Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Aile Rehberliği
Kariyer Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Aldığı Eğitimler;
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (BDT, Prof. Dr. Hakan Türkçapar ve Ekibi)
EMDR Terapisi (EMDR Derneği, Emre Konuk ve Ekibi)
Aile Danışmanlığı Eğitimi
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi
Kriz, Travma, Ölüm ve Yas Danışmanlığı Eğitimi (Dr. Nevin Dölek)
Afet Durumlarında Psikolojik İlk Yardım Eğitimi
c.....
Kendisine bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Terapi sürecindeki ilgisi, güler yüzü, bana anlaşıldıgımı hissettirmesi ile çok verimli geçti süreç. Deniz hanıma çok teşekkür ederim. Terapi almayı düşünen herkese öneririm.
se...
16 yaşındaki kızımın içe kapanıklıgı, arkadaş edinmekte zorlanması nedenlerinden dolayi Deniz Hanım’la tavsiye üzerine online olarak görüştük. Kızımla çok pozitif bir ilişki kurdu. Bu da kızımda anlaşılabildiği düşüncesini yarattı, sosyal ilişkilerinde, kalabalık ortamlarda artık daha dışadönük biri olmasını sağladığını düşünüyorum. Kızım da aynı şekilde düşünüyor ve dile getiriyor. Artik toplum içinde daha rahat, arkadaşlarıyla beraber zaman gecirebiliyor ve en önemlisi çok daha mutlu. Tavsiye ederim kendisi çok ilgili bir danışman.
ş....d
Deniz Hanım danışanını iyi dinleyip, anlayabilen ve anladığını hissettiren bir danışman. Depresyon konusunda psikoterapi hizmeti alıyorum. Kendisinin çok pozitif bir enerjisi var. Bu yaşıma dek bir olaya bardağın hep siyah tarafından bakan ve karayı gören ben, kendisiyle yolum kesiştikten sonra artık beyaz tarafından da bakabiliyorum. Bir olayı bir çok yönden değerlendirebiliyorum. Şu anda çok daha iyi hissediyorum. Herkese tavsiye ederim
tu...
Deniz Hanım’a başvurma nedenim çok kaygılı olmamdan kaynaklıydı. Seanslar verimli ve farkındalık kazanarak geçti benim için. Kendisinin güleryüzü ve içten davranışlarıyla, mesleki bilgisiyle şu anda daha iyi hissediyorum. Sayesinde kendimi keşfetmeye başladım. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnunum. Her şey için teşekkür ederim kendisine
z....ö
Deniz Hanımdan, arkadaşımın tavsiyesi üzerine online terapi alıyorum. Özgüven eksikliği, ifade problemleri, sosyal kaygı nedeniyle başvurdum. Sosyal yaşantımda, iletişimde artık çok daha bilinçli ve özgüvenli biriyim. Sürecimiz devam etmekte. Kendisini tanımaktan, çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Teşekkür ederim
a....ö
Deniz Hanıma, kızımın ergenlik dönemi dolayısıyla yaşadığı duygusal problemler ve öfke atakları nedeniyle başvurdum. Süreç çok başarılı geçti, kızımın çevresiyle ve bizimle olan iletişimi artık oldukça sağlıklı. Kendisi güleryüzlü, etkin dinleyici ve alanında iyi bir danışman. Teşekkür ederiz, yolumuz iyi ki kesişmiş.
c....e
Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum Deniz Hanımla. Özel hayatımda yaşamış olduğum problemlerden dolayı online danışmanlık hizmeti alıyorum. Bilinçlendirme ve farkındalık kazandırma konusunda gerçekten çok başarılı. Neyin nasıl olduğunu, nasıl ilerlediğini ve bu durumdan nasıl kurtulabileceğimi çok net ve reelistik bir şekilde açıklıyor bana. Örneklemelerle destekliyor terapi sürecini, bu da beni rahatlatan ayrı bir nokta. Deniz Hanım'ın mesleki donanımı ve tecrübesi çok güzel. Çok sıcakkanlı, güleryüzlü bir uzman. Danışanıyla çok güzel ilgileniyor. Allah razı olsun. Sayesinde çok daha iyiyim şu anda.
Deniz Binboğa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Binboğa, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Deniz Binboğa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Yetişkin Terapisi, Online Danışmanlık, Kariyer Danışmanlığı, Ergen Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Terapi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı.
Deniz Binboğa adresi nerede?Deniz Binboğa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Binboğa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Binboğa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Binboğa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Binboğa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Deniz Binboğa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Binboğa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Binboğa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Binboğa hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Deniz Binboğa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Deniz Binboğa hangi sigortaları kabul ediyor?Deniz Binboğa tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.