Sarıgüllük Mah. Fevzi Çakmak Bulvarı No:27/A, Şehitkamil, Gaziantep
Şehitler, Kocaeli
dentizmit-gölcük ağız ve diş sağlığı polikliniği
Sarıgüllük Mah. Fevzi Çakmak Bulvarı No:27/A, Gaziantep
ADC Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
b....o
Problemli dişlerim vardi kırılıyor hızlıca çürüyorlar yapı meselesi. Deniz hocamla tanıştık kendisi bir çok disime kanal tedavisi dolgu gibi çeşitli işlem yaptı. Aradan 6 yıl geçmesine rağmen dolgularım sağlam öyle ki dişlerim kendiliğinden kırılırken dolgularım sağlam şekilde yerinde duruyor. Bir kez daha teşekkür ederm hocam
fz...a
Deniz berkay hocama ilk 2015 te sancılı diş ağrısıyla tevafuken gitmiştim.saygıdeğer hocam dişime kanal tedavisi uyguladı.Disimin hem üstte en köşede olması hemde derin çürük olması nedeniyle baya ugrastirdi ancak hocamın azmi sabri ve iletişimiyle sonuç güzel oldu.Hamdolsun halada memnunum.2019 da da başka bir dişime kanal tedavisi uyguladı ancak dişim deki çürük sinirlere yakın olduğu için enfeksiyon oluştu.Hocam , bana bu diş çekilir normalde dedi ama senin yaşin genç olduğu için dişine ilaç verip tekrar dolguyla kapatalim dedi ancak hala ağrıları devam ederse son çare diş çekilir dedi.Gerçekten deniz berkay hocam işinin ehli olan ,hastasını anlayan saygıdeğer kibar hastalarına karşı esprili ve iyi bir iletişimi olan bir doktor.Demem o ki devlet hastanelerinde böyle iyi bir hizmet almak çok güzel.Deniz berkay hocam gibi doktorlarımızın kıymetini bilmek gerek.
se....
Kanal tedavisinde kendinden emin tavırları ve güven vermesi sayesinde acısız bir şekilde dişimi kurtardı. Her şey için teşekkürler. Kesinlikle tavsiye ederim.
Merhaba
Dişlerimde büyük bir problem olmamasına rağmen Deniz Bey harika bir işlem gerçekleştirdi ve aynı anda üç dişime birden dolgu yaptı ve sanki dişlerime hiç işlem yapılmamış gibi bir görüntüsü var yani kendi dişimle aynı hiç ağrı hissetmedim kendisine teşekkürlerimi sunuyorum ve gerçekten işinin ehli bir doktor Adıyaman'da böyle harika bir hizmet almak çok güzel
ha....
RETREATMENT Kanal tedavisi yenileme işlemi yani benim 4 yıl yapmış olduğum kanal tedavisinde ağrı ve şişkinlik sonucu iltihaplanma oluştu . D.Berkay hocam başarılı bir operasyon sonucu mutlu sona ulaşmış oldum . Neşeli ,çalışma titizliği ve memnuniyetlik açısında kendisine teşekkür Ederim
Deniz Berkay Çiçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Berkay Çiçek, Diş Hekimi. Size Deniz Berkay Çiçek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu.
Deniz Berkay Çiçek adresi nerede?Deniz Berkay Çiçek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehitler Kocaeli
- Sarıgüllük Mah. Fevzi Çakmak Bulvarı No:27/A Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Berkay Çiçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Berkay Çiçek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Berkay Çiçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Berkay Çiçek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Berkay Çiçek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Berkay Çiçek hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Deniz Berkay Çiçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri