Cep Derinliği Azaltma
Lazerli Diş Bakımı
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Periodontoloji Cerrahi
Dental Atölye
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
ev...8
Eli çok hafif ve çok anlayışlı olması beğenmeme sebebiyet veriyor. Ve sesten rahatsız olduğum için müzik açmasında çok güzel
ya...n
Çok kokuyordum sonra bir arkadaşım tavsiye etti. Gittim ve gerçekten sohbetiyle ve uyumuyla ayrıca güler yüzüyle karşıladı beni. Ve aniden tüm korkum gitti. Gerçekten iyi ki gitmisim ve şuan kendimi çok mutlu ve özgüvenli hissediyorum. Iyi ki varsınız Deniz Hanım. Size ve ekibinize çok minnetarım ve teşekkür ederim. Hoşçakalın.
so...m
Dental atölye kesinlikle ismini hakeden alanında devrim yaratacak zihniyetle çalışan donanımlı diş hekimleriyle dolup taşıyor.O koltuğa her oturduğunda korkup kaçan ben bile deniz hanım sayesinde saatlerce orada oturabilirin artık herşey için teşekkür ederim ancak daha yeni başlıyor herşey dental atölyenin tatlı belası olmaya karar verdim.
ip...n
Geçirdiğim operasyondan fazlasıyla memnun kaldım. Aynen öngörüldüğü gibi sonuçlar aldım. Operasyonum sıkıntısız ve çok rahat geçti ki bu benim için çok önemliydi. Deniz Cengiz Özkaya’ya çok teşekkür ediyorum fazlasıyla korkarak girdiğim operasyondan öncesinde ve sonrasında beni fazlasıyla rahatlattığı ve ilgilendiği için :)
ip...4
Geçen hafta Deniz Hanim'a implantimi yaptirdim. Cok memnun kaldim. Kaliteli ortam ve sicak karsilama icin teşekkürler.
su...r
Yakın zamanda Deniz hanima diş tedavimi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Güler yüzlü ekibi ve çok hijyenik bir muayenehane ortamı var.Herkese tavsiye ederim.Özellikle dişeti hastalığı olanlar mutlaka bir fikir almalı.
Deniz Cengiz Özkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Cengiz Özkaya, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Deniz Cengiz Özkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Eti Ameliyatı, Küretaj, İmplant, Cep Derinliği Azaltma, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Lazerli Diş Bakımı, Randevu, Diş Estetiği, Kapalı Kök Debridmanı.
Deniz Cengiz Özkaya adresi nerede?Deniz Cengiz Özkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Bulvarı No:139 Arpacıoğlu İş Merkezi K.2 D.2 Alsancak / İZMİR İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Cengiz Özkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Cengiz Özkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Cengiz Özkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Cengiz Özkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Deniz Cengiz Özkaya hangi dilleri konuşuyor?Deniz Cengiz Özkaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Cengiz Özkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Cengiz Özkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Cengiz Özkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Cengiz Özkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Deniz Cengiz Özkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.