ei...a
Doktor hanımı geçmeyen bel, boyun, sırt ve omuz ağrılarım olduğu için ziyaret ettim yaptırmadığım bir tetkik varsa yaptırmak için fakat iletişim kurmakta zorlandım. Benim şikayetlerimi hiç dinlemedi hatta bir de azarladı. Maalesef hiç memnun kalmadım. Çok uzun yıllardır ağrılarla mücadele ediyorum ve bu tutumu oradan ağlayarak ayrılmama sebep oldu
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ma...6
doktor hanımın hastalarına davranış şekli banada davrandığı gibiyse kendisine öyle davranmak gerekir.karşısındaki kişinin insan olduğunu hatırlaması dileğiyle.bel bölgesinde yaşadığım sıkıntıyla ilgilendi fakat omuz bölgesinde yaşadığım sıkıntıyı dinlemedi tekrar sıra alıp gelecekmişim.çalışan bir kişi olarak işten izin alarak tedavi olmaya geliyorum.sonucu görüyorsunuz.randevu filan almayın efendim bu doktordan boşa vaktinizi ve sağlığınızı heba etmeyin
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...i
Harika bir doktor. Hastalarına gösterdiği yakın ilgi ve onlara zaman ayırması diğer meslektaşlarından onu ayıran en büyük özelliği. Hastanedeki muayanesinde bile özeldeymiş gibi hastalarıyla ilgilenmekte. Ben tavsiye üzerine gittiğim için mi bu kadar ilgileniyor diye düşünmüştüm ama her gittiğimde diğer hastalarada aynı seviyede davranmaya özen gösteriyordu. Çok sabırlı, iyi niyetli harika bir doktor.
Demet İş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet İş, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Demet İş adresi nerede?Demet İş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet İş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet İş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Demet İş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet İş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demet İş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demet İş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Demet İş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları