DİYETİSYEN DELFİN DERVİŞ
istasyon mahallesi, fatih sultan mehmet sokak, DSİ 11.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ FİTNESS SALONU, Edirne

Diyetisyen Randevusu

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

DİYETİSYEN DELFİN DERVİŞ

Merhaba! Ben Delfin Derviş, bir diyetisyen, beslenme uzmanıyım. Sağlıklı yaşam ve dengeli beslenme konusundaki tutkum, beni bu alanda profesyonel olarak çalışmaya yönlendirdi. Kırklareli Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum ve "Hacettepeliler Akademi Sporcu Beslenmesi Vaka Sınıfı" "Uluslararası Sporcu Beslenme Akademisi" "Alt Yapıdaki Çocuk Sporcularda Beslenme" gibi çeşitli eğitimler aldım.

Kişisel hedefler ve sağlık durumları doğrultusunda özelleştirilmiş beslenme programları hazırlayarak, bireylerin sağlıklarını ve yaşam kalitelerini artırmalarına yardımcı oluyorum. Bilimsel temellere dayanan yaklaşımlarımı, her bireyin yaşam tarzı ve tercihleri ile birleştirerek, kalıcı ve etkili çözümler sunuyorum.

Danışanlarımın sadece kilo vermelerini değil, aynı zamanda enerjik, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini hedefliyorum. Beslenme alışkanlıklarındaki değişiklikler ve sağlıklı yaşam tarzı önerileri ile yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyorum.

Hedefleriniz doğrultusunda size en iyi şekilde destek olmak için buradayım. Sağlıklı bir yaşam yolculuğunda sizinle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum!

Sağlıklı günler dilerim!

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Delfin Derviş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle