Hayatın ismimin bile taşıdığı anlamıyla yola çıkıyorum , Damla .. Anneme çocukken hep sorardım neden Yağmur değil de Damla ?
Şimdi daha iyi anlıyorum,
Sizlere yağmur olmaktansa biriktirdiğim ve biriktirmeye devam ettiğim bütün damlaları sunmayı tercih ederdim.
Şimdi buradayım.. Önce ruhumla başladım tanışmaya ,
Dans ve spor ile nasılda mutlu olduğumu gördüm. Dans ettim , lise hayatım boyunca voleybol oynadım , dağ tepe demeden izcilik yaptım. Sevdiğim şeyleri hep yanımda taşıdım ve üniversitede dans klubü kurarak, bir dönem başkanlığını yaptım.
Sizde sevdiğiniz şeyleri sizi mutlu ettiği sürece yanınızda taşımayı ihmal etmeyin. Onlar ruhumuz için eklenen yeni bir damladır.. İlk vücut analizimi hala sakladığımı biliyor musunuz ? İşte o an oradaki sayıların ve değerlerin aslında hayatım için ne kadar önemli olduğunu anlamıştım. Sonrasında başladım keşfetmeye öğrenmeye .. Anadolu Lisesi ile başladığım bu yolculuğu İstanbul Gelişim Üniversitesinde ki mezuniyetim ile devam ettirdim , eklemem gereken daha çok damlalar var peki durur muyum ? Yüksek lisansımı tamamlamak için yeni bir adımdayım.
Bu süreçte aldığım eğitim , sertifikalar , araştırmalar ile deneyimlerimi ve önerilerimi hep paylaştım. Hayatlarına dokunabildiğim insanların başardığını gördükçe mutluluğum ,işime olan bağlılığım ve heyecanım daima arttı , birlikte gülümsedik.. Mutluluk önce ruhunuzda , keşfedin ..
Sonrası ise bedeninizle buluşturmakta.
Durmak yok , her yeni gün bir şeyler eklemeye ne dersiniz ?
Hayatınıza eklediğiniz bir damla da ben olayım birlikte başaralım ,
Hadi başlayalım .. Sevgiler,
Dyt. Damla Türkmen
İstanbul, Beylikdüzü
Damla Hanımla yollarımız düğünümüze kısa bir süre kala kesişti. Düğün telaşı adı altında stresi bahane ederek yaptığımız düzensiz beslenmelere sonuç olarak ne ben takım elbiseme girebildim ne de eşim gelinliğine .. Umutsuzluğa kapılmışken Damla hanım ile karşılaştık ve çok kısa bir sürede çok güzel sonuçlar aldık. İyi ki yollarımız kesişti Damla hanım emekleriniz için çok teşekkürler
c.....
Damla Hanım çok iyi bir diyetisyen birlikte çok güzel kilolar verdik iletişimi çok iyi birlikte karar vererek listeyi oluşturuyoruz bu yüzden beni hiç yanıltmıyor. Not:gece 1.30 da mesaj atıp bir sonraki gün için bile uyarı yapıyor:) kilo vermeye hazır olun
öz...a
Bir diyetisyenden fazlası çok ilgili ve alakalı olması dışında sıcak kanlı ailenizden biri olması ile beraber lezzetli ve güzel bi o kadar da eğlenceli listelerimiz güçlü iletişim ve vermiş olduğu büyük motivasyon ile beraber verdiğimiz 20 kilo başladığımız günden beri her an yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız…
m ...y
Damla hanım yıllar önce kilo verme sürecimde bana çok destek olmuştu hem motive anlamında hem verdiği diyet listeleriyle çok başarılı sonuçlar elde etmiştik zaman zaman hala listeleri uygulamaya devam ediyorum, yakın zamanda tekrar yeni bir detoks programı için iletişime geçeceğim kendisiyle
fe...z
Merhabalar, öncelikle Damla Hanıma çok teşekkür ediyorum. Ben hamilelik kilolarımdan bir türlü kurtulamıyordum. Toplam 18 kilo almıştım hamileliğimde. Damla hanımdan önce kendim denedim misli ile kilolar geri alındı. Sizinle tanıştım ve beni tam 2 ayda eski kiloma geri getirdiniz. Hemde çok sağlıklı bir şekilde. Aynada ki görüntüme hala inanamıyorum. Kendimi çok güzel hissediyorum. Hem ruhen hem fiziken. İyi ki tanıdım sizi. Sizin gibi birini tanımak çok keyifliydi. Görüşmek dileğiyle.
ö....k
Damla Hanım ile geçirdiğimiz 2 Aylık süreç boyunca kendisinin desteği, bilgilendirmesi ve tüm sorularımıza detaylı bir şekilde cevap vererek bizi aydınlatmasıyla çok güzel sonuçlar elde ettik. Güçlü iletişimi ve pozitifliği ile de bizi motive etti. Kendisiyle yollarımız kesiştiği için çok mutluyuz.
g....a
Öncelikle Damla hanımın samimiyeti benim için çok önemliydi. Vücudumdaki fazlalıklarımdan kurtulmam bu yönde çaba sarf etmemde vermiş oldugu diyetler bunun yanında beni sürekli hevesli ve azimli olmaya iten söylemleri benim kilo vermemde istedigim formu yakalamamda büyük rol oynadı. İyi ki tercih etmişim çok memnun kaldım
r.....
Sağlıklı kilo vermek amacıyla Damla hanımla görüşmeye başladım bir buçuk ayda 6 kilo verdim ama asıl olan sunmuş olduğu sağlıklı beslenme sistemi sayesinde midem küçüldü ve artık tatlı krizleri zamansız atıştırmak gibi yanlışların yok aklıma bile gelmiyor çok teşekkürler daha yolun başındayım ama yol hiç sancılı ve zor değil psikolojik açıdan hiç diyet yapıyormuş gibi hissetmiyorum çünkü yapmıyorum sağlıklı besleniyorum çok teşekkürler tekrar
n....a
Damla hanımla hikayemiz 1 sene öncesinden başlamıştı.Kendisi işinde başarılı bir diyetisyen Sabriyla gerçekten harika bir insan. Hem troid hastası olmama, hemde Veremeyeceğime inandığım doğum kilolarımı onunla mükemmel bir şekilde vermiştik.Hem psikolojik olarak hemde bir arkadaş gibi her daim motive edici, sorduğum sorularımı sabrıyla Dinleyen çözüm üreten mükemmel bir diyetisyen.Tabiki beslenme alışkanlıklarımi onun sayesinde değiştirdim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.Kilo problemi olan insanların başına gelmesi gereken mucize bir diyetisyen. Sevgilerimle damla hanim.iyiki varsınız... Başarılarınızın devamını en içten dileklerimle diliyorum.
gi...e
Damla hanım ile online diyet sürecimiz oldu. (Halen devam ediyoruz bitmesini cidden istemediğim sağlıklı bir süreçteyim) Yüksek bir kilo kaybı hedefimiz yoktu ama amaç kas yağ oranını dengelemek oldugu icin işimiz çok daha zordu. Damla hanım yağ oranımı verdiğim her kiloda inanılmaz düşürmeyi başardı. Gün içinde verdiği ufak zencefil limon tarzı metabolizma hızlandırıcı besinlerin yağ yakımında katkısının inanılmaz olduğunu sayesinde görmüş oldum:) sporcu diyetine dönmeyi düşünüyorum bölgesel kas olusumu için. Umarım sürecimi keyifle devam edecek. Sevgiler
Damla Türkmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Damla Türkmen, Diyetisyen.
Damla Türkmen adresi nerede?Damla Türkmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Damla Türkmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Damla Türkmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Damla Türkmen hangi dilleri konuşuyor?Damla Türkmen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Damla Türkmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Damla Türkmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Damla Türkmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Damla Türkmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Damla Türkmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beylikdüzü Şişmanlık (Obezite)
Beylikdüzü Diyabet (Şeker Hastalığı)
Beylikdüzü İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Beylikdüzü Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Beylikdüzü Adipsi (Susama Yokluğu)
Beylikdüzü Altını Islatma Problemi
Beylikdüzü Ankilozan Spondilit (AS)
Beylikdüzü Anosmi (Koku Alamama)
Daha fazla (15)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diyetisyenler
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Diyetisyenler