ba...
İletişimi çok kuvvetli bilgili anaç bir doktor. Çocuğumun aylık rutin kontrolleleri için gidiyoruz Bence gözü kulağı da çok dikkatli. Minicik bir üfürümü bile kalbinde duydu kızımın. Çocuk kardiyolojisi doktoru hatta helal olsun iyi kulağı varmış demişti Demet hanım İçin. Telefonunu veriyor en önemlisi ulaşım kolay kendisine. Bilgisine, tecrübesine güvenim tam. Cocuğa yaklaşımı tutuşu doktor hasta gibi değil de teyze yiğen anne çocuk gibi en azından bana hissettirdiği hatta vakti varsa üstünü bile giydirip çıkartabilir çocuğun öyle rahat bir kadın
a....
Demet hanım ile hem büyük kızımı hem de tesadüfen ikinci kızımın doğumuyla başlayan sürecimiz maalesef şehir değişikliği sebebiyle son buldu. Ancak o kadar özlüyorum ki, kendine güveni, bebek ve çocuklara yaklaşımı, aileyi rahatlatması ve iletişimi çok güçlü. Bilgisinden şüphe etmedim hiç, iyi ki yolumuz kesişmiş. Umuyorum tekrar denk geliriz
ay....
Demet hanım sayesinde kızım daha 3 aylıkken böbreklerinde taş olduğunu öğrendik ve tedavisine geç kalmadan başlamış olduk.Kendisine çok teşekkür ederim.Hayatı boyunca çok mutlu olsun
ha...a
Doktor bir whatsapp kadar uzağınızda hoş sohbet sevecen biri çok sevmiştim fakat mamacı bir doktor ve kiloya takıntılı oğluma onun söylediği kadar mama verdim ama bu sefer emmeyi bırakmıştı emzirme danışmanıyla bu sorunu hallettim bu sebeplede doktora devam etmedim.
ke...n
tam anlamıyla süper..konusuna hakim uzman olduğunu tavrıyla hastasınayaklaşımıyla bilgive teşhisiyle ..ve olumlu sonuç almasıyla bildimm çok memnunum ...
me...y
demet haım syesinde çoçumun hastalığını erkenöğredim teşekkür ederim
Demet Alagöz Şamlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet Alagöz Şamlı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Demet Alagöz Şamlı adresi nerede?Demet Alagöz Şamlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- F.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet Alagöz Şamlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet Alagöz Şamlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Demet Alagöz Şamlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet Alagöz Şamlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demet Alagöz Şamlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demet Alagöz Şamlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Demet Alagöz Şamlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yıldırım Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gemlik Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Orhangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (1)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla