İzmir Şehir Hastanesi
Bayraklı, İzmir

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

11 Şubat 1981'de Konya'da doğan Dr. Deniz Bolat ilk, orta ve lise eğitimini Konya'nın Seydişehir ilçesinde tamamladı. 2005 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden derece ile mezun oldu. 2006 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda üroloji ihtisasına başladı. Asistanlığı döneminde Hollanda'nın Utrecht kentindeki Utrecht Medical Center'e misafir araştırma görevlisi olarak kabul edilerek ERASMUS Bursu ile yurtdışında görevlendirildi. Üroloji asistanıyken, Türk Üroloji Derneği tarafından yapılan Türk Üroloji Yeterlilik Kurulları Sınavı'nda Türkiye 1. si oldu. Temmuz 2011’de ihtisasını tamamlayıp üroloji uzmanı olan Dr. Bolat mecburi hizmetini Ağrı-Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde yerine getirdi. 2013 yılında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği'nde uzman doktor olarak görev yaptı. 2014 yılında Ege Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı'nda laparoskopik ve robotik cerrahi konularında "fellow" olarak çalıştı. Aynı yıl içerisinde Avrupa Üroloji Derneği'nin yazılı ve Belçika'da yapılan sözlü board sınavını geçerek “Fellow of the European Board of Urology-FEBU” ünvanını almaya hak kazandı. 2015 yılında İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği'nde uzman doktor olarak çalışmaya başlayan Dr. Bolat aynı yıl içerisinde prostat kanserinin tedavisi ile ilgili yaptığı bir çalışma ile Üroonkoloji Araştırma Ödülü sahibi oldu.
2017 yılında Doçentlik ünvanını aldı. Aynı yıl Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Ensititüsü Temel Onkoloji Anabilim Dalı'nda Kanser Biyolojisi ve İmmunolojisi konusunda bilim doktorası (PhD) programına başladı.
2018 yılında Uludağ Üniversitesi Üroloji AD'de ileri laparoskopik cerrahi eğitimi alan Dr. Bolat 2019'da İtalya'nın Roma Katolik Üniversitesi Agostino Gemelli Hastanesi'nde misafir öğretim üyesi olarak ürolojik kanser cerrahisi ve robotik cerrahi üzerine çalışmalarda bulundu.
Haziran 2023 tarihinde Profesörlük kadrosu aldı ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği eğitim sorumluluğunu yürüttü.
Temel ilgi alanı, ürolojik kanserler ve üriner sistem taş hastalıkları olan Prof. Dr. Deniz Bolat Türk Üroonkoloji Derneği Mesane Kanseri Çalışma Grubu Başkanlığı’nı ve Ege Üroloji Derneği Başkanlığı’nı yapmakta ve Endoüroloji Derneği'nin Üroteknoloji ve Üreteroskopik ve Perkütan Taş Tedavisi çalışma gruplarında görev almaktadır. Halen Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Üroloji Kliniği'nde görevine devam etmektedir.

C
Konum: İzmir Şehir Hastanesi Diğer

Böbreğimde enfeksiyon olması sebebiyle araştırmalarım sonucu Dr.Deniz beyle yolumuz kesişti. Bana gerekli tahlil ve tetkikleri yaptırarak hastalığımın böbrekte reflü olduğunu tespit edip kanal daraltma ameliyatı yaptı şuan tedavim devam ediyor 3 ayda bir kontrollere çekimlere devam ediyoruz . Kendisi çok ilgili işinde çok başarılı bir doktor odaya kontrole geldiğinle ekibinle birlikte gelir öğrencilerine en ince detayına kadar öğretir, açıklar.Çok güler yüzlü, samimi işinde başarılı bir doktor Rabbim sayılarını artttırsın.

Konum: İzmir Şehir Hastanesi Diğer

Bitlis'in Ahlat ilçesinden yazıyorum .2021 yılının da ,eşime mesane tümörü teşhisi konuldu.Doktor arayışı içerisindeyken . Bir aile dostumuzun aracılığı ile Deniz beyi tanıdık .Kendisi bizimle çok özveriyle ilgilendi .Yapmış olduğu tedaviler sonucunda çok iyi neticeler aldık.Uzakta olsak bile, her attığımız msj a cevap yazan,her aradığımız telefona cevap veren ,ailemizden birisiymiş gibi, bizimle iletişmi koparmayan ,candan ,samimi çok kıymetli bir hocamız .Bu alanda arayış içinde olan herkese tavsiye ediyorum .Sonuna kadar alanında uzman bir hocamız.Hakkınızı asla ödeyemeyiz .İyiki varsınız .Size minnettarız.....

Konum: İzmir Şehir Hastanesi Diğer

Böbrek ameliyatımı başarıyla sonuçlandırdığı, gösterdiği ilgi için kendilerine minnettarım saygı ve sevgilerimle.

Konum: İzmir Şehir Hastanesi Diğer

İyi bir doktor için araştırma yaptığımızda bütün oklar Deniz beyi gösterdi . Aydın'dan geldik.Babamın prostat kanseri ameliyatını yaptı. Harika ve sorunsuz bir ameliyat oldu. Sayesinde babam kısa sürede sağlığına kavuştu. Sizin gibi doktorlar iyi ki varlar

Konum: İzmir Şehir Hastanesi Diğer

Annem tek böbrekli ve kist doktorumuz kapali yöntem ile annemin böbreğini kurtardı tertemiz yaptı. Her gün ona dua ediyoruz Allah onun gönlüne göre versin her şeyi, hiç üzüntü dert görmesin inşallah annem Arife Çelebi abim Murat Çelebi ve kendi adıma şükranlarımızı sunuyoruz Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin

Ç
Konum: İzmir Şehir Hastanesi Diğer

84 yaşındaki annemize böbrek kansreri teşhisi konulunca araştırarak sevgili doktorumuz Prof.Dr.Deniz Bolat'a ulaştık.Deniz Bey,kapalı ameliyat ile böbreğin tamamını ve mesanenin bir kısmını başarıyla aldı.Çekinerek ameliyata gönderdiğimiz annemizi sağlıkla bize geri getirdi.Ameliyat sonrası hastanede yatışımızda da çok ilgiydi ve annemize hep neşelendiren,moral verici konuştu.İyi ki Deniz Bey'i tanımışız.Bizlere çok iyi geldi,umarım derman arayan herkese iyi gelir.

23 Temmuz 2024 tarihinde İzmir şehir hastanesinde beni çok başarılı bir açık
radikal prostatektomi ameliyatı yapan prof.dr Deniz Bolat hocam gerek ameliyat öncesi ,gerek ameliyat sonrası gece gündüz ,tatil demeden taibimide yapmaktadır.Ameliyatta sürekli idrar kaçırmayı önlemek içinde bir kanal daraltma yaptı.Sinirlerde en hassas bölgelerde çok dikkatli çalışmalar yapmıştır. Şahsına ve oluşturduğu ekibine başarılar diliyorum.

T
Konum: İzmir Şehir Hastanesi Diğer

Deniz Hocam'a tavsiye üzerine annemizi götürdük,annem böbrek kisti olduğu için alınması şartı buna rağmen çok kısa sürede ameliyatı planlayarak gerçekleştirdi.bizim istediğimiz kısa net cevapları alabildik hocamdan,ameliyat sonrası takibi de ekibi tarafından mükemmel yapıldı.Biz her şey den çok memnun kaldık,umarım böyle doktor daha iyi yerlere gelir.

K
Konum: İzmir Şehir Hastanesi Diğer

Deniz Hocam'a tavsiye üzerine babamı götürdük,babam böbrek kanseriydi ,şartların ağır olmasına rağmen çok kısa sürede ameliyatı planlayarak gerçekleştirdi.bizim istediğimiz kısa net cevapları alabildik hocamdan,ameliyat sonrası takibi de ekibi tarafından mükemmel yapıldı.Biz her şey den çok memnun kaldık,umarım böyle bilim insanları daha iyi yerlere gelir.

Konum: İzmir Şehir Hastanesi Diğer

Kızım İlayda doğuştan sistinüri hastası doğduğundan beri tadevi görüyor.
Deniz beyle yeni tanıştık ama kızımın en sevdiği doktoru oldu. Yaklaşımı, ilgisi, işindeki hassasiyeti, sevecenliği ne kadar iyi bir doktor olduğunu gösteriyor.
Hasta ve yakınları için doğru doktor çok önemli bizim içinde doğru doktor Deniz Bolat.