Atakent Mah. Quality Residence, Halkalı İkitelli Caddesi, Komsanüstü Yolu Sok., Küçükçekmece, İstanbul
Atakent Mah. Quality Residence, Halkalı İkitelli Caddesi, Komsanüstü Yolu Sok., İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Damlacan Güneyer
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
İlişki Terapisi
Klinik Sinirbilim Uzmanı
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde doğan Klinik Sinirbilim Uzmanı Psikolog Damlacan Güneyer ilkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de tamamladıktan sonra psikoloji lisans eğitimini Ankara'da Bilkent Üniversitesinde yüksek şeref öğrencisi olarak bitirmiştir.
Bilkent Üniversitesi psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Yetişkin Psikiyatrisi Anabilim Dalında Klinik Sinirbilimler Yüksek Lisans programına başlamıştır. Bu esnada İzmir'de Gelişim kolejinde okul psikoloğu olarak çocuk ve ergenlerle çalışmaya başlamıştır.
Uzmanlık ettiğimine Almanya Ruhr Üniversitesinde devam etmiştir. Almanya'da eğitimi sırasında "Psychiatry LWL-University Hospital" isimli Alman psikiyatri hastanesinde Prof.Dr. Martin Brüne'nin süpervizörlüğünde yetişkin hastalarla çalışmıştır.
Şizofreni tanısı almış hastalar ile çalıştığı tezini bu hastalığın tanı ve tedavisine katkıda bulunacak bir çalışma konusuyla tamamlayarak yüksek lisans eğitimini bitirmiştir. Bilimsel çalışmalarını yurtiçi ve yurtdışında kongrelerde sunma olanağı olmuş ve bu çalışmaları farklı uluslararası dergilerde yayımlanmıştır.
Uzmanlığını tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönüp yetişkinlerle ve ailelerle çalışmaya devam etmiştir. Ayrıca, 2020 yılından beri SEM Akademi isimli kuruluşta meslektaşlarına yönelik "Oyun Terapi" eğitimi vermektedir. 2018 yılında "Merla Psikoloji" adında kendi merkezini açmış ve çocuk ve yetişkinler ile çalışmalarına devam etmiştir.
2024 Nisan ayı itibariyle de İstanbul'a taşınmıştır ve danışan görmeye İstanbul'daki merkezinde devam etmektedir.
Eğitimler
EMDR Terapisi Eğitimi ve Süpervizyonu- Davranış Bilimleri Enstitüsü- Emre Konuk
Aile/Çift Terapisi Eğitimi ve Süpervizyonu- İlişki Pusulası -Prof.Dr.Hürol Fışıloğlu
WISC- IV Zeka Ölçeği Eğitimi- Türk Psikologlar Derneği (TPD)
Nöropsikolojik Değerlendirme Testleri Eğitimi -Türk Psikologlar Derneği
Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi- Türk Psikologlar Derneği (TPD)
Moxo Dikkat Testi Eğitimi- Moxo Türkiye
İleri Cinsel Terapi Eğitimi ve Süpervizyonu -CİSED (Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği)
Çözüm Odaklı Davranışçı Terapi Eğitimi ve Süpervizyonu -Uzm. Psk. Gülgün Sharafat
Travma Terapisi Eğitimi – AFAD/ AFEM/ EUROPA
Psikoterapi Süpervizyon Çalışmaları Doç.Dr.İnci Doğaner
Bilişsel Davranışcı Terapi Eğitimi ve Süpervizyonu – Doç.Dr.Aylin İlden Koçkar
Aile Danışmanlığı Eğitimi - 464 saat
Dokuz Tip Mizaç Temelli Uygulamalar Eğitimi – Dokuz Tip Mizaç -Modeli Derneği- Prof.Dr.Ziya Selçuk
Brain Dynamics Workshops- ITAP
Oyun Terapisi Eğitimi
Çocuk Testleri Eğitimi
Aile Danışmanlığı Eğitimi
a....b
Depresyon sebebiyle tavsiye üzerine başvurdum. Çok memnunum kendisinden. Olumlu sonuçlar alıyorum. 4 aydır gidiyorum. Kendimi yanında rahat hissediyorum. Severek gidiyorum seanslarına. Ayaklarım geri gitmiyor. Motive edici bir uzman.
da...u
Damlacan hanım ile onun İstanbul'a taşınması ve benim online görüşme ortamımın olmaması nedeni ile yollarımız (umuyorum ki kısa süreliğine) ayrılmış oldu. Damlacan hanımın samimiyeti, güler yüzü, anlayışlı yapısı, çok hızlı tanıması ve olayları anlaması nedeniyle farkı benim için çok ayrı. Anlatacaklarım bitmediği için seans süresinin uzamasını hiçbir zaman sorun etmediğini de eklemeliyim. şu anda seanslara devam edemesek de görüşmelerimiz sırasında söylediği cümleler ve sorduğu sorular zaman zaman zihnimde tekrar yaşıyor ve bana ışık tutuyorlar.
Damlacan Hanım benim için büyük bir şans oldu. Kendisi çok iyi bir psikolog ve çok iyi bir arkadaş. Danışmanlık hizmeti aldığım 5 ay boyunca hayatımda önemli değişiklikler yarattı ve hala devam ediyoruz. Seanslardan sonra daha rahatladım ve özgüvenim arttı. Kararlarımı daha net verebiliyorum ve fikirlerimde iyileşme gözlemliyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum ve onu çok seviyorum.
Damlacan Hanım'la 3 seans görüşme sağladım ve başladığım için gayet de memnunum. Çok faydası oldu. Bir önceki deneyimlerime kıyasla daha verim alıyorum. Biraz takıntılı bir insandım bunun azaldığını hissediyorum. Özel ve eğitim hayatıma bile şu anda yansıyor. Damlacan Hanım çok anlayışlı birisi. Kendisi anlattığım şeyler hakkında sadece evet olabilir şeklinde konuşmadan tavsiye veriyor ve bunu normal hayatıma da yansıtabiliyorum.
Kendisinden çok memnun kaldım. Herkese çok tavsiye ediyorum. Damlacan Hanım her konuda yardımcı oluyor. Yaklaşık temmuz ayından bu yana görüşüyorum. Seanslardan sonra kendimle ilgili kararlarımı daha sağlıklı almaya başladım. Hayatımda daha düzgün yol çizmeye başladım. Kendisi ile sürecimize devam ediyoruz.
y.....
Damlacan Hanım'dan çok memnunum. İlgi ve alakası gayet güzel. Bana da iyi geldiğini düşünüyorum. Kendisini tavsiye edebilirim. 11 ay danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Daha farkındalık kazandım ve geniş açıyla görmemi sağladı. Aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
p....ç
Ben depremzedeyim, kayıplarım oldu ve kendisi bu konuyla alakalı gönüllü olarak bana yardımcı oluyor. Kendisi sağolsun bana çok iyi geliyor. Mesleğimden ötürü düzenli olarak kendisine gidemiyorum ama çok memnunum, her konuda bana yardımcı oluyor.Henüz zaten ilk seansıma gittim ve elektriğimizin tuttuğunu düşünüyorum.
c....s
2014 yılından beri mide bulantısı problemi yaşıyordum. Midemle ilgili bir sorun olduğunu düşünüp İzmir'de bulunan tüm hastanelerdeki Gastroenteroloji Prof. Doktorlarına muayene oldum. Hepsinin ortak söylemi gastrit başlangıcı olduğu ve başka bir sorunumun olmadığıydı ama en ufak bir stres, sıkıntı anında midem bulanmaya başlıyor ve beni istifra ettiriyordu. 5 yıldır bu sıkıntıyla boğuşuyordum ve hayatımdan çok güzel anlar ve anılar gidiyordu. Planlarımı hep mide bulantısı korkum yüzünden erteliyordum. Sonrasında annemin ve kız arkadaşımın önerileri üzerine Damlacan Hanımdan destek almayı kabul ettim. Damlacan Hanımla 2019 yılının ortalarında tanıştım ve 2-3 seansta sorunumun derinliklerine inip beni ilaçsız bir şekilde tedavi etti. Keşke daha önceden tanısaymışım dediğim birisi Damlacan Güneyer. Şimdi gayet sağlıklıyım ve bunu kendisine borçluyum. Teşekkürler Damlacan Hanım. İyi ki sizin gibi işini severek yapan insanlar var. Size ne kadar teşekkür etsem az.
m....ö
Damla Hanım’a oğlumu wisc4 zeka testi için götürdüm. Oğlum teste giderken sınav kaygısı sebebi ile çok stresliydi. Ancak Damla Hanım ile kurduğu iletişim sonrası testi ara vermeksizin tamamladı. Normalde akranlarıyla iletişim kuramayan oğlum Damla Ablasına hayran kaldı. İyi ki tanışmışız. Ebeveyn kontrolü ve detay bilgilendirmeleri oldukça iyi. Herkese tavsiye ederim.
Kendi kafamda çok çok ihtiyacım olduğu bir dönemde referans yoluyla tanıştım Damla hanımla. Daha ilk görüşmemizde çıktığımda bile kendi bilinçaltında kabul etmedigim ya da edemediğim ne varsa dilimden tek tek döküldü. Kesinlikle iletişimi mükemmel. Seansı inanılmaz güzel yönetiyor söylenmesi gereken ne varsa kendi isteğinizle söylemiş buluyorsunuz kendinizi. Kişisel olarak kendisinden çok çok memnunum.
konumu zaten çok rahat gidilebilecek bir yerde. O kadar memnun kalacaksınız ki fizan da olsa gidersiniz zaten. Karşılama içeride ki ilgi gözle görülür boyutta iyi. Her şekilde mutlu olacağınız memnun kalacağınız bir doktor ve çalışanları. Bu kadar mükemmel olduğunuz için kendi adıma teşekkür ederim.
Damlacan Güneyer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Damlacan Güneyer, Psikoloji. Size Damlacan Güneyer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi.
Damlacan Güneyer adresi nerede?Damlacan Güneyer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mah. Quality Residence, Halkalı İkitelli Caddesi, Komsanüstü Yolu Sok. İstanbul
- Halkalı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Damlacan Güneyer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Damlacan Güneyer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Damlacan Güneyer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Damlacan Güneyer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Damlacan Güneyer hangi dilleri konuşuyor?Damlacan Güneyer ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Damlacan Güneyer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Damlacan Güneyer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Damlacan Güneyer hakkında ne düşünüyor?Toplam 106 hasta / danışan, Damlacan Güneyer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu