Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak
şe....
emine Türkan SARICA
Geçtiğimiz yıl Akciğerlerimde iltihap oluştuğu tanısı ile acilen negatif basınçlı tüp takılması gerekliliği ile Medikal Park Hastanesine gittim
Göğüs Cerrahı nın yanlışları nedeniyle ciğerim söndü ve cilt altında hava kaçağı oluştu
Acil bir şekilde Suat Seren Göğüs Hastanesine gittik
Orada şansım yaver gitti ve yaşayacak ömrüm varmış ki 2. Cerrahi servisinin eşsiz doktorlarının elinde yeniden hayat buldum
Tüm ekine özellikle de Dr. Kenan Bey , Dr Özgür Samancılar, Dr Demet Yaldız, Dr Özgür Öztürk ve Dr Sena Hanım a ömrüm vefa ettikçe dua ediyorum
Böyle doktorlar ile karşılaşınca doktorluk mesleğinin ne kadar kutsal olduğunu bir kez daha anladım
Hepinizin yüzü hep gülsün , başarılarınız daim olsun
İyi ki vardınız
Demet Yaldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet Yaldız, Göğüs Cerrahisi.
Demet Yaldız adresi nerede?Demet Yaldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet Yaldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet Yaldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Demet Yaldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet Yaldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demet Yaldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demet Yaldız hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Demet Yaldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Cerrahları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göğüs Cerrahları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları