Diyetisyen Randevusu
Akevler Mahallesi, 75. Yıl Bulvarı, Güder 5 Apartmanı, (PTT yanı, Şok market altı), Hatay
Online Diyet
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Diyetisyen Deniz Bahçecioğlu
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Haşimato Hastalığında Beslenme
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
Diyetisyen Deniz Bahçecioğlu
Çoklu besin alerjisi olan bir bebeğim var. Alerjik durumunuzdan dolayı ilk üç ay kilo alımı çok yavaştı. Bebeğim anne sütü alıyordu. Deniz hanım benim beslenmemi düzenledi, alerjik besinler yerine tüketebileceğim tüm alternatifleri oluşturdu ve onun sayesinde sütüm daha iyi hale geldi, bebeğim de gelişimine göre daha iyi kilo almaya başladı. Ayrıca çoklu besin alerjisi olunca insan ne yiyeceğini bilemiyor, biz Deniz hanım sayesinde menülerimizi oluşturduk. Bir de kendisi çok anlayışlı, her sorunuza cevap veriyor ve araştıran idealist bir diyetisyen. İyi ki onunla bu yolda ilerlemişiz. Kendisi bize sağlık ve motivasyon kattı. Çok teşekkür ederiz.
i̇...l
Deniz Hanımla yazın çalıştık. Alt karın problemim için yardım almıştım. Kendisi öncelikle problemin nelerden kaynaklanabileceğini en ince ayrıntısına kadar anlattı, sonrasında benim beslenme düzenimi anlatmamı istedi. Daha sonra tetkiklerimi yaptıktan sonra çalışmaya başladık, hiçbir sorumu cevapsız bırakmadı, her an kontrol altındaydım. Danışanlarına bütünüyle odaklanan bir diyetisyen Deniz Hanım. Aldığım sonuçtan da oldukça memnun kaldım, tedavi sonrası da nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim. Emekleri ve güler yüzü için çok teşekkür ederim... İyi ki varsınız :)
gi...k
Deniz Hanımla pandemi süreci başında çalışmıştım . Sporla desteklediğimde 1 ayda vücudumda beni çok mutlu eden değişimler gerçekleşti. Ellerinde hazır listeyke dolaşan diyetisyenlerden ziyade danışanlarını iyi tanıyıp herkese özel liste hazırlaması ve bunu büyük bi aşkla yapması çok güzel . Yaydığı enerjiyle psikolojik olarak da çok daha iyi hissediyorsunuz :) Çalışma hayatımın düzensizliği nedeniyle devam edememiştim ama şuan tekrar randevu oluşturdum , beni bekleyen süreç için aşırı heyecanlıyım . İyi ki varsınız Deniz Hanım
i̇....
Çok iyi bir diyetisyen kendisi,sadece diyet yönünden değil psikolojimiz açısından bana çok yardımcı oldu.Ben Deniz Hanım'la 5 ayda 8-10 kilo kadar verdim.Listelerim bana göre ayarlanıyordu. Evimde bulunan malzemelerden ayarlanıyordu.Öğrenci de olduğum için bana çok yardımcı oldu kendisi.Her daim kendisine ulaşabiliyordum.Diyetisyenden çok arkadaş gibiydi.
mü...r
Doğru olarak bilinen yanlışlardan birisi de hamilelikte her şeyi yemek ve fazla fazla yemektir. "Sen iki canlısın çok ye" diye çevremizden hep duyarız. Sonra fazla fazla kilolar alıp hem bebeğimizi hem kendi vücudumuzu yorarız. ( doğum sonrası o kiloyu vermek ayrı bi sorun zaten) Ben hamileliğimin 3. Ayından itibaren Deniz Hanıma danışarak bu süreci hem kolay hem sorunsuz atlattım. Almam gereken dışında kilo almadığım için hareketlerimde hiçbir kısıtlama olmadı. Aynı zamanda bebeğimin gelişimi de çok güzel ilerledi. En önemlisi bu süreci her şeyi yiyerek yapıyorsunuz. İştahınızın açık olduğu dönem diyet zor gibi gelebilir ama asla böyle bir durum olmuyor. O kadar güzel bir program hazırlıyor ki size hem yiyorsunuz hem kuş gibi oluyorsunuz hem sağlıklı besleniyorsunuz. Ayrıca bulantı, kusma gibi bir sorun da yaşamadım hamileliğimde. Sayesinde hiç tatmadığım sağlıklı güzel yiyeceklerin olduğunu keşfettim. Kilo almak ve vermek dışında hamilelik sürecinde her kadının kontrollü kilo alması gerektiğini düşünüyorum. Deniz Hanımla tanıştığım için çok şanslıyım. Bu süreci hem bilgisiyle hem de o güzel tavrıyla çok güzel atlatmama sebep oldu.
z.....
Diyetisyenimden aşırı derecede memnunum.Çok canayakın, danışanlarıyla aşırı derecede ilgilenen bir diyetisyen.Psikolojik olarak değişimleri kendimde gözlemliyorum. Yanlış düşüncelerimin kendisiyle görüştükten sonra farkına varıyorum.Kendimi çok doğru şekilde yönlendiriyorum.2 ayda 5 kilo kaybım oldu.Ulaşılabilir programlar verdi, istediğim her zaman sıkıntı yaşamadan ulaşabiliyorum.Danışmak isteyen herkese seve seve öneriyorum.
Ben daha önce başka bir diyetisyenle çalıştım ama Deniz Hanım'ın istikrarı, disiplini, sözünde durması beni çok ikna etti.Çok memnundum, randevu saatlerine çok sadıktı.Online olarak biz görüştük. 1 ay çalışmamıza rağmen çok memnun kaldım. 1 ayda 3 kiloya yakın kilo verdim, baya incelme oldu.Zoraki, ulaşamayacağım malzemeler değil rahatlıkla ulaşabileceğim, bununla da olur dediği malzelmelerle yapmıştım diyetimi.Tekrar devam etmek istersem Deniz Hanım'a danışmayı isterim.
Deniz Hanım'dan memnunum, güzel ve dengeli besleniyoruz.Kilo vermek için tercih ettim. 11 kilo kaybım oldu, 3 ay bitti.Çok güzel uyum sağlıyorum, ürünlerimi bulabiliyorum.Benim sevdiğim, benim yiyebileceğim şeyleri yazıyor.Benim yiyemeyeceğim şeyleri programıma yazmıyor.En doğru şekilde beslenmeme yardımcı oluyor.Güleryüzlü, çok şeker biri.Herşeyi itiraf edebiliyorum kendisine, destek almaya devam ediyorum.
Deniz Bahçecioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Bahçecioğlu, Diyetisyen. Size Deniz Bahçecioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Kilo Alma Diyetleri, Yaşam Koçluğu, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Deniz Bahçecioğlu adresi nerede?Deniz Bahçecioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akevler Mahallesi, 75. Yıl Bulvarı, Güder 5 Apartmanı, (PTT yanı, Şok market altı) Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Bahçecioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Bahçecioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Bahçecioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Bahçecioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Deniz Bahçecioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Bahçecioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Bahçecioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Bahçecioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Deniz Bahçecioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Deniz Bahçecioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Deniz Bahçecioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.