Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Teşfikiye Mah Poyracık Sok İlgen Apt No 28 kat 4 d 15 Nişantaşı Şişli İstanbul, İstanbul
Alternatif Tıp Uygulamaları
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
Fizyoterapist Demet Aydoğdu
Fzt. Demet Pişkin, Hacettepe Üniversitesi Sağ. Bil. Fak. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun olmuştur.
ra...a
Menisküs yırtığı sebebiyle başvurdum. 4. Haftadayız çok memnunum . Kısa bir zmanda baya rahatlamamı sağladı
e...
Demet Hanım başta çok bilinçle, profesyonel bakış açısı, danışanına yaklaşımı, yönlendirmesi ve sihirli dokunuşlarıyla çok iyi bir uzman. Ayağımla alakalı rahatsızlığım için görüşme sağladım. Kendisiyle tavsiye üzerine görüşme sağladım. İlk seansta rahatladım. Hem pilonidal fosili adı verilip teşhisi konulan hastalığıma baktı hem de 12 çivi 2 demir plakadan oluşan bir kırık vardı. Demet Hanım sihirli dokunuşları, sihirli parmaklarıyla yürümemi sağladı. 6 seans görüşme sağladım. Yeterli olduğu için seanslarımı sonlandırdık. Demet Hanım'dan aldığım terapilerden çok memnun kaldım. Kendisine bu konuda müteşekkirim.
Demet Hanım ile 4-5 aydır çalışıyoruz. Son derece mutluyum. Kendisinin hem mesleki bilgisinden hem de insanlığından çok memnunum. Herkese de tavsiye ederim. Bel ve boyun fıtığım vardı. Doktorlarım pilates önerdiler. İnternetteki araşatırmalarım sonucunda Demet Hanım ile görüşme sağladım. Deneme seansları yaptık, çok memnun kalınca devam ettik. Hem pilates hem de fizyoterapi alıyorum. Her ikisinden de çok memnun kaldım. Kendisi çok iyi bir uzman.
ö.....
Kolumdaki sinir sıkışması sebebiyle Demet Hanım ile fizik tedavi sürecine başladım. Daha öncesinde çok sıkıntılı süreçler yaşamıştım. Kendisine tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Seansa başlamadan önce ciddi anlamda parmaklarımda uyuşma vardı. Çok iyi bir tedavi süreci geçirdim. 4-5 seans aldım ve devam ediyorum. Demet Hanım'ın gerek karşılaması gerekse tedavi sürecinde sorduğum tüm sorulara çok kısa süre içerisinde dönüşler almam güzeldi. Kendisi danışanını dinleyen, seans sırasında konuşarak ilerleyen, sorduğu sorularla doğru yönlendirme sağlayan, ilgili bir uzman. Kolumdaki rahatsızlığım ameliyata kadar gidecekti çok şükür ameliyata gerek kalmadı. Demet Hanım'dan aldığım seanslardan çok memnunum. Ailemizde ufak tefek sorunları olan diğer üyelerimiz için kendisiyle devam etmeyi düşünüyoruz. Demet Hanım'a defalarca teşekkür ettim. İyi ki karşılaşmışız. İyi ki biri vesile olmuş.
bi...r
Demet Hanım işini iyi bilen ve güleryüzle yapan bir kişi. Ağrıyı tespit edip mükemmel bir tedavi ile beni kısa sürede iyileştirdi. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
Demet Aydoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet Aydoğdu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Demet Aydoğdu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Manipülasyon, Ortopedik Rehabilitasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Evde Fizyoterapi, Fizik Tedavi, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, El Rehabilitasyonu.
Demet Aydoğdu adresi nerede?Demet Aydoğdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşfikiye Mah Poyracık Sok İlgen Apt No 28 kat 4 d 15 Nişantaşı Şişli İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet Aydoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet Aydoğdu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Demet Aydoğdu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Demet Aydoğdu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Demet Aydoğdu hangi dilleri konuşuyor?Demet Aydoğdu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Demet Aydoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet Aydoğdu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demet Aydoğdu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demet Aydoğdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Demet Aydoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler