20'lik Diş Çekimi
ALT ÜST TAKIM PROTEZ
Deniz Demirci Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Diş Dolgusu
Kanal Tedavisi
Kök Kanal Tedavisi
NORMAL TEDAVİ
ÇOÇUK DOLGUSU
Deniz Demirci Muayenehanesi
İNLAY ONLAY DOLGULAR ( ESTETİK PORSELEN DOLGULAR)
is...n
Diş hastanesi doktorların tedavisi bulanamaz dedikleri dişlerimin hepsi geri geldi 4 senedir ağrısız sızısız kullanmaktayım.
Teşekkürler Deniz abla
eo...m
Çok tatlı şirin bir diş hekimi
dişçi korkumu deniz hanım sayesinde atlattım iyi ki varsın Deniz Demirci
ha...y
Yanında kendimi çok çok rahat hissettiğim ender hekimlerden biridir Deniz hanım. Hastanın pisikolojisinide dikkate alarak yaptığı/yapacağı her işlemi açıklaması, hastanın rahatı için herşeyi düşünmesi beni oldukça iyi hissettirmişti. Kaliteli, ikna edici, uygun fiyatlı ve huzurlu hizmet almak istiyorsanız mutlaka tanışmalısınız.
ta...y
Hastasına güleryüzlü yaklaşan doktorum,aynı zamanda işine de özen gösteriyor.Kızımın devam eden ortodonti tedavisi sırasında bize sağladığı teknik bilgiler ve sonrasında tüm seçenekleri tüm ayrıntıları ile anlattıktan sonra uygun fiyata yaptığı implant için teşekkür ederim.Benim de devam eden tedavim sırasında sanki diş doktoruna değilde,bir arkadaşımı ziyarete gidiyormuş gibi rahat gidiyorum.
Diş hekiminden korkanların ve kaliteli hizmet almak isteyenlerin mutlaka Deniz Demirci ile tanışmasını tavsiye ederim.
teşekkürler
Gülay Tan
Deniz Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Demirci, Diş Hekimi. Size Deniz Demirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), İNLAY ONLAY DOLGULAR ( ESTETİK PORSELEN DOLGULAR), 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Beyazlatma, Kök Kanal Tedavisi, Kanal Tedavisi, NORMAL TEDAVİ, ÇOÇUK DOLGUSU, ALT ÜST TAKIM PROTEZ.
Deniz Demirci adresi nerede?Deniz Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doktorlar Caddesi Nur İş Merkezi No:3/1 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Demirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Demirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Demirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Deniz Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Demirci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Demirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Deniz Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.