Uzm. Psk. Dan. Deniz Çanga Karhan

Pedagoji

İzmir 1 adres

Gelişim Analiz Eğitim Danışmanlık
Şehitlr Bulvarı no:59/1 Özkalender apartmanı yurtçi kargo yan apartmanı Bostanlı Karşıyaka, İzmir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Uzman Psikolojik Danışman / Pedagog Deniz Çanga, Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalından 2007 yılında mezun oldu. Ardından Londra’da eğitim alarak orada bulunan eğitim kurumlarında gözlem yaparak çocuk yetiştirme stilleri ve aile yapılarını inceledi.

Çeşitli sosyal sorumluk projelerinde yer alarak 2011 Van Depreminde depremzede çocuklara İstanbul Pendik Türk Kızılayı Gençlik Kampında üç ay süreyle psiko-sosyal müdahale çalışmalarında gönüllü oldu ve ailelere travma odaklı Marmara Üniversitesi işbirliği ile danışmanlık verdi. 2012 Yılında ise okul saatleri dışında çalışan ergenlere yönelik on oturumluk iletişim becerileri geliştirme odaklı yarı yapılandırılmış grupla psikolojik danışmanlık programı yazdı ve Kadıköy Fikirtepe’de MEB bünyesinde uyguladı.

Aynı zamanda Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak 2013 yılında Uzman ünvanı aldı.

Kurucusu olduğu Gelişim Analiz Danışmanlık Merkezi’nde çeşitli yaş gruplarına yönelik İzmir’de pedagojik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri vermektedir. Online görüşme ile dünyanın çeşitli yerinden ailelere destek verebilmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Deniz hanımla 3 yaşındaki oğlum için görüşme sağladık. Fazla sosyalleşme isteği olan bir çocuktu özgüvenini geliştirerek, kendi akranlarıyla daha fazla vakit geçirmesini sağlayarak bu problemin üstesinden geldik. Başarılarının devamını dilerim.

T
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Deniz hanimla kizimin cekingenligi konusunda calistik. Daha girisken kendini ifade edebilen ve cesur bir cocuk olabilmesink hedefledik. Sasirtici sekilde kisa sürede yol aldik. Her seansta cocugum ve ben cok guzel seyler ögrendik. Cocukla iletisimi cok iyi ve net. Ben cok cok memnun kaldim.

Konum: Gelişim Analiz Eğitim Danışmanlık Diğer

İyi ki tanıştık dediğim bir pedagog kendisi.
Eşimle boşanma sürecinde 3 yaşındaki kızımızla boşanma süreci arkasındaki ilişki dışında ebeveyn olarak kızımızla çok hızlı bir ilerlemeye sahip olduk. Çok teşekkür ederim tüm desteği ve rehberliği için

Konum: Gelişim Analiz Eğitim Danışmanlık Diğer

3 yaşındaki oğlum için, çocuk doktorumuzun tavsiyesi üzerine tanıştık Deniz hocamla..okul korkusu ve ayrılma kaygısı sıkıntılarımıza çözüm oldu Çok teşekkür ediyorum kendisine.. Yolumuz daha uzun.. Önümüze çıkacak sorunlarda yanımızda olacağınızı bilmek güzel..

Konum: Gelişim Analiz Eğitim Danışmanlık Diğer

Deniz hanimla tavsiye uzerine tanistik. Amacimiz cocuklarimizin ruhsal gelisimine rehberlik etmek ve danismakti. Guleryuzu ve ilgisinden memnunuz. Ilerlemeye devam ediyoruz. Bu platform uzerinden de kendisine bir kez daha tesekkur ederiz.

Konum: Gelişim Analiz Eğitim Danışmanlık Diğer

Deniz hanımla tanıştığımız anda zaten yaklaşımıyla ve bilgisiyle doğru yerde olduğumuzu hissettik.Kendisi kızımıza verdiği destekle sonraki okul sürecinde ve sosyal hayatında bizlere gerçekten güzel bir yol açtı ve kısa sürede oyun terapileri sen yanıt aldık.sordugumuz her soruya konuyla alakalı olsun olmasın çok güzel yanıtlar ve yonlendirmeler yapti.iyi ki Deniz hanım gibi Hocalarımız var.

Konum: Gelişim Analiz Eğitim Danışmanlık Diğer

Öncelikle Deniz Hanım’a ve nezdinde asistanı Hazal Hanım’a içten yaklaşımları için çok teşekkür ederim. Aşırı derece yabancılama problemi olan 3 yaşındaki kızım için İzmir’de hatrı sayılır bir kolejin yönlendirmesi ile Deniz Hanım’a ulaştık ve yolumuza ışık tuttu. Kendimizi evimizdeymiş gibi rahat hissettirdi ve bu da bize ve dolayısıyla kızımıza yansıdı. Nokta atışı yönlendirmeleri ile çok kısa sürede çok yol kat ettik. Kızım bana aşırı düşkündü. Deniz Hanım’ın yönlendirmeleri ile artık bana el sallayıp babası ile tek başına gezmeye başladı. Kızımın kendine güveni günbegün arttı ve artmaya devam ediyor. Artık risk almaya başladı. Sokakta, mağazada, kalabalık içinde gayet rahat. İştahı bile düzeldi. Deniz Hanım ile sadece iki seanstan sonra oyun odasında tek başına, evet TEK BAŞINA oynadı. Bu bizim için mucizeden öte… Deniz Hanım gerçekten çocuk dilinden anlıyor. İyi ki o kolej bizi size yönlendirmiş. Çok teşekkür ediyor ve başarılarınızın katlanarak artmasını diliyorum.

Ö
Konum: Gelişim Analiz Eğitim Danışmanlık Diğer

Eşimle ocak ayında ayrıldık 2.5 yasında kızım var. Ayrılık sürecinde kızımın en az travma ile geçirmesi için değerli görüşlerini aldık. Anne de kalma süresi için annesi ile çok çatışma halindeydik kızımızda bu durumdan etkileniyor 2 ayrı ev gidip gelmekte duygusal sorunlar yaşıyordu, tüm sorunları deniz hanımın kıymetli görüş ve önerileri ile aştık. Kızım şuan gayet mutlu ve sorunu yok. Güzel iletişim ve güler yüzlü mesleğinde çok çok başarılı olan deniz hanıma teşekkür ediyorum.

Konum: Gelişim Analiz Eğitim Danışmanlık Diğer

Deniz Hanım'dan 6 yaşındaki oğlumun kaygı bozukluğu ile ilgili ebeveynlik desteği aldık. Artık çıkmaza girmiştik. Bir kaç seansta çok olumlu yol kat ettik. Herşey için minnettarız.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

ABD’de yasiyoruz ve Deniz Hanim’dan online destek aldik. Oglumun ergenlikte okulda yasadigi sorunlari cozmemizi sagladi ve bizde cok buyuk bir farkindalik yaratti. Kendisine ve ekibine cok tesekkur ediyoruz.