Özel gereksinimli bireyler ve aileleri ile çalışmak meslek hayatımın en değerli parçası oldu ve olmaya devam etmektedir. Süreçlerine ortak olmak, birlikte ilerlemek ve sonrasında güzel ilerlemeler görmek mesleki olarak beni en mutlu eden durumlar.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Koppitz İnsan Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Mutlu Psikolojik Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikolojik Sağlamlık Programı
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Çözüm Odaklı Terapi
ab...s
geçmişim (onlarca travmam) ve daha önce bana sebepsiz suçluluk hissi ile gittiğim psikiyatristin koymuş olduğu asperger sendromu tanısı ile gittim kendisinin pozitif enerjisi daim güler yüzü insanı anlatmaya teşvik ediyor keza anlatımı ve sizin anlatırken unutmayayım sabırsızlığınıza karşı gösterdiği anlayış takdir edilesi
be...
Deniz hanıma kızımı götürmüştüm. İki yıl oldu haftada bir götürüyorum. Gelişimsel gerilik için gitmiştik. İyiki gitmişiz.bize her alanda destekledi çok güzel çalışmalar uyguladı.biz çok memnun kaldık ve sevdik kendisini çok tatlı biri…
ş....s
Deniz hanim dinamik, guven veren, pozitif yaklasimiyla danisanina destekleyen isinde oldukca basarili. Tavsiye ederim
se....
Oğlum ve ben 5 yıl önce tanıştık deniz hanımla benim güven duyduğum sayılı insanlardan biri oğlumun da biricik Deniz ablası.Eğitim ve gelişim sürecinde hep yanımızda oldu görüşleri ile bize hep yol gösterdi tanı ve terapi konusunda daha iyisini bilmiyorum kendinizi veya en değerli varlığınızı gözü kapalı Deniz hanıma emanet edebilirsiniz iyiki sizi tanımışız Deniz hanım iyiki bizimlesiniz
g.....
Kızımın Deniz ablasi. iyi ki varsın. 4 yaşında olan kızımın kaygı problemi vardı. dışarıda akranlariyla ve kreste öğretmenleriyle dahi konusmuyordu. Deniz Hanım oyun terapisi ile sureci cok iyi yönetti. 6-7 ay gibi bir sürede kaygi problemimiz cok azaldı. Artık bir cok yerde kendisini rahatlıkla ifade edebiliyor. Bu süreçte ebeveyn olarak bizlere uyguladığı yöntemi detaylica açıkladı ve bizleri de terapiye dahil etti. Cocuklarin dilinden cok iyi anlayan ve meslegini gerçekten severek yapan biri Deniz hanim. Her şey icin teşekkür ederiz. iyi ki varsınız.
a....k
Her zaman yanımızda olduğunu hissetmek bile harika bir duygu. Otizmli oğlumun dünyasına girmesi onunla güzel şeyler paylaştığını bilmek bile paha biçilemez. Iyiki karşımıza çıkmış ve bize çok şey katmışsınız.
Deniz hanıma gidiş sebebimiz kızımın babasını kaybetmesiydi. Açıklamalarıyla içimi çok rahatlattı. Kızıma güven verdi. Kendisine çok teşekkür ederim.
Deniz Çiftçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Çiftçi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Deniz Çiftçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Deniz Çiftçi adresi nerede?Deniz Çiftçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 17 Eylül Mahallesi. 40.Sokak No:7 Kat:3 Daire:6 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Çiftçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Çiftçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Çiftçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Çiftçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Deniz Çiftçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Çiftçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Çiftçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Çiftçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Deniz Çiftçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Deniz Çiftçi hangi sigortaları kabul ediyor?Deniz Çiftçi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.