terapi uzun bir süreç hemen her şey düzelecek diye bir beklentiniz olmasın. Ama bitince çok şey değişmiş oluyor, bir anda değil süreç içinde oluyor. Bana tavsiye edildiği gibi bende sizlere tavsiye edebilirim. Şimdiden iyi süreçler.
Daha önce hiç terapi almadığım için biraz tedirgin olarak başladım. Fakat terapistim beni süreç boyunca dinledi, endişelerimi anladı, bazen ben sordum, bazen daha benim sormama gerek kalmadan o sordu, hep yeterli cevaplar verdi, ben anlaşıldığımı önemli ve değerli olduğumu hep hissettim. Kendisine biraz kendimi anlamak ve geliştirmek için gittim. Terapi süreci ile ilgili başlamaya, nasıl ilerleyeceğimize, çalışmalara, ve en son terapi sürecini sonlandırmaya birlikte karar verdik. Kendisi başta her şeyi anlattı açıkladı çok ilgili ve danışan odaklı. Yüzyüze terapi aldım ve şema terapi çalıştık. Ben çok memnun kaldım, kendimi anlamada çok yardımcı oldu. Bazen doğru kişi ile tanışmak şanstır. Benim şansım iyi gitti kendisi beni yanıltmadı hiç, bu yüzden eğer sorunlar yaşıyorsanız kendisini önerebilirim.
s....k
Biz doktor bir çift olarak çift terapisi için başlamak istemiştik. Gottman eğitimi almış, bundan dolayı tercih ettik. Biz de tam emin değildik, sorun bireysel mi yoksa çift terapisi mi gerektiriyor diye. Çift ve bireysel birer görüşme yaptı ve o arada bize bir test paketi verdi. Sevgilimle ikimizin de terapi geçmişimiz var, kimse bu kadar ilgili olmamıştı. Değerlendirmeden sonra bireysel terapi önerdi. Fakat ben ikimiz de kendisine gideceğiz diye zannederken ancak birimizi alabileceğini söyledi. Bireysel olrak dinleyeceği için değerine karşı ön yargısı olabilirmiş, etik olmazmış. Çok iyi çok tatlı, etik bir hareket, işini iyi yapmaya çalışıyor. Ben kendisinin tavrından memnun kaldım, partnerim bireysel olarak devam etsin istedik. Bende başka biri ile başladım. Sevgilim terapisinin gidişatına göre yorum yapacaktır. Bence gayet iyi biri ihtiyacınız varsa önerilir.
Naira hanım bana bir psikiyatrist tarafından tavsiye edildi. Kendisine ulaştığımda bir ön görüşme yaptığını söyledi. Bu bir artı. Çünkü ülkede herkes her şeyde uzmanken Naira hanım çalıştığı kendinden emin olduğu konu hakkında çalışmayı kabul ediyor. Bu kendisinin işahlakını gösteriyor. Ben çok beğendim, bence çok özgüvenli bir tavır. Ben bir şirkette yönetici olarak bu üslubu ve tavrı çok profesyonel buldum. Değiştirdiğim onca psikolog gibi değil.
Stres, kaygı ve ilişki problemleri nedeni ile başladım. Bana neden neyi yaptığımızı anlatarak çalışmalar verdi, yaptım ve hayatımda olumlu değişimler oldu. Kendisine çalışanlarımı da yönlendirmeyi düşünüyorum, akraba arkadaş yakın tanıdık değil bu yüzden bir sorun yok bence. Ama kendisi en iyi ve etik olana karar verir, kendisine güvenim tam. Kaliteli bir süreç, bundan dolayı önerilir, zaten kendisi size sorununuz olan konunun uzmanı değilse ön görüşmede söyler zaman kaybetmezsiniz, aramaya değer.
di...
Eşimle yaşadığımız sorunlardan dolayı çift terapisine başladık. Boşanmayı düşündüğüm noktadaydım, ilişkimizin düzeleceğine inancım da kalmamıştı. Ama iyi ki Damla hanımla karşılaşmışız. Anlayışlı yaklaşımı, tutumu, gösterdiği yollar, yöntemler o kadar güzel ki, ilk seanstan itibaren ilişkimiz düzelmeye başladı. 4 seansta baya yol katettik diyebilirim daha da devam edeceğiz tabi ki. Kendimi anlamaya duygularımı farketmeye eşimi ve onun duygularını da anlamaya başladım. İlişkilerinde sorun yaşayan tüm çiftlere kesinlikle tavsiye ediyorum. İyi ki sizi tanımışız, her şey için çok teşekkür ederiz.
Damla Naira Özmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Damla Naira Özmen, Psikoloji. Size Damla Naira Özmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Sanat Terapisi, Grup Terapisi.
Damla Naira Özmen adresi nerede?Damla Naira Özmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altayçeşme mahallesi, Çamlı sokak; Dap Royal Center İstanbul
- Soğanlık Yeni Mah., Pegagaz Sk Pega Kartal Sitesi İstanbul
- Ertuğrul, Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı, Gazi Sokak, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Damla Naira Özmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Damla Naira Özmen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Damla Naira Özmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Damla Naira Özmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Damla Naira Özmen hangi dilleri konuşuyor?Damla Naira Özmen ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Damla Naira Özmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Damla Naira Özmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Damla Naira Özmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Damla Naira Özmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Damla Naira Özmen hangi sigortaları kabul ediyor?Damla Naira Özmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu