Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy
fa...s
Doktorumuzun samimi ilgisine tesekkur ediyorum.Guvenilir doktor olmanin zor oldugu bu zamanda insanlara guven verdigi icin kendisinden rabbim razi olsun.Senelerdir gecmeyen bas agrilarim hafifledi.Cok memnunum sagolsun iyi ki var.
di...n
Buradaki Yorumlara Bakarak Kendisine Büyük Umutlarla Gittim Ama Maalesef Hayal Kırıklığı Oldu Benim İçin. "Şikayetiniz Nedir" Dedi, Anlatmaya Başladım, Sözümü Yarıda Kesip "Tamam İlacı Arttırıyoruz, Şunu Da Veriyorum. Haftaya Görüşelim. Tamam Bu Kadar" Dedi. Extra Hiçbir Soru Sormadı Hastalığımın Gidişatı İle İlgili Ve Bir An Önce Gitmemi İster Gibi Bir Tavrı Vardı. Hiç Hoş Değil.
fu...a
Tonguç Bey'i bu kadar iyi yapan şey nedir anlamıyorum.En son Dışkapı Hastanesine gittiğimde 5 dakika hızlıca dinleyip ilaç verdi.İlaç tedavisinin yanında terapi verebilir.Bir sürü yöntem var.Bunlardan bir tanesi de bilişsel davranışçı terapi.Çok büyük umutlarla kapısını çaldım ama maalesef ilaç yazmaktan öteye gidemedi .
or...e
Dr. Demir Tonguc Berkol gercekten hastalariyla ilgilenen, bilgili bir hekim. Annemin doktoru kendisi, cok cok memnunuz, kendisine mutesekkiriz.
tu...7
DOGUŞ cankurtaranım... .intihar etmek üzereydim ki SABIR ve İLGİSİYLE ,ÇÖZÜM YOLLARIYLA ölmekten kurtardı. Yaşamaya benimde hakkım olduğunu bana öğretti . DİGER HEKİMLERE ÖRNEK TEŞKİL ETMESİNİ YÜREKTEN İSTİYORUM.TAKİP etmesi süper ,konuları ben unutuyorum o unutmuyor. BU doktoru herkes tanımalı.hasta olmanız şart değil tanışmanız bile...size katkı sağlayacaktır.
intihar aşamasında sizin enaz 6 yıla ihtiyacınız var diye diğer hekimler bakmadı. hastane kayıtlarım bile var özele gidin dediler
TONGUÇ BEY hiç düşünmeden seansa başladı ben neoluyor derken çocuk gibi dogdum
teşekkürleri bir borç bilirim. minnettarım
İYİKİ VARSINIZ SİZİN GİBİLER HEP VAROLSUN. Cok şansliyım artık YAŞAMAK İSTİYORUM ve MUTLUYUM HAYAT BENİM İÇİN YENİ BAŞLADI. YAŞAMAK NEFES ALMAK............HARİKAYMIŞ
üm...n
Bir Dr önce hastaya sevgiyle bakmali ben cok dr gezdim maddi manevi yikildim kalabalik aile icinde yipranmistim kendim icin degil.baskalari icin yasadigimi yorgunlugumdan beynim durmustu panik atak olmustum Tonguc beyin tedavisinde kendime oz guvenim gelmistiki birden Ankaraya tayin edildi ben yikildim uzuldum daha cok bunalima girdim drum icin ne yapabilirimi dusunmeye basladim dualarim Drumla ins Allah onu tekrar Istb la gelmeyi nasip eder dualarimiz Tonguc drumuzla olsun o bize can oldu sen cansin Drum Allah senden razi olsun Amin Ümmühan Engin
mi...r
bende şuan tonguç beyin hastasıyım benim hastalığımı ben daha anlatmaya başlar başlamaz tanısını koydu ve konuşmamın sonunda bunları da yaşıyor musun diye sordu.sordukları birebir beni tarif ediyordu. yani ben anlatmadan anlamaya başladı şimdi ilaçlarımı kullanıyorum ve çok iyiyim tedaviye devam ediyorum.kendisine çok güveniyorum.bende bu site sayesinde kendisini buldum iyiki de bulmuşum tavsiye etmiyorum çünkü mutlaka gidin diyorum....
ra...k
mi...r
Allah razı olsun. İşinin ehli, başarılı bir hekim. Kesinikle güvenip gidebileceğiniz bir doktor. Başarılarının devamını dilerim.
sizden sonra malesef 2 hekim gezdim sizi mumla arattılar geri gelseniz keşke :(
bir fırsatını yaakalarsam muhakkak ankaraya gelip görmek istiyorum sizi.. ilacımı bırakmam için yardımınıza ihtiyacım var..
Demir Tonguç Berkol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demir Tonguç Berkol, Psikiyatri.
Demir Tonguç Berkol adresi nerede?Demir Tonguç Berkol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demir Tonguç Berkol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demir Tonguç Berkol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Demir Tonguç Berkol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demir Tonguç Berkol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demir Tonguç Berkol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demir Tonguç Berkol hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Demir Tonguç Berkol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler