Dyt Damla Yıldızhan Kartal danışanlarına Diyetisyen olarak hizmet vermektedir. Aldığı bir çok eğitim ve katıldığı seminer ile mesleğini severek sürdürmektedir. Fonksyonel Tıp Diyetisyenliği , Bütüncül beslenme, sürdürülebilir beslenme , bölgesel incelme. ilgi alanları olup, uzman aynı zamanda Online Diyet hizmeti de vermektedir.

Dyt. Damla Yıldızhan Kartal
selçuklu mah 1341 sokak no:3b diyetisyen damla kartal kliniği afyonkarahisar /merkez, Afyonkarahisar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği

Röportaj

Z
Konum: Dyt. Damla Yıldızhan Kartal Randevu

Aç kalmadan sağlıklı bir şekilde olmam gereken kiloya doğru ilerliyorum, hayatımdan neyi çıkarmam gerektiğini ve yerine ne koymam gerektiğini öğreniyorum, kendimi beslenme konusunda nasıl dengelerim öğreniyorum..

Konum: Dyt. Damla Yıldızhan Kartal Randevu

Damla Hanım’a tavsiye üzerine gelmiştim. Gerçekten de bahsettikleri kadar başarılı, hedef odaklı ve güler yüzlü, çok tatlı bir insan.
2 ayda 8 kg verdik bile önceliği her zaman sağlıklu kilo vermek olan hocamın izinde bu durumu yaşam tarzı haline getiresiye kadar hocamı bırakmayı düşünmüyorum.

Konum: Dyt. Damla Yıldızhan Kartal Haşimato Hastalığında Beslenme

Damla Hanım sayesinde 18 günde 5.5 kiloyu kolay ve sağlıklı bir şekilde zorlanmadan verebildim. Samimiyeti ve ilgisi inanılmaz.

Konum: Dyt. Damla Yıldızhan Kartal Randevu

Canım Damla hanımcım ile öyle güzel bir süreç geçiyoruz ki her hafta donanımıyla, sizi her konuda tatmin eden listeleri ve önerileriyle keyifli ve bol eksili randevularımız oluyor.Doğum öncesi ve doğum sonrası beraber çalıştığımız zamanlarda hep motive eden ve uzman görüşüyle bu yolda ışık olup hedefime ulaşmam yolunda emeği çok büyük. En önemli nokta ise bu süreci yönetirken bana kendimi değerli özel hissettiren samimi yaklaşımı ve beslenme düzenimi sürdürebilir şekilde değiştirmeyi öğretmesi oldu. Eğer ki kendiniz için birşeyler yapmaya karar verdiyseniz doğru adrestesiniz.

Konum: Dyt. Damla Yıldızhan Kartal Randevu

Damla hanımla çalışmaya başladığımdan beri hayatımın önemli bir parçası değişti. Sağlığıma bakış açım, daha mutlu, sağlıklı, dengeli bir hayat için beslenmenin, bağırsak sağlığının ne kadar önemli olduğunu öğrendim. Ama tüm bunlarla birlikte bunu hayatımda uygulamaya geçirmem konusunda büyük destekçim. Kendisi hem bilgi birikimiyle hem de samimi yaklaşımıyla beni motive ediyor ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmem konusunda büyük destek sağlamaya devam ediyor. Sağlığımı ve yaşam kalitemi iyileştirmemde büyük rol oynadı. Kendisine minnettarım.

Konum: Dyt. Damla Yıldızhan Kartal Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Doğum sonrası aldığım kiloolari sütüm eksilmeden vermem konusunda yardımcı olduğu için çok memnun kaldim

Konum: Dyt. Damla Yıldızhan Kartal Kilo Verme Diyetleri

Harika bir danışma süreci gecirdim.damla hanımın ilgisi ve uzmanlığı ile hiç zorlanmadan ,tok kalarak,gün gün zinde ve daha sağlıklı hissederek 2 -2 buçuk ay gibi bir sürede hedefledigim 10 kiloyu verdim .diyeti sonlandırali 5 ay geçmesine rağmen verdiği tavsiyeler ve beslenmeme kattıkları sayesinde sadece 1 kilo aldım.

Telefon numarası doğrulandı

Damla hanımdan biz çok memnunuz, çok faydasını gördüm, süreçte bana çok yardımcı oldu, kilo vermek amacıyla kendisinden destek aldım, seanslarım devam ediyor, kendisi doğum iznine ayrıldığı için bir ara verdik, daha sonra devam edeceğiz, seans aldığım süre içerisinde 25 kilo verdim, seanslardan önce tansiyonum ve şekerim yüksekti, kilo verdikten sonra düştü, kendimi daha sağlıklı hissediyorum, kendisine bir çok danışan da yönlendirdim, onlar da gitti ve çok memnun kaldı.

Telefon numarası doğrulandı

Ben kendisinden çok memnunum, 110 kiloydum bir yakınım kendisini önerdi, kilo vermek için Antalya'dan gelerek seanslara başladım, önce haftada bir gidiyordum, daha sonra kış şartlarından dolayı 21 günde bir gitmeye başladım, seans aldığım süre içerisinde 40 kilo verdim, şuan 70 kiloyum, şunu anladım ki bizler şimdiye kadar yemeyi, içmeyi bilmiyormuşuz, Allah bin kere razı olsun, her şeyi bana öğretti, kendisine her derdimi anlatabiliyorum, o da bana yardımcı oluyor, yürümeye ve egzersiz yapmayı sık sık öneriyor, kilo vermeden önce şekerim yüksekti, o da normale dönmeye başladı, aynı zamanda ben doğuştan tek böbrekliyim, oturamıyordum, yürüyemiyordum, kalkamıyordum, şuan çok daha iyiyim, Allah kendisinden razı olsun.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisi çok sıcakkanlı bir uzman, sayesinde daha sağlıklı bir yaşam sürüyorum, süreçte her soruma anında cevap alabiliyorum, gebelikle alakalı dönem için kendisinden destek alıyorum, gebe olduğum için kilo alıyorum ama dengeli bir şekilde kilo alıyorum, seanslarımız hala devam ediyor, genel anlamıyla çok memnunum.