Davut Ocak, Antakya’ da lise eğitimini tamamlamış ve 2004 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nde tıp eğitimine başlamıştır. 2011 yılında tıp eğitimini tamamlamış ve sonrasında 2012 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği’nde uzmanlık eğitimine başlamıştır. Ocak 2018’ de psikiyatri asistanlığını tamamlayan Ocak, Mart 2018’ de Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Psikiyatri Kliniği’ne uzman psikiyatrist olarak atanmıştır. Mart 2018- Ekim 2020 arasında Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Psikiyatri Kliniği İdari Sorumluluğu, Alkol ve Madde Ayaktan Tedavi Birimi Sorumluluğu’ nu üstlenmiştir. Ekim 2020- Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul Özel Fransız Lape Hastanesi Bağımlılık Birimi’nde çalışmıştır. Bağımlılık ve psikiyatri alanında bilimsel yayın ve çalışmaları bulunmaktadır.
Davut Ocak birçok sivil toplum örgütünde aktif olarak çalışmakta; Türk Tabipler Birliği ve Türkiye Psikiyatri Derneği üyelikleri bulunmaktadır.

Davut Ocak İngilizce, Arapça ve Fransızca bilmektedir.

Uzm. Dr. Davut Ocak Muayenehanesi
Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Yeni Konak Apt. No:29/16 Kat: 6 Çukurambar, Çankaya, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +22 daha fazla

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Bağımlılık Danışmanlığı

Bağımlılık Tedavisi

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Davut Ocak Muayenehanesi Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği

Kendisine gitmeden önce odaklanma problemleri yaşıyordum.. bu da yaptığım işlerde başarımı dusuruyordu ancak hocamla seanslara başladıktan sonra bu probleminden eser kalmadı kendisine burdanda şükranlarımı iletmek istiyorum

Randevu doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Davut Ocak Muayenehanesi Bağımlılık Tedavisi

Ben kumar bağımlılığından dolayı Ocak 2024'te Davut hocam ile tanıştım. Yaşadığım kötü süreçlerin zirvesindeyken, profesyonelce başlatılan çözüm aşamaları ve doğru ilaç seçimleri beni günden güne toparladı. Psikolojik olarak tükenmiştim ve şu anda 10 ay aradan sonra yeniden, daha güçlü bir şekilde kendi işimi kuruyorum. Davut hocam ile olan görüşmelerime her zaman severek katılıyorum ve çoğu şeyi fark edip aşmamda bana çok katkısı oluyor.

Konum: Uzm. Dr. Davut Ocak Muayenehanesi Normal Randevu

Düzensiz çalışma saatleri ve stresli iş ortamı nedeniyle kendimi sürekli yorgun ve tükenmiş hissediyordum. Davut Bey, bu süreci yönetebilmem için bana hem mental hem de pratik anlamda çok yardımcı oldu. Önerdiği yöntemler sayesinde stresle daha sağlıklı başa çıkabiliyor ve iş-yaşam dengemi kurabiliyorum. Gerçekten hayat kalitemi artıran bir deneyim oldu.

Konum: Uzm. Dr. Davut Ocak Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Uzun zamandır anksiyete ile baş ediyordum ve bir türlü çözüm bulamıyordum. Davut Bey ile tanıştıktan sonra hayatımda çok şey değişti. Anksiyete ile başa çıkmam için bana yol gösterdi ve farklı bakış açıları kazanmamı sağladı. Samimi yaklaşımı ve bilgisi sayesinde kendimi güvende hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Dr. Davut Ocak Muayenehanesi Randevu

Davut Bey gerçekten alanında çok başarılı bir doktor. Hem mesleki bilgisi hem de samimi ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde kendimi çok güvende hissettim. İlk görüşmemizde bile sorularımı dikkatlice dinledi ve ihtiyaçlarıma uygun bir tedavi planı sundu. Süreç boyunca yanımda olduğu için kendisine minnettarım. İlgili, profesyonel ve empatik bir uzman arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Dr. Davut Ocak Muayenehanesi Randevu

Gebelik, bir yandan çok heyecan verici bir süreç olsa da benim için duygusal olarak oldukça zordu. Kendimi zaman zaman kontrol edemediğim kaygılar içinde buluyordum. Davut Bey, bu süreçte hem sakin bir rehber oldu hem de bana yeni bir perspektif kazandırdı. Onunla konuşmak, sadece bir terapi değil, aynı zamanda kendimi daha iyi tanıma fırsatıydı. Artık bu sürecin tadını daha iyi çıkarabiliyorum.

I
Konum: Uzm. Dr. Davut Ocak Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Gayet başarılı bir seans aldım. Çokça faydasını gördüm anksiyete ve pank atak tedavisi için hocama başvurmuştum özverisine ve başarısına minnettarım

K
Konum: Uzm. Dr. Davut Ocak Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Ben ve eşim için öfke kontrolü ve anksiyete nedeniyle kendisine danıştım. Çok sakin, iletişimi iyi bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Konum: Uzm. Dr. Davut Ocak Muayenehanesi Bağımlılık Tedavisi

Merhabalar ;

Kumar illetiyle 7 senedirli mücadele ediyorum . İnsanı yiyip bitiren bir bağımlılık. Doktorum Davut hocamın bağımlılık konusunda çalışmalarını öğrendikten sonra yanına tedavi olmaya başladım ilk seanstan itibaren bağımlılık konusunda yönlendirmesi tedbirleri belirtip uymam sayensinde kendisinin pozitif ve destekçi yaklaşımıyla beraber bu iletten kurtuldum .

Kumar konusu ile ilgili problemi olduğunu düşünen arkadaşlar Davut hocamı görmeniz gerektiğini belirtmek isterim .

Saygılarımla

Randevu doğrulandı
Konum: Uzm. Dr. Davut Ocak Muayenehanesi Online Danışmanlık

Doktor bey çok iyi bir dinleyici. İyi niyetini hissettim ve bana çok yardımcı oldu. Dikkat eksikliği konusunda hem ilaç tedavisi hem de davranışsal alışkanlıklar hakkında bilgi verdi. Kesinlikle tavsiye ederim.