Muğla
Terapi - Deniz Bilgili Danışmanlık
Bireysel Danışmanlık
Stres Yönetimi
ş.....
Terapi; sürekli bir yolculuk, ne mutlu samimi bir şekilde bu yolculuğa çıkabilene. Yaklaşık 2 yıldır devam eden yolculuğumda kendimi daha kararlı, daha kendine güvenen ve kendimi daha değerli hissetmemde çok katkısı olan Deniz Hanıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum, bu yolculukta bana eşlik ettiği için. Herkese bu yolculuğa çıkmayı tavsiye ediyorum. Deniz Hanım Kibar tavırlarıyla işini iyi yapan bir terapist. Herkesin yolu düşmeli.
z....p
Oğlumla sorun yaşıyordum. Onun için başvurdum. 4-5 seans aldım. Seansların faydasını görüyoruz. Süreç güzel geçiyor. Deniz Hanım sonuca odaklı. Sorunu çözmek için yardımcı oluyor. İyi bir psikolog. Biz memnunuz.
k....p
Depresyon ve takıntılık için gittim. Kendisiyle uzun süredir çalışıyoruz. Seanslar sayesinde artık daha iyiyim. Sertliklerim geçti. Kendim araştırarak buldum. Deniz Hanım'ın analizi iyi. Modern görüşlere sahip. Anlayışlı ve çözüm odaklı. Yargılaması yok.
g....a
Depresyon için gittim. 8-9 seans aldım. Şu an ara verdim. Kendimi daha iyi hissediyorum. Seanslar olumlu ilerliyor. Tavsiye üzerine başvurdum. Deniz Hanım konuyla ilgili ve takip konusunda başarılı bir uzman. Empati kurabiliyor. Ben memnunum.
Ben Deniz Hanım'dan çok memnun kaldım. Her seansa gittiğimde daha farklı bir insan olarak çıktım. 10 seans görüşme sağladım. Kendisini bırakmak istemiyorum, fikir almak istiyorum; bu nedenle ayda 1 seans olarak görüşme sağlayacağım. Bana başka yönden düşünmeyi, olaylara başka açıdan bakmayı öğretti. Deniz Hanım mükemmel bir insan. Kendisi çok sakin birisi. Herkese tavsiye ederim.
g....a
Deniz hanım ile 1 yıla yaklaşık bir terapi sürecimiz oldu. Kendisine başladığımda oldukça depresif hissediyordum. Ailevi problemlerim vardı ve hayatımı yaşayamıyordum. Terapi sürecinde beni hep anlayışla karşılaması ve problemlerimin derinlerine inip kendimle yüzleşmemi sağlaması bana çok faydalı oldu. Anlayışı sayesinde ise süreçte kendimi hep güvende hissettim. Bu yorumu terapi süreci bitmiş ve hayata karşı şimdi daha kendinden, istediğini ve sınırlarını çok net bilip buna uygun davranabilen biri olarak yazıyorum. Deniz Hanım’ın hayatıma dokunuşunu hiç unutmuyorum. Eğer terapi almak ile ilgili şüpheleriniz varsa eminim hepsini giderecektir.
67 yaşında ilk defa psikolog a gittim..
çok iyi geldi..gözlemleri ve bana sorduğu sorular çok faydalı oldu..Depresyon sınırında idim.Beni doğru yönlendirmeleri ile normal halime döndürmeyi başardı..süreç devam ediyor..Galiba düzenli olarak gideceğim
Kendisinden çok memnunum hala devam ediyorum herkese tavsiye ediyorum.Benden sonra çok arkadaşım da gitti.Kendisinin değerlendirmesi yaklaşımı yardımseverliği inanılmaz destekçi çok iyi yol gösteri olduğu için doğru yol da ilerlemem de çok yardımı oluyor.Tavsiye üzerine gittim.Öncelikle kişiye yaklaşımı çok anlayışlı çok sevecen ve yol gösteri birisi.
Ben Deniz Hanımdan çok memnunum herkese tavsiye ederim.Kendi alanın da çok başarılı konuşarak bir çok şeyi çözdük bir sürü takıntımdan sayesinde vazgeçtim.Kendisine internetten araştırarak ulaştım.Deniz Hanım bir arkadaş gibi bir psikolog olarak değil insanın kafasında konuştukça baloncuklar oluşuyor her şey yerli yerine oturuyor çok anlayışlı ve güler yüzlü.
Mesleğindeki idealizmine hayranım yolu açık olsun.Kendisine her zaman başarılar dilerim hala da devam diyoruz zor bir süreçten geçiyoruz desteğini alıyoruz.Kızımın öğretmenin referansı ile gittik ona çok teşekkür ederiz.
Deniz Bilgili isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Bilgili, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Deniz Bilgili tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Randevu, Psikoloji Randevusu, Bireysel Danışmanlık, Stres Yönetimi, Online Terapi, Online Danışmanlık.
Deniz Bilgili adresi nerede?Deniz Bilgili şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konacık Mahallesi Paşa Dede Caddesi No:3 Muğla
- Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Bilgili isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Deniz Bilgili uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Deniz Bilgili isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Bilgili, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Deniz Bilgili hangi dilleri konuşuyor?Deniz Bilgili ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Bilgili isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Bilgili tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Deniz Bilgili hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Deniz Bilgili hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.