Göğüs Hastalıkları Randevusu
Girişimsel Bronkoskopi
Rijit Bronkoskopi
Termoplasti
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi SUAM Göğüs Hastalıkları kliniğinde öğretim üyesi olarak çalışmaktayım.
Başlıca ilgi alanlarım Bronkoskopi, EBUS ve Girişimsel Bronkoskopik işlemler üzerinedir.
Başta Akciğer Kanseri olmak üzere bir çok hastalığın bronkoskopik tanısı ile ileri evre KOAH-Amfizem ve Astım hastalarında bronkoskopik tedavi yöntemleri üzerinde çalışmaktayım.
ah...n
Deniz Hocaya babamin akciger biyopsisi icin yönlendirildik, kendisi hem hekim olarak hemde insanlik olarak çok üst düzey bir kişiliğe sahip, tüm sorularimizi cevapladi ve bizi bilginlendirdi Allah razi olsun kendisinden, Ülkemizde Deniz hocam gibi doktorlar inşallah çoğalır, Herkes gönül rahatlığı ile Deniz hocaya gidebilir
b...
Onkoloji de hastası olduğu doktorumuz Deniz Hocama bizi yönlendirdi. Oğlum hodgkin lenfoma hastası. Akciğerlerinde performans düşüklüğü olduğunda Deniz hocaya gelmiştik. Sonra covid oldu. Deniz hocama her zaman ulaşma imkanımız vardı. Cep telefonunu bize kendisi verdi. Bu çok ayrıcalıklı bir durumdu. Tatil günü bile bize yardımcı oldu. Tedavileri her zaman başarılı olmuştur. Soruna hep çözüm bulmuştur. Oğlumu hala takip etmektedir. Bilgili, çözümcül, nazik, anlayışlı, her sorumuza detaylı yanıt vermekteydi. Hastalıkla ilgili açıklamaları her zaman tatminkar ve anlaşılırdı. Ses tonundan yüz ifadesinden hiç bir zaman kendimizi rahatsız hissetmedik. Kendi canı sıkkınken bile nazik yaklaşmıştır. Her zaman tavsiye etmekteyiz. İlk aklımıza gelen isim olmaktadır .Başarılarının devamını diliyorum.
n...
Göğüs hastalığı nefes darlığı sorunumu ile ilgili diğer takibimde olduğum doktorum ile beraber Deniz Hocam sorunumun giderilmesini sağladı. Deniz Hocam 'dan çok çok memnunum Allah Deniz Hocam ve diğer doktorumdan razı olsun hiçbir doktordan bu kadar ilgi alaka görmedim ve sizi bütün çevreme tavsiye ediyorum çok çok teşekkür ediyorum harikasınız ..
u....i
Masif emboli teşhisiyle çok düşük nabız ve düşük oksijen satürasyonu ile yoğun bakıma alındım. Yoğun bakımda ilaç tedavisiyle başlayan ve yakın takip ile 2 hafta devam eden tedavi sürecim hastahanede tamamlandı. Tedavi sürecim hocamızın takibinde devam etmekte . Nezaketi, yetkinliği ile beni iyileştirirken hastahane fobime rağmen bana hastahaneyi sevdiren kıymetli doktorum elinize, emeğinize sağlık. Iyi ki varsınız.
Deniz Bey efendi, saygılı, hastalarına yardımı seven, çok muhterem birisi. Yıllarda doktorlara gittim koah dediler. Kendisi koah olmadığını akciğerimde 3-4 nodül olduğunu tespit etti ve aldırdı. Faydasını gördüm. Allah ondan razı olsun. Kontrollere kendisine devamlı gidiyorum. Deniz Bey'e teşekkürlerimi bildirmeyi borç bilirim.
Deniz Hoca'ya gittiğim zaman kendisi işinde ve kişilik olarak her zaman çok ilgili davranıyor. Her seferinde alerjik astım hastası olarak kendisini tercih ediyorum. Aydınlatması, bilgilendirmesi gayet iyi. Kendisi soru sorduğum zaman cevap alabileceğim bir doktor. Deniz Bey ilaç hakkında, alerjiler hakkında sürekli aktarımlarda bulunup bilgilendirmelerde bulunuyor.
Deniz Bey ilgili bir doktor. Kendisinden çok memnunum. Akciğerimde kitle var bu nedenle kendisine muayene oldum. 3 ayda bir tomografi çektiriyorum kendisinin takibi altındayım. Düzenli olarak kontrollerimi sağlıyor. Deniz Bey nasıl bir yol izleyeceğimizi, tedavi sürecimizi anlatarak bilgilendirdi.
Deniz Doğan benim için 1 numara. Akciğer embolisi atlatmıştım kanda pıhtılaşma söz konusu olduğu için kendisine muayene olmuştum. Kendisi takiplerimi sağlıyor. Her türlü bilgilendirmeler bulunularak her türlü yardımcı oluyor. Nasıl bir program izleyeceğimizi söylüyor. Şahsi telefonunu dahi benimle paylaştı. Süreç içerisinde haberleştik, mesajlaştık. Her mesajıma cevap verdi o yüzden hiç sorun yaşamadım, çok memnunum. 3 yıl sonra yine benzer rahatsızlıkla karşılaştım. Farklı bir hastaneye gitmiştim acilin uyguladığı tedaviyi kendisiyle paylaştığımda uygun olduğunu söyledi. Ayaklandığımda yanına gitmemi istemişti o derece ilgiliydi, kestirip atmadı.
Deniz Bey pulmoner emboli rahatsızlığımda yardımcı oluyor. Kendisi tedavi uyguladı. Rahatsızlığım genetik olduğu için devamlı kontrol altındayım. Kendisi sağ olsun ilgilenip, kontrollerimi sağlıyor. Doktorumdan çok memnunum.
me...r
10 numara 5 yildizdir Deniz Bey:)
Deniz Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Doğan, Göğüs Hastalıkları. Size Deniz Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göğüs Hastalıkları Randevusu, Akciğer Kanseri, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Bronş Lavajı, Endobronşiyal Volum Azalma, Endobronşiyal Ultrasonografi (EBUS), Girişimsel Bronkoskopi, Bronkoskopi, Rijit Bronkoskopi, Termoplasti.
Deniz Doğan adresi nerede?Deniz Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Doğan hangi dilleri konuşuyor?Deniz Doğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Deniz Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Deniz Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Deniz Doğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Göğüs Hastalıkları Doktorları
Etimesgut Göğüs Hastalıkları Doktorları
Pursaklar Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gölbaşı Göğüs Hastalıkları Doktorları
Mamak Göğüs Hastalıkları Doktorları
Daha fazla (4)Keçiören bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Keçiören bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları