20'lik Diş Çekimi
Davut Ertan Uysal DENTAL KLİNİK
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental Anestezi
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
f.....
Davut Bey'den çok memnun kaldım. İmplant tedavim yapıldı. Kendisi muhteşem, çok ilgili, alakalı, sıkıntı yaratmayan, dinleyen, anlayan bir doktor.
l.....
Davut Bey, iletişimi çok iyi olan, işinde titiz profesyonel bir diş hekimi.
Annemin yıllardır bir çok diş hekiminin çözüm bulamadığı üst dişlerini yaptığı planlı bir çalışmayla estetik bir görünüme kavuşturduğu için kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.
Gönül rahatlığıyla kendisini öneriyor ve başarılarının devamını diliyorum.
Çok Teşekkürler,
nu...r
Mükemmel bir hekim mütevazi,çok güvenilir ve titiz bir çalışması var güler yüzlü ekip harika, tedavi sürecinde son derece kendimi güvende hissettim dişimde oluşan apseyle ilgili çok ağrılı sorunumu çok başarılı müdahalesiyle halletti Ertan bey ve ekibine çok teşekkür ederim ....edremitte olması şans....herkese tavsiye ederim
el...
Özellikle korkusu olanlar kesinlikle Ertan Beyle tanışmalilar. Genel muayene gidip 20lik dişimi bıraktım. Müthiş bir güven veriyor ve sizi çok iyi yönlendiriyor.
d.....
Diş sıkma şikayeti ile gitmiştim ilgi alaka ve tedavi süreci hakkında bilgi verildi Gayet iyiydi Tedavi surecim başladı
o.....
Komşumun tavsiyesi üzerine muayene için gittim. Ertan Bey in muayenedeki tavır ve anlatım tarzından çok profesyonel bir hekim olduğunu hissettim. Klinik ise nazik çalışanlarıyla, ekipman kalitesiyle ve hijyeni ile mükemmel. Ertan bey ise çok iyi bir hekim, iki dişimi aynı anda toplam 4 5 dk içinde çekti. Ben çekimin bittiğine inanamadım. Elleriniz dert görmesin. Tanıdığım ve tanıştığım herkese mutlaka sizi tavsiye edeceğim.
mu...
Eniştem Okan'ın vesilesiyle Dent Team ile tanıştım. Implant tedavim Ertan bey ve ekibiyle devam ediyor.
Şu ana kadar yapılan hizmette tüm detaylarıyla Ertan bey ve ekibi profesyonel tedavi uygulama yanında güler yüz ve kaliteli hizmetleriyle harikaydılar.
Ertan bey'i güzel bir ekip oluşturarak, profesyonel eğitim ile ekibinin'de kaliteli hizmet sunmalarını sağladıkları için yürekten tebrik ediyorum.
Dent Team, yolunuz daima açık olsun!
Selamlarımla,
g....k
Uzun süredir dişlerimle ilgili her türlü sorunda hiç tereddütsüz muayenenesinde buluyorum kendimi zorlu yirmilik diş çekimleri, dolgu tedavisi çok kez deneyimlere şansım oldu harika bir ekip , mükemmel bir doktor kendisi
g....k
20lik dişim çok ağrımıştı bi kaç doktora gittim kimse kesin bişey söyleyemedi Davut bey hiç tereddüt etmeden dişimi çekti
Ertan beye 1 yıl kadar önce şeffaf plak tedavisi için gitmeye başladım ve tedavimiz halen devam ediyor. İşini bilen, güler yüzlü, ilgili bir doktor. Ben çok memnunum.
Davut Ertan Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Davut Ertan Uysal, Diş Hekimi. Size Davut Ertan Uysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Tam Diş Protezi.
Davut Ertan Uysal adresi nerede?Davut Ertan Uysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menderes Bulvarı PTT yanı TEB bankası üzeri Edremit
- Edremit Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Davut Ertan Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Davut Ertan Uysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Davut Ertan Uysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Davut Ertan Uysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Davut Ertan Uysal hangi dilleri konuşuyor?Davut Ertan Uysal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Davut Ertan Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Davut Ertan Uysal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Davut Ertan Uysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Davut Ertan Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.