ip....
Senelerdir devam eden kronik faranjitten sayesinde kurtulmuş oldum. Son derece profesyonel, alanında yetkin bir hekim.
mu...n
Alt tarafı kalak kiri temizletmeye gittim dolu gereksiz soru sordu sen ilk defa bu hastaneye geliyorsun çok gelmemişsin bu ne demek ya neyse kulağımı bile temizlememiş 2 gün kulağımdan pislikler döküldü tavsiye etmem.
oz...0
Demirhan hoca sayesinde hayata yeniden dogdum burun ameliyatından cok korkuyordum sayesinde o kadar kolay ve ağrısız oldu ki artik çevremdeki herkese tavsiye edicem ilgi ve alalarından dolayı ayrica teşekkür ederim iyiki sizi tanıdım cok teşekürler
ma...7
Ameliyatım çok iyi geçti sağolsun başarılı bir operasyonla sorunumu halletti İlgi alakasından dolayıda kendisine ayrıca teşekkür ediyorum
Demirhan Gürbüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demirhan Gürbüz, Kulak Burun Boğaz.
Demirhan Gürbüz adresi nerede?Demirhan Gürbüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demirhan Gürbüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demirhan Gürbüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Demirhan Gürbüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demirhan Gürbüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demirhan Gürbüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demirhan Gürbüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Demirhan Gürbüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları