h....ü
Eşim yaklaşık 2 hafta önce Doğum yaptı göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Damla Meriçeli hanıma çok teşekkür ederim işinde uzman olduğunu belirtmek isterim.tüm anne adaylarına tavsiye ederim
si...l
Geçen hafta hastanede muayene oldum uzun zamandır geçmeyen şikayetlerim vardı Dr hanım özenle muayene etti kullandığım ilaçlar çok iyi geldiherkeze tavsiye ederim gönül rahatlığı ile gidebilirler memnun kalacaklardır
de...e
Çok iyi bilgisine çok güvendiğim güven verici bir doktorgönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim iki doğumumu da doktor hanım yaptırdı tüm takipler sırasında çok çok memnun kaldım
de...z
çok memnun kaldım çok ilgilendi vetedavim çok başarılı oldu tekrar hasta olursam aynı doktora gitmeyi düşünüyorum herkese tavsiye ediyorum uzun süredir devam eden şikayetlerim mevuttu
gü...n
damla hanıma bugün gittim,memnun kaldım güzel ilgilendi,tavsiye ediyorum.
Damla Seyhun Meriçeli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Damla Seyhun Meriçeli, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Damla Seyhun Meriçeli adresi nerede?Damla Seyhun Meriçeli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mahallesi, 629. Sokak, No:27 Salihli
- Belediye Cad. No:100 Kat:2 Zafer Mah. Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Damla Seyhun Meriçeli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Damla Seyhun Meriçeli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Damla Seyhun Meriçeli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Damla Seyhun Meriçeli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Damla Seyhun Meriçeli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Damla Seyhun Meriçeli hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Damla Seyhun Meriçeli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları