1978 Uşak doğumluyum. Uşak Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra Ege Üniversitesi Dİş Hekimliği Fakültesini 2001 yılında bitirdim. Aynı yıl dişeti hastalıkları ve implant cerrahisi alanında eğitim veren Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji anabilim dalında doktora eğitimime araştırma görevlisi olarak başladım ve 2007 yılında doktoramı / uzmanlık eğitimimi tamamladım. Yaklaşık 10 yıl Karşıyaka- İzmir adresimizde olan muayenehanemizi Nisan 2017'de Alsancak- İzmir'e taşıdık.
Periotondolog Uzm. Dr. Demet CAN, kendi muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.
Ağız Koruyucusu
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplantoloji
Demet Can Muayenehanesi
Diş etlerimde yaşadığım sorunlar için Demet hanıma muayene oldum. Kendisi oldukça ilgili, tedavinin ne şekilde olacağını detaylı olarak anlatması bile güven veriyor. 3 seans tedaviyi tamamladık, düzenli olarak kontrollere gitmeye devam edeceğim. Diş fırçasının ve diş ipinin nasıl kullanılması gerektiğini uygulamalı anlatması da alışkanlıklarımı değiştirdi. Uzun zamandır devam eden sorunlarım tamamen bitti diyebilirim, diş hekimim olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. İyi ki sizleri tanımışım.
me...
Dolgu, implant, zirkonyum kaplama ve diş sıkma gibi problemlerim için operasyonlar yaptırdım.Çok memnunum.İşinde çok titiz ve çok temiz.İyi ki tanışmışım. Herkese tavsiye ederim.
Kanamalar ve diş eksikliğim nedeniyle arkadaşlarımın önerisi ile gittim. Muayenesi ve tedavi planlamsı bile farklıydı. Diş eti kanamalarımı yıllar sonra geçti. İmplantlar ile dişlerim tamamlandı. Tedavim boyunca yardımcısı ile doktorumun sayesinde kendimi huzurlu ve güvende hissettim. Sonuçtan da çok memnunum. Artık ailemizin de doktoru oldu.
e....g
Demet Hanım'a diş eti çekilmesi problemim için gittim, küretaj tedavisi planlanlandı ve tedavi süreci etkili ve başarılı oldu. Ek olarak diş sıkma problemim için lazer tedavisinin yardımcı olabileceğini önerdi, çene kaslarımda seanslar boyunca rahatlama sağladık diyebilirim. İlgi ve alaka konusunda da memnun kaldım.
e....a
Bugün dişeti tedavim sırasında fazla kandan dolayı tansiyonum yükseldi dr demet hanım müdahale edip hastaneye yönlendirdi dilaltı verildi şuan iyiyim işinde başarılı bir doktor başarıların devamını diliyorum
h....b
Dış sıkmaktan dolayı mevcut köprünün altındaki dişte ağrı şikayeti ile gittim Demet Hanıma. Köprünün fazla baskıdan dolayı dişe zarar verdiği tesbit edildi ve hemen altındaki alt çeneleri dişinde mine tabakasının eridiğini tesbit edildi. Köprü yenilendi ve asıl ağrıya neden olan alt diyede kaplama yapıldı. Tedavi süresi boyunca gün aşırı düşlerdeki hassasiyet kontrol edilerek kaplama yerleştirildi.
s....ö
Yıllardır diş eti sorunu yaşıyorum ve çok fazla doktor degistirdim.Demet Hocamla bu sorundan kurtuldum.Cok hafiflemis hissediyorum ve dislerim bembeyaz
n....k
Diş eti problemim vardı iğneden çok korkan biriyim bana yaklaşımı o güveni ve sakinliği verdi hiçbirşey hissetmeden süreci tamamladık mutluyum ve memnunum diş etlerim toparladı gayet iyi sonuç aldım iğneden korkulmayacağını bana bu yaşımda gösterdi.Dr Demet Can
Gingivektomi ameliyatım için İzmir'de periyodontist arıyordum ve Demet hocamla sitenin yorumları sayesinde tanıştım. Muayene sırasında benimle çok güzel ilgilendi ve operasyonda beni nelerin beklediğini anlattı. Kafamdaki soru işaretleri hızla kayboldu ve büyük bir güvenle ameliyatı planladık. Çok hızlı bir şekilde iyileştim ve kendimi çok iyi hissediyorum.
z.....
Ben Demet doktoru 5 yıl boyunca araştırdım ve yurtdışından gelir gelmez ilk fırsatta randevu aldım. Benim diş etimde çekilmeler vardı ve doktor bana çok detaylı açıklamalarda bulundu, tedavime başlattım ve 2 aydır tedavi görüyorum. Tedavi sürecim neredeyse hiç ağrısız geçiyor diyebilirim. Ayrıca en çok hoşuma giden tarafı operasyon esnasında arkadan çalan şarkıya eşlik ederek sizi o kadar rahatlatıyor ki, sonra da bitti geçmiş olsun demesiyle hangi ara yaptınız dememek elde değil :))) Çok hijyen, hızlı ve hassas çalışması, işini çok severek yapması ve çok detaylı açıklama yapmasıyla gönülden tavsiye ediyorum. İyi ki tanımışım, bundan sonraki aile doktorumuz diyebilirim :)
Demet Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet Can, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Demet Can tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Zirkonyum Porselen Kronlar, Tam Diş Protezi, Normal Randevu, Cep Derinliği Azaltma, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Gülüş Tasarımı, Periodontoloji Cerrahi, Ağız Koruyucusu, Küretaj.
Demet Can adresi nerede?Demet Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mh. 1420. Sk. No:107 D:3 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Demet Can isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Demet Can, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Demet Can hangi dilleri konuşuyor?Demet Can ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Demet Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet Can tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Demet Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Demet Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.