Seanslarımı Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Çözüm Odaklı Terapi ve Psikotravma Terapisi ekolleri ile sürdürmekteyim ve Mindfulness Tekniklerinden faydalanmaktayım. Türkçe ve İngilizce dillerinde psikoterapi sağlamaktayım.
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Koçluk Hizmetleri
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Psk. Deniz Çakmakcı
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şema Terapi
a....ç
Online terapi sürecimde Deniz Hanım ile çalışmak benim için çok değerli. Kendisi, her seansa samimiyet ve profesyonellikle yaklaşıyor. Sorunlarımı anlamada ve çözüm bulmada büyük bir destek sağladı. Kendimi daha iyi hissetmemi sağladı ve hayatımda olumlu değişiklikler yapmama yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum!
zs...u
Deniz ile 3.5 yıldır devam eden, ihtiyaçlarıma cevap veren ve oldukça profesyonel bir sürecimiz var. Kaygı ile ilgili sorularıma cevap aradığım bir dönemde başladık ve sonrasında yaşamımdaki birçok zorlayıcı konuyu daha kapsayarak ilerledik. Hala da yaşamın iniş ve çıkışları içerisinde iletişimde olmayı ve desteğini almayı her zaman tercih ediyorum. Varlığı için şükranım büyük.
fu...a
Deniz Hanımla terapi sürecim 3 yıla dayanıyor ,bana olan yaklaşımı bilgi ve birikimiyle ben kimim ne isterim kendimi nasıl ifade ederim hobilerim sınırlarım neler bu hayattaki gayem ve vb konuları görmemi kendimi kendi isteğim ve becerimle inşa etmemi sağladı ,iyiki bu anlamlı yola çıktım ve iyiki Deniz Hanımla tanıştım ,ilgili ,dikkatli çok iyi bir gözlemci mesleki donanımına yaklaşımına çok güveniyorum.Bu hayatta ben varım diyebiliyorum artık yeniden doğuşum dirilişim piskolojı bilminin güzelliği kadar kendisinin profesyone yaklaşımına borçluyum .kendimi sevmek nasıl olabilir bilmiyorken sarıp sarmalamayı ögrettiği bambaşka birisiyim şuan .İyiki varsınız Deniz hanım hep var olun .kalbi şefkate şifaya ihtiyacı olan herkesin yolu sizin kadar işinin ehli olan piskologlarla keşissin
a....k
Sürece başladığımız günden bu yana kafamdaki çoğu soru işaretine cevap bulduğumu söyleyebilirim. Deniz Hanım çok başarılı ve çok ilgili.
me...a
kendime katabileceklerimin heyecanıyla giriyorum tüm seanslara. Özgüvenimin arttığını hissediyorum. Kendimi ifade ederken yabancı hissetmiyorum ve oldukça rahat bir güvenli bölge oluyor benim için. Kendine bağımlı bir danışan oluşturmuyor deniz hanım kendi yolumu tek başıma daha sağlıklı ve doğru sınırlarla yürümeme ışık tutuyor. Her seanstan sonra iyiki bu sürece girdim diyorum.
ya...n
Seanslarimizin bana katkilari gunluk hayatimda direkt olarak etki yaratti. Deniz Hanim cok ilgili, dikkatli ve iyi bir yol gosterici
aa...a
I really like the way she goes about the whole process. Any question you may have is answered effectively. The main focus is the healing process, which is great because that's the most important part of therapy. She's also careful when it comes to diagnosing since simply believing you have something could very well cause you to have symptoms of it. The sessions have the perfect mixture of professionalism and casualness, and it honestly surpassed my expectations seeing as I was under the impression that online therapy wouldn't really be that effective. All in all, great experience(s).
Deniz Hanım ile 1 senedir aktif olarak seans yapıyoruz. Kendisi ile karşılaşmamız çok ümitsiz olduğum ve gerçekten kendime uygun bir terapist bulamadığım dönemde gerçekleşti. Güler yüzüyle gerçekten umutlarımı yeşertti bu yüzden ona minnettarım bu konuda. Düzenli terapiye gidişim benim üzerimde fazlasıyla olumlu açıdan değişiklik yarattı ve bunu ben de fark edebilir bir noktaya geldim. Kendime karşı daha şefkatli yaklaşmama çok yardımcı oldu ancak unutamadığım bir dönemim vardır o da üniversite sınavı dönemi. Bu dönemde Deniz Hanım anksiyete ataklarımın ciddi ölçüde azalmasına ve yatıştırmama yardımcı oldu. En kötü olarak tabir ettiğim dönemlerimde anlaşıldığımı, duyulduğumu ve kabul gördüğümü hissettim sayesinde. Gerçekten işinde iyi olduğundan emin olmak istediğiniz bir terapist arayışındaysanız kesinlikle kendisiyle iletişime geçmenizi öneriyorum, bence hayatınızda verdiğiniz en iyi kararlardan biri olacak. Benim hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri oldu, iyi ki varsınız.
ö.....
O kadar tereddüt etmiştim ki terapiye başlayıp,başlamama konusunda…Çünkü maalesef daha önceki terapi deneyimlerim fiyasko idi.Ama Deniz hanımın içtenliği,bilgiye hakimliği ve yorumları; bana beni tekrar tanıttı.. Terapiye başlamadan önce kendime çok eleştirel yaklaşıyordum ve insanlarla iletişim kurma konusunda zorlanıyordum tamamen içime kapanmıştım. Deniz hanım bana eleştirel sesimi nasıl yönetebiliceğimi ve kendime şefkatli yaklaşabileceğimi öğretti. İyi ki Deniz Hanım ile yollarımız kesişmiş.
k.....
Deniz Hanımla panik ataklarım konusunda çalışmaya başladık, hayatımı olumsuz etkileyen ve ilaçsız çözemeyeceğimi düşündüğüm süreçte terapiyi denemeye karar verdim. Panik atak yaşama kaygımın panik ataklardan daha çok etkilediğini görmeme yardımcı oldu. Kaygıyla ilişkimizi düzenlememe ve bu durumlarda kendime nasıl yaklaşmam gerektiği konusunda bana yol gösterdi. Öğrendiğim uygulamaları hala kullanıyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Deniz Çakmakcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Çakmakcı, Psikoloji. Size Deniz Çakmakcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Deniz Çakmakcı adresi nerede?Deniz Çakmakcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kadıköy, İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Çakmakcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Deniz Çakmakcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Deniz Çakmakcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Çakmakcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Deniz Çakmakcı hangi dilleri konuşuyor?Deniz Çakmakcı ile Türkçe, İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Çakmakcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Çakmakcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Deniz Çakmakcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Deniz Çakmakcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu