Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Hastayı rahatlayan tavır ve konuşmaları,mütevazlığı,daha da önemlisi hastalığın teşhis ve tedavisini iyi bilen ve yapan hocmıza teşekkür ediyorum. Hocama saygı vehürmetler. Hüseyin TORUN

iki defa kendisinden randevu aldım fakat sürekli öğrencileri hastalarla ilgileniyor öğrencilerinin ilgisi çok güzel fakat tedavide yeterli göremedim.

Sorunlarımla yeterince ilgilendi, birçoğunu çözümledi. Ellerine sağlık

Hocam ile 2 yıldır meşakkatli bir yolu beraber yürüyoruz.Bir Hekimde aranacak tüm özellikleri taşıyan bir insandır.ihtisasına hakim hakim olduğu kadar iyi bir uygulayıcı şefkatli ilgili ve insani yönüylede rahatlatıcı bir insandır.allah rzı olsun diyorum kendisine Hocam sağolun varolun

DEDE BEY İLE SANIRIM 2 SENEYİ BİR GEÇEN SÜREDİR DEVAM EDİYOR HASTA -DOKTOR İLİŞKİMİZ.DOKTOR OLARAK İLGİLİ-BİLGİLİ İNSAN OLARAK ÇOK İYİ BENİM GİBİ SINAVIN ZOR SORUSU OLAN HASTAYI AYAKTA TUTAN ÖZVERİSİ ÜST DÜZEY BİR DOKTOR SADECE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM

Elinden geldiğince yardımcı olan bi doktor. Şiddetle tavsiye ederim.

V

iyi günler dileyerek başlamak istiyorum günlerce çektiğim ağrılar sonunda bağcılar hastanesinde tanıştık sizinle ilginize ve alakanıza teşekkür ediyorum bir haftalık yatıştan sonra taburcu oldum bir arkadaşım tavsiye etmişti sizi onada sizede sonsuz teşekkürler allah başımızdan eksik etmesin sizleri