Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar

Aile Rehberliği

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 14 yaşındaki çocuklar

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Psk. Dan. Deniz BİNBOĞA

Psk. Dan. Deniz BİNBOĞA, Girne Amerikan Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans bölümünden 2018 yılında mezun olmuştur. Ardından Okul Psikolojik Danışmanı olarak çeşitli özel okullarda aktif olarak görev almış ve danışan kabul etmiştir. Şu anda Ergen/Yetişkin/Bireysel Psikolojik Danışmanlık alanlarında aktif olarak danışan kabul etmektedir.

Aldığı Eğitimler;
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (BDT, Prof. Dr. Hakan Türkçapar ve Ekibi)
EMDR Terapisi (EMDR Derneği, Emre Konuk ve Ekibi)
Aile Danışmanlığı Eğitimi
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi
Kriz, Travma, Ölüm ve Yas Danışmanlığı Eğitimi (Dr. Nevin Dölek)
Afet Durumlarında Psikolojik İlk Yardım Eğitimi

C
Konum: Psk. Dan. Deniz BİNBOĞA Bireysel Terapi

Kendisine bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Terapi sürecindeki ilgisi, güler yüzü, bana anlaşıldıgımı hissettirmesi ile çok verimli geçti süreç. Deniz hanıma çok teşekkür ederim. Terapi almayı düşünen herkese öneririm.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

16 yaşındaki kızımın içe kapanıklıgı, arkadaş edinmekte zorlanması nedenlerinden dolayi Deniz Hanım’la tavsiye üzerine online olarak görüştük. Kızımla çok pozitif bir ilişki kurdu. Bu da kızımda anlaşılabildiği düşüncesini yarattı, sosyal ilişkilerinde, kalabalık ortamlarda artık daha dışadönük biri olmasını sağladığını düşünüyorum. Kızım da aynı şekilde düşünüyor ve dile getiriyor. Artik toplum içinde daha rahat, arkadaşlarıyla beraber zaman gecirebiliyor ve en önemlisi çok daha mutlu. Tavsiye ederim kendisi çok ilgili bir danışman.

Ş
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Deniz Hanım danışanını iyi dinleyip, anlayabilen ve anladığını hissettiren bir danışman. Depresyon konusunda psikoterapi hizmeti alıyorum. Kendisinin çok pozitif bir enerjisi var. Bu yaşıma dek bir olaya bardağın hep siyah tarafından bakan ve karayı gören ben, kendisiyle yolum kesiştikten sonra artık beyaz tarafından da bakabiliyorum. Bir olayı bir çok yönden değerlendirebiliyorum. Şu anda çok daha iyi hissediyorum. Herkese tavsiye ederim

T
Konum: Psk. Dan. Deniz BİNBOĞA Aile Terapisi

Deniz Hanım’a başvurma nedenim çok kaygılı olmamdan kaynaklıydı. Seanslar verimli ve farkındalık kazanarak geçti benim için. Kendisinin güleryüzü ve içten davranışlarıyla, mesleki bilgisiyle şu anda daha iyi hissediyorum. Sayesinde kendimi keşfetmeye başladım. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnunum. Her şey için teşekkür ederim kendisine

Z
Konum: Psk. Dan. Deniz BİNBOĞA Online Danışmanlık

Deniz Hanımdan, arkadaşımın tavsiyesi üzerine online terapi alıyorum. Özgüven eksikliği, ifade problemleri, sosyal kaygı nedeniyle başvurdum. Sosyal yaşantımda, iletişimde artık çok daha bilinçli ve özgüvenli biriyim. Sürecimiz devam etmekte. Kendisini tanımaktan, çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Teşekkür ederim

Konum: Psk. Dan. Deniz BİNBOĞA Ergen Terapisi

Deniz Hanıma, kızımın ergenlik dönemi dolayısıyla yaşadığı duygusal problemler ve öfke atakları nedeniyle başvurdum. Süreç çok başarılı geçti, kızımın çevresiyle ve bizimle olan iletişimi artık oldukça sağlıklı. Kendisi güleryüzlü, etkin dinleyici ve alanında iyi bir danışman. Teşekkür ederiz, yolumuz iyi ki kesişmiş.

C
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yaklaşık 2 aydır devam ediyorum Deniz Hanımla. Özel hayatımda yaşamış olduğum problemlerden dolayı online danışmanlık hizmeti alıyorum. Bilinçlendirme ve farkındalık kazandırma konusunda gerçekten çok başarılı. Neyin nasıl olduğunu, nasıl ilerlediğini ve bu durumdan nasıl kurtulabileceğimi çok net ve reelistik bir şekilde açıklıyor bana. Örneklemelerle destekliyor terapi sürecini, bu da beni rahatlatan ayrı bir nokta. Deniz Hanım'ın mesleki donanımı ve tecrübesi çok güzel. Çok sıcakkanlı, güleryüzlü bir uzman. Danışanıyla çok güzel ilgileniyor. Allah razı olsun. Sayesinde çok daha iyiyim şu anda.