2012 Haziran ayında uzmanlık eğitimimi tamamladıktan sonra Eylül 2012'de devlet hizmet yükümlülüğü kurası ile Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi'nde göreve başlamıştır. Eylül 2019'a kadar BYİEAH 'da görev yapmıştır.
Evli ve 2 çocuk annesidir.
Nöroloji Randevusu
PRP
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
Tetik Nokta Tedavisi
Özel Doruk Yıldırım Hastanesi
Babamın alzheimer başlangıcı vardı.Hocamının takibiyle,verdiği ilaçlarla şu an çok iyi.Annemin de unutkanlığı vardı.O da şu an çok daha iyi bir durumda.Hastayı çok güzel takip ediyor ve çok titiz davranıyor.Hasta odaklı yaklaşıyor.Hastaya da hasta yakınına da güven veriyor.Çevreme de gönül rahatlığıyla önerebiliyorum.İyi ki tanımışız kendisini.
k.....
Kızım ve oğlumun rahatsızlıkları sebebiyle gidiyoruz. 1 yıldır devam ediyoruz.Uyguladığı tedaviler çok güzel. Artk şikayetleri kalmadı. Doktorumuzdan çok memnunuz.İlgisi alakası,çocuklarıma yaklaşıımı güzel.Hep kendisi ile devam etmeyi düşünüyoruz.
Parkinson ve alzheimer şikayeti ile ulaştık kendisine. Gerekli kontrolleri yaptı. Sıcakkanlı, hastayla konuşması ve diylaoğu çok güzeldi. Gerekli teşhisleri koyup bize doğru bir yönlendirme yaptı. Memnun kaldık.
ş.....
Sağ tarafımda felç vardı. Bundan dolayı gittim kendisine.İlaç tedavisi uyguladı. Şikayetim düzeldi.Çok güzel bilgilendirerek ilerledi.Bir sorun olduğunda,birşey danışmak istediğimde ulaşabildim kendisine.Çok ilgili bir doktor.Çok memnun kaldım.
bş...y
Deniz hanıma migren tedavisi için gitmiştim ilgi ve alakası beni oldukça memnun etti.Kendisine anlayışından dolayı teşekkür ederim.
n....ç
Mart ayında anneannem denge merkezini etkileyen küçük svo atağı geçirdi. Hastaneye yatış süreci ve sonraki kontrol muaynelerinden çok memnun kaldık. Anneannem 87 yaşında şu an durumu çok iyi Dr hanım sayesinde. Verdiği ilaç tedavisi sayesinde 1 haftada anneannem durumunu toparladı. Şu an çok iyi. Ne kadar teşekkür etsek az kalır. Dr hanımın ilgilisini, tedavisini, güler yüzlülüğünü ve hastayla olan iletişimini detaylı önerilerini herkese öneriyoruz. Biz doktorumuzu seçtik. Herkese memnuniyetle tavsiye ediyorum. Iyi ki böyle içten, ilgili, güler yüzlü doktorumuz var.
Deniz Hanım'dan çok memnunum, Allah bin kere razı olsun.Tavsiye üzerine kendisine geldim.Böbreklerimin bir tanesi yok, diğeri %40 çalışıyor.Beynimde pıhtı atması olmuştu, sol tarafımda uyuşukluk vardı.Deniz Hanım ilaç tedavisi uyguladı ve şu an iyiyim.Olan şeyleri, yapılacakları en başta söylüyor.Verdiği ilaçlar da böbreğime zarar vermiyor.Hastayla iletişimi çok güzel.Ben de çevremdeki insanlara kendisini öneriyorum.
Güleryüzlü, ilgili ve bilgili bir doktor.Ben unutkanlıkla alakalı gelmiştim, bütün tetkikleri yaptı.Sonra ilaçlarım başladı,takibinden memnunum.Devam ediyor hala tedavimiz.Kibar, hastayla iletişimi iyi, bilgisini aktarımı iyi.Hastası olarak beni memnun ediyor, başka hastalara da öneririm kendisini.
i̇....
Deniz Hanım güzel ilgilendi, çok menunum. Allah razı olsun kendisinden. Ben felç geçirmiştim, bu yüzden tavsiye ettikleri için kendisine geldim.İlaç tedavisi uyguladı, hastanede kaldım.Hastanede de kendisi beni takip etti.Herşeyi güzel izah etti, fizik tedaviye yönlendirdi.Çok canayakın, haftasonu bile gelip benimle ilgilendi.Herkese tavsiye ederim.
f.....
Doktorumdan çok memnunum, Allah razı olsun.Severek benimle ilgileniyor.Kalp hastasıydım, doktorum beni kendisine yönlendirdi.Beyin kanaması geçirmiştim.Bir tarafım, ayaklarım tutmuyordu.Bana ilaç tedavisi uyguladı.Çok güzel oldu.Hala da ilaçlara devam ediyorum.Konuşmalarımda da bozukluk vardı, Deniz Hanım beni farklı bir doktora yönlendirdi.Sağlığım için elinden geleni yapıyor.Herkese öneriyorum kendisini.
Deniz Kamacı Şener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Kamacı Şener, Nöroloji. Size Deniz Kamacı Şener tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Normal Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, PRP, Karotis Ultrasonu, Akupunktur Tedavisi, Epilepsi Tedavisi.
Deniz Kamacı Şener adresi nerede?Deniz Kamacı Şener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Duaçınarı, Ankara Yolu Cd. No:221 Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Kamacı Şener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Kamacı Şener online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Kamacı Şener isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Kamacı Şener, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Deniz Kamacı Şener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Kamacı Şener bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Kamacı Şener ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Kamacı Şener hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Deniz Kamacı Şener hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Deniz Kamacı Şener hangi sigortaları kabul ediyor?Deniz Kamacı Şener tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yıldırım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar
Yıldırım bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Nörologlar
Yıldırım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Nörologlar
Yıldırım bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Nörologlar
Yıldırım bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Nörologlar
Yıldırım bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Yıldırım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
Yıldırım bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Nörologlar