Evlilik Terapisi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Çocuk Gelişim Testi
cu...7
Evlilik terapisi için ziyaret etmiştim, şiddetle her çifte veya şahsa tavsiye ediyorum. O seanslar sonucu toparlandım, isteksiz, bezgin bir ruh halinden, yaşamayı seven, dahs mantıklı düşünen ve kendine değer veren bir insan olarak yaşama tutundum.
Demet Topkara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet Topkara, Psikoloji. Size Demet Topkara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Çocuk Gelişim Testi, Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim, Evlilik Terapisi, Bireysel Terapi.
Demet Topkara adresi nerede?Demet Topkara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizevleri Mahallesi 205. Sokak No:5/1 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet Topkara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet Topkara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Demet Topkara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet Topkara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demet Topkara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demet Topkara hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Demet Topkara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.