Lisans eğitimi boyunca çeşitli özel kliniklerde ve hastanelerde staj yapma imkanı bularak başarıyla mezun olmuştur. Ankara Özel Boylam Psikiyatri hastanesinde yaklaşık iki aya yakın hem psikiyatri kısmında hem de amatem kısmında çalışmalar sürdürmüştür. Daha sonrasında ise yaklaşık bir yıla yakın Paradoks psikoloji - Psikolojik danışmanlık merkezinde; 6 hafta boyuncada Ankara Denetimli Serbestlikte çalışmalar yapmıştır.
Bir çok alanda süpervizyon altında danışmanlıklar yaparak, çeşitli eğitimler almıştır. Ayrıca stajlar dışında da yaklaşık bir yıl boyunca “6 Üstü Gazete” de psikoloji yazıları kapsamında köşe yazarlığı yapmıştır. Mezun olduktan sonra, 6 ay İngiltere, Londra şehrinde çeşitli psikolojik eğitimlerini tamamlamıştır. Şuan aktif olarak danışan görmektedir.
Öğretmenlerevi mah. 999 sok. No: 34 K.4 D.12, Antalya
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
ah...t
Deniz hanım işinde gerçekten çok iyi bir psikolog bana hayatın tek bir pencereden olmadığını otobüsteki oturduğumuz cam kenari tarafindan ibaret olmadığı bazen de kafamızı diger tarafa çevirip ordaki güzellikleri görmememizi gerektiğini aşıladı bana kendisine çok teşekkür ediyorum
el...f
Zor zamanımda tanıştım kendisiyle. Nahif bir bayan.ses tonu insana huzur veriyor. Sıkıntılarımı ona anlatarak atlattım.ve çok şükür o günler geride kaldı. Deniz hanıma çok teşekkür ederim
me...
Daha önceden psikologlara karşı hep bir ön yargım vardı ama Deniz Hanım ile tanıştım ve beni güler yüzü ile ağırlaması , dinlemesi uygulamış olduğu tedavi gerçekten hayatımda başarılı oldu adeta hayata yeniden gelmiş kadar huzura erdim aile ve çevreme karşı olan hayatım
Deniz Hanım sayesinde eskiye nazaran daha güzel bir hâle geldi yeniden doğmuş gibi oldum diyebilirim , mükemmel bir psikolog ve hayatımın her anında desteğe ihtiyacım olduğunda muhakkak Deniz Hanım ile iletişime geçeceğim. Herşey için teşekkür ederim Deniz Hanım iyi ki varsınız , iyi ki yollarımız kesişmiş herkese kesinlikle tavsiye ederim.
İyi çalışmalar dilerim.
Psikoloğum olduğunuz için kendimi gerçekten çok şanslı biri olarak kabul ediyorum. Seanslar sırasında danışanlarınıza olan ilgi ve alakanız aynı zamanda yaklaşımlarınız gerçekten takdire şayan. Tüm danışmanlar için psikoloğum Deniz Beren Kıçlıyı kesinlikle tavsiye ediyorum. Seans sonrası almış olduğum olumlu sonuçlar sizi seçerek ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu gösterdi. Bir danışan olarak aldığım hizmetin karşılığında bu denli değişme ve gelişme görmem beni çok memnun etti. Kesinlikle önereceğim harika seanslar geçirdim.
Deniz hocamdan 3.Seansım.Keşke dana önce tanısaydım.Şimdiden bir çok sorunumuzun süresinden gelmeye başladık.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Çok rahat çok profesyonel.
b....b
O kadar güzel bir tedavi sürecim oldu ki çok başarılı ve deneyimli bir psikolog. İyi ki varsınız hocam hayatlarına dokunduğunuz her kişinin çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Her şey için çok teşekkür ederim
Askerlik görevimi yaparken psikolojik sorunlar yaşadım ve bunun için gittim. İyi ki gitmişim: hiçbir olumsuz bir şey görmedim her şey gayet iyiydi. Tekrar teşekkür ederim kendilerine sorunlarımı atlatmamda yardımcı olduğu için.
k....k
Deniz hanımın yardımları sayesinde çok stresli ve baskı altında olduğum bir dönemin üstesinden geldim. Çok teşekkür ediyorum.
ş.....
Sevgilim ile ayrıldıktan sonra bunalıma girdim. Sonra profosonel yardım almaya karar verdim. Sonra Deniz hanım buldum. Seanase tam zamanında aldı ve sorunlarımı çok yakın bir arkadaşıma anlatır gibi anlattım. Çok güleryüzlü enerjisi yüksek diksiyonu akıcı ve iyiydi. Seans sonrasına kafam çok daha aydınlanmış şekilde çıktım
Deniz hanımla çok zorlu bir dönemde yollarımız kesişti. Birlikte toplamda online olarak 8 seans yaptık. Meslekte çok genç olması sizi korkutmasın. Genç yaşına rağmen çok bilgili ve çok tecrübeliydi. Seans saatimizi kullanışı, dakikliği,konuşma tarzı ve sunduğu öneriler gerçekten daha önce gittiğim psikologları düşününce çok çok üst seviyedeydi. Artık ara ara Deniz hanımla seans yapıp psikolojik anlamda çok daha rahat hayatıma devam edeceğim.
Deniz hanıma her şey için teşekkür ederim.
Deniz Beren Kılıçlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Beren Kılıçlı, Psikoloji. Size Deniz Beren Kılıçlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Boşanma Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Şema Terapi, İlişki Terapisi, Bağımlılık Tedavisi.
Deniz Beren Kılıçlı adresi nerede?Deniz Beren Kılıçlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenlerevi mah. 999 sok. No: 34 K.4 D.12 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Beren Kılıçlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Beren Kılıçlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Beren Kılıçlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Beren Kılıçlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Deniz Beren Kılıçlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Beren Kılıçlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Beren Kılıçlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Beren Kılıçlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Deniz Beren Kılıçlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Deniz Beren Kılıçlı hangi sigortaları kabul ediyor?Deniz Beren Kılıçlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar