Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
a...
Mesleğini çok sever. Yenilikleri büyük bir azim ve merakla takip eder. Kendisini çok uzun zamandır tanıyorum. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir beslenme alışkanlığı kazanmak için kendisine başvurmuştum. Beraber çıktığımız bu yolda beni her zaman motive ederek desteklemiştir. Yaşıma ve koşullarıma uygun diyetler ve menüler hazırlamıştır. Kendisine çok güvenirim. Hayat boyu sürecek yolculuğumuza şimdilerde eşimi ve oğlumu da dahil ederek, ailemizin diyetisyeni de olmuştur.
e...
İlk defa bir diyetisyen gözetiminde kilo vermeye karar verdim. 75 yaşındayım. Şimdiye kadar hep 44 bedendim. Pandemiyle birlikte çok kilo aldım. Kızımın referansı ile sevgili Deniz Hanım'la tanıştım. Ve onun önerileri doğrultusunda aralıklı oruç yöntemiyle 7 ayda 11 kilo verdim. Devam da ediyorum. Diyetin yanı sıra yürüyüş dışında spor yapmıyorum. Deniz Hanım haftalık görüntülü seanslarımız sonunda benim de fikrimi alarak bana yeni program ve menü oluşturuyor. Kendisinden yeni pek çok tarif öğrendim ve hepsinden çok memnun kaldım. Beni her konuda motive ediyor Deniz Hanım. Sizlere de tavsiye ediyorum.
s...
Hayatım boyunca diyet, spor ve sağlıklı beslenme üçlüsü arasında kaldım. Deniz Hanım ile tanıştıktan sonra ise aslında bu üçlünün arasında ne çok şeyi yanlış yaptığımı gördüm. Kendisi ile çalışmaya başladıktan sonra 20 kilo verdim. Motive edici enerjisi ve güzel listeleri ile iyi ki Deniz Hanım ile çalışmaya başlamışım dedim. Sağlıklı yaşama geçmek ve bunu hayatınızın bir parçası yapmak için tereddüt etmeden kendisi ile çalışmaya başlayabilirsiniz.
d...
Deniz Hanım'a yakınımın tavsiyesi ile ulaştım. Aşırı kilo alımı nedeniyle tedavi süreci talep ettim. Kendisi bana uygun bir beslenme düzeni hazırladı. Yakın takibi ve bana öğrettiği doğru beslenme düzeni ile 5 aylık bir süreçte istediğim kiloya ulaştım.
g...
Deniz Hanım ile kilo vermek ve forma girmek için birlikte çalıştık. 2 aylık bir dönemde görüştük, çok memnun kaldım. Hızlıca forma girdim. Yakın takip ediyor, online görüşmeler, anlık mesajlar ile çok rahat kilo verdim. Tavsiye ederim.
i...
Her başlangıcın bir kararı ve o kararı destekleyen doğru insanı vardır. Sevgili Deniz’den destek almak, kilo verme süreci bir yana, hayatımın düzene girmesi açısından da verdiğim en doğru kararlardan biri oldu. Sağlıklı ve sürdürülebilir beslenmenin ne demek olduğunu öğrenirken, sporla barışıp kendimle her gün yeni bir ben ile başlayacak yeni bir yolculuğa çıktım. Vücudumun tüm ihtiyaçlarını belirlediğimiz, ihtiyacı olmayanlarını da adım adım hayatımızdan çıkardığımız uzun soluklu bir ‘iyileşme’ sürecine girdim. Bundan sonra da daha sağlıklı ve bilinçli beslenme ile yola devam. İyi ki tanıştık, iyi ki bir araya geldik.
e...
Deniz Hazar ile ikizlerim 2,5 yaşındayken tanıştık. 2 yıla yakın sürede fazla olan 12 kg vermeme destek oldu. Oldukça sağlıklı ve yavaş yavaş kilolarımdan kurtuldum. Özellikle bağırsak ve bağışıklık sistemimde kilo verirken sağlığına kavuştu diyebilirim. Bir diyetisyen olarak iletişimi, takibi, sabrı ve yönteminden çok memnun kaldım. Herkese çevreme de kendisini öneriyorum.
y...
Deniz Hanım'a arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Kilo vermek için başvurdum. İstediğim kiloya 1 ayda ulaştım ve devamında bunu korumaya devam ettim. Deniz Hanım'ın yemek yeme alışkanlıklarımı değiştirip bunu günlük hayatıma sokması bana çok iyi geldi. Alacağınız danışmanlık hayatınız boyunca size faydası olacak bilgi ve önerilerle dolu olacak. Kesinlikle tavsiye ederim.
e...
Deniz Hanıma bir tavsiye üzerine ulaştım. Menopoz sürecindeydim, yoğun iş tempom ve tiroid hastalığım sebebiyle de biraz keyifsiz, enerjimin düştüğü kilo almaya doğru yöneldiğim bir dönemde yollarımız kesişti Deniz Hanım ile. Benim yaşam koşullarıma ve sevdiğim besinlere uygun hazırladığı kolay yemek listesi, aradığımda ulaşılabilir olması, yüz yüze görüşemediğimizde online destek ile benim hayatım önemli bir dönüm noktasında hayatıma dokundu. Sayesinde menopoza girerken kilo kontrolümü sağlayarak enerjimi yüksek tutarak süreci tamamladık. Güler yüzlü ve işini severek yapıyor olması sebebiyle herkese memnuniyetle tavsiye ederim.
Deniz Hazar Türk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Hazar Türk, Diyetisyen. Size Deniz Hazar Türk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Gebelik ve Beslenme.
Deniz Hazar Türk adresi nerede?Deniz Hazar Türk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi Metropol İstanbul C1 Blok İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Hazar Türk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Deniz Hazar Türk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Deniz Hazar Türk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Hazar Türk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Deniz Hazar Türk hangi dilleri konuşuyor?Deniz Hazar Türk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Hazar Türk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Hazar Türk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Deniz Hazar Türk hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Deniz Hazar Türk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Deniz Hazar Türk hangi sigortaları kabul ediyor?Deniz Hazar Türk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler