Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy
er...n
DEMET YANDIM KUŞÇU SİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR. TIP DÜNYASI SİZİN GİBİ DOKTORLARI YETİŞTİRDİĞİ İÇİN ÇOK ŞANSLI. ASLINDA SİZİN ASIL İSMİNİZ MELEK. ÇÜNKÜ BİR İNSAN ANCAK BU KADAR İYİ, KİBAR, HANIMEFENDİ, YARDIMSEVER OLABİLİR HOCAM SİZİ ÇOK SEVİYORUZ. RABBİM İKİ DÜNYADADA SİZE SIKINTI VERMESİN. AMİN.
ha...n
sevgili doktorum size ve meslektaş arkadaşlarına yani sayın Melek hanım, Neslihan hanım ve ismini hatırlayamadığım ve ayrıca servisteki tüm sağlık çalışan arkadaşlara yani kısacası sizlere burda ne kadar teşekkür etsem çok ama çok azdır sanırım hayatımı başta siz olmak üzere Melek Hanım, Nesliah Hanım kısacası hepinize sonsuza dek borçluyum.3 Nisan 23 Nİsan arası Nöroloji-3de 301'de yatan Hasan ÇOBAN
Demet Yandım Kuşçu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet Yandım Kuşçu, Nöroloji.
Demet Yandım Kuşçu adresi nerede?Demet Yandım Kuşçu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı İstanbul
- Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet Yandım Kuşçu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet Yandım Kuşçu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Demet Yandım Kuşçu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet Yandım Kuşçu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demet Yandım Kuşçu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demet Yandım Kuşçu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Demet Yandım Kuşçu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar