Genel Cerrahi Randevusu
Dikişsiz Tiroid Cerrahisi
Endoskopi
Endoskopik Cerrahi
Yeni Yüzyıl Üniversitesi GOP Hastanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi
Stapler Hemoroidopeksi
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
he...i
Annem bir kaç ay önce meme kanseri tanısı almıştı. Benimde göğsümden gelen sıvı için korkuyla deniz hanıma muayene olmaya gittim. Çok ilgili ve cana yakın bir doktor. Yakınlığıyla, bilgisiyle kendinizi güvende hissediyorsunuz. Senelik kontrollerimi de artık kendisinde olacağım
se...l
Merhabalar.2022 Ekim ayı Meme Kanseri tanısı ile G.O.P Yeni Yüzyıl Hastanesine başvurdum.Önce kemoterapi aldım.Sonrasında ameliyatım planlandı ve bu aşamada yolum Sevgili Deniz Hocamla kesişti.Sımsıcacık yaklaşımı, ilgisi, alakası, güleryüzü sanki karşımda 10 yıldır tanıdığım bir dost, bir abla, bir anne vardı.Ameliyattan korkan ben Deniz Hocamın sayesinde 2 mememinde mastektomi olmasına karar verdim.İyi ki de öyle yapmışım.Deniz hocamın sihirli elleri olsa gerek ameliyat sonrası ne bir ağrı ne de kendimi kötü hissedecek durumlar yaşadım.2 gün sonra taburcu oldum.1 hafta sonra alışverişe gittim:) Evde uygulayacağım egzersizleri birebir uyguladım ve 10 gün içinde kolumu açtım.İlk kontrole gittiğimde herşey gayet iyiydi.Umarım hep bu şekilde devam eder.Çok şanslıymışım ki Allah karşıma ehli Prof Deniz Hocamı çıkardı.Ameliyat öncesi ve sonrası süreçlerde tam desteğiniz ve güven veren doktorluğunuz için sonsuz teşekkürlerimle..
sh...h
Bir kaç yıldır Hemoroid hastasıydım.Özellikle ikinci doğumdan sonra çok şiddetlenmesine rağmen ameliyyatdan çok korktuğum için bir türlü ameliyata cesaret edemiyordum. Deniz hocayla ilk randevumuzda beni öyle bir ikna etdiki,iyikide etmiş, bir hafta sonra kendisinin önerdiği bir yöntemle ameliyat oldum.bu kadar ağrısız rahat olacağını bilseydim yıllardır bu eziyyeti çekmezdim .Kendisine o kadar minnetdarım ki. Kendim de doktor olduğum için klasik hemoroidektomiden ve sonrası ağrılı dönemden çok korkuyordum.Longo yöntemi ile kesinlikle ağrı olmuyormuş.Bir de insan olarak öyle samimi gülüşü varki güvende hiss ediyorsun kendini. Kendisine de söz verdiğim gibi eğer yıllar sonra nüks ederse muhakkak Deniz hocayı tekraren bulucam.
se...s
Londra'da ikamet ediyorum. Tavsiye üzerine Deniz Hanım için İngiltere'den yaklaşık 2 ay önce son evre hemoroid ve makat yırtılması (anal fissür) ameliyatı olmak için geldim. Deniz Hanım'ın ameliyat öncesi ve sonrası dediği her şey dakikası dakikasına gerçekleşti. Tabiki doktorumu dinlemem de bu süreci kolaylaştırdı :) Deniz Hanım ne dediyse uydum halen daha uymaya devam ediyorum. Yorum yazmak için beklememin sebebi ameliyat sonrasında hiçbir sorun yaşamadığımı belirtmek istememdir. Ben araştırma yaparken maalesef ameliyat sonrası için bir referans bulamıyordum. Ameliyat sürecinde de kendisi ve ekibi çok rahatlatıcı kibar insanlardı. Hastane çok temiz ve otel odası konforundaydı. Sürekli kontrol altındaydım. Ameliyat sonrası yaşam kalitem kesinlikle yükseldi. Hiç bir sorun yaşamıyorum. Deniz Hanım'a çok teşekkür ederim.
ay...l
Tuvaletten sonra olan şiddetli ağrılarım nedeniyle Deniz Hanıma gittim .Anal fissür teşhisi koydu. Senelerdir ara ara ataklarla gelen saatlerce süren ağrılarım oluyordu. ilk önce ilaç tedavisi uyguladı. Ama şikayetim geçmedi. .Ameliyat olmaktan çok korkuyordum .İnternetten okuduğum çevremden duyduklarım çok korkuttu. Ama Deniz Hanım bana güven verdi .Ameliyat oldum Gerçekten ameliyat sonrası sadece ilk gün yok denecek kadar az ağrım oldu. iyileşme sürecim çok hızlı oldu daha önceki ağrılarım hiç kalmadı .Kendisine ilgisi, samimiyeti için çok teşekkür ederim .
f....s
BİR HEKİMİM BİR HASTA YAKINI OLDUM HEMDE BİRİCİK ANNEM İÇİN HASTA YAKINI OLDUM.ERKEN YAKALANMIŞ BİR MEME KANSERİ İLE MÜCADELEMİZDE DENİZ HOCAM TIBBİ BİLGİSİ HASTAYA YAKLAŞIMI HASTAYA OLAN EMPATİSİ İLE MÜKEMMEL BİR DOKTOR. BU SÜREÇTE BİZDEN DESTEĞİNİ VE İLGİSİNİ HİÇ EKSİK ETMEYEN PROF. DR. DENİZ BÖLER'E HASSASİYETİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BÖYLE KIYMETLİ BİR HOCAYI BÜTÜN MESLEK YAŞANTIMA DA ÖRNEK ALACAĞIM
gü...
Meme ağrısı vardı. Muayene usg hepsi normal cıktı. Deniz hoca gerçekten piskolog gibi konuşarak beni rahatlattı. Adet dönemlerinde ve kahve tüketiminde böyle ağrılar oluyormuş. Çok memnun kaldım. İlgisi için çok teşekkür ederim.
be...y
20 gün önce Deniz hocayla tanışma fırsatımız oldu. İyi ki de Deniz hoca gibi bir hocamıza başvurmuşuz . Teşhis koymadan önce titiz bir şekilde Mr incelendi. Gerek ilgisi, alakası ve güler yüzüyle çok cana yakın bir hoca. 15 gün önce ameliyatımızı gerçekleştirdi. Kıl dönmesi (Pilonidal Sinüs) başarılı bir şekilde ameliyatımızı atlatmış olduk . Hocamıza tekrardan teşekkür ederim. Deniz hocaya güvenebilirsiniz .
Erken teşhisle meme kanseri tedavisi gördüm. Tedavi sürecim boyunca Deniz Hanım ile hep iletişim halindeydik. Hastalarına karşı ne kadar şefkatli ve anlayışlı olduğuna bizzat şahit oldum. Mesleğini titizlikle yerine getirmesi ve disiplinli oluşu tedavi sürecimde bana çok güven verdi. Son olarak da pozitif enerjisinin hastalarını psikolojik olarak olumlu etkilediğini söylemeden geçemeyeceğim. Herkese tavsiye ederim.
Meme cerrahisi için gittim,kitle vardı.Meme kanseri teşhisi konuldu.Ameliyatımı kendisi yaptı.Onkoloji tedavisini farklı bir bölümden aldım.Sonrasında takibimi kendisi yapıyor.Çok şanslıydım,çok iyi doktora denk geldim. Tahlil edip hastalığa erken teşhis koydu.Sıcakkanlı, hastasının halinden anlıyor.
Deniz Böler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Böler, Genel Cerrahi. Size Deniz Böler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi, Anorektal Bölge Cerrahisi, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Batık Tırnak Tedavisi, Dikişsiz Tiroid Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Jackson Pratt Dren, Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik ve Açık İnguinal ve İnsizyonel.
Deniz Böler adresi nerede?Deniz Böler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Yüzyıl Üniversitesi GOP Hastanesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Böler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Böler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Böler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Böler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Deniz Böler hangi dilleri konuşuyor?Deniz Böler ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Böler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Böler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Deniz Böler hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Deniz Böler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar