Egzersiz terapisi ve boyun ağrısı ile ilgili akademik çalışmalarımı sürdürürken eş zamanlı olarak birçok milli takımda takım fizyoterapistliği görevini icra ettim. Fizik tedavinin ortopedi alanında iki temeli oluşturan manuel terapi ve klinik egzersiz üzerine uluslararası birçok eğitim ve workshopa katıldım.Ağrıyı yönetmenin klasikleşen fizik tedavi yöntemleri ile mümkün olmadığını görerek , güncel tedavi yöntemlerini benimseyen ekoller ile hedeflediğim tedavi başarılarına ulaştım.Mesleğimin 7.yılında Proanatomi'yi kurarak danışmanlarımı kendi merkezimde kabul etmekteyim.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Fizik Tedavi
Kuru İğneleme
Manipülasyon
Manuel Terapi
Fzt.Deniz Karan Onlıne
Deniz hanim once detayli bir sekilde rahatsizligimi (romatoid artrit) dinledi, ardindan cok guzel bir anlatimla tedavi planini izah etti.
Sonrasinda uyguladigi manuel terapi daha once uygulananlarla karsilastirdigimda cok basariliydi.
Standart hastane uygulamalarina gore cok daha yararli oldugunu soyleyebilirim.
h ...g
Daha önce bir özel üniversite hastanesinde ve bir defa da meşhur bir zincir özel hastanede fizyoterapi almış biri olarak o güne kadar aslında hiç fizyoterapi almadığımı fark ettim. Burada yaşadığım tecrübe kesinlikle ilave boyutlar içeriyordu. Deniz Hanım tarafından bütün omurlar, eklemler, kaslar tüm liflerine kadar adeta evinin içi kadar iyi biliniyor ve hissediliyor, en özel tekniklerle, çok sayıda tekniği bütünleşik olarak kullanarak, en içlere kadar müdahale ediliyor. Günün sonunda iyi ki geldiğinizi düşünüyorsunuz.
Ağrılarınız, tutulmalarınız vesaire varsa mutlaka buraya gelmelisiniz.
ay...k
Deniz Hocam, her ziyaretimdeki harika fizyoterapi tedaviniz için içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sağlığımı önemseyen ve benimle ilgilenen bir uzmana sahip olmak gerçekten harika bir duygu. Sizin uzmanlığınız, bilgili tavsiyeleriniz ve sabrınız sayesinde boynumda yaşadığım ağrıları hafiflettiniz ve hareket kabiliyetimi geri kazandırdınız. Size olan güvenim ve minnettarlığımı ifade etmek için kelimeler yetersiz kalıyor. Siz benim sağlığımı önemseyen bir profesyonelsiniz ve sizi tanımaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum.
Hasta
Bel fıtığı şikayetiyle gittim durumumu deniz hanıma anlattım bana karşı ilgili bir şekilde tedavi sürecini anlattı ağrım çoktu sağ ayağım tamamen ağrıyordu ilerlemişti kasığa doğru ağrı vuruyordu iki üç seansta tedavi sonucunu göstermeye başladı verdiği egzersiz ve söylediği diyete uydum şimdi çok iyiyim . İşinin ehli ilgili güler yüzlü tavsiye ederim. Teşekkürler deniz hanım sizin sayenizde normal hayatıma döndüm
r ...t
78 yaşındayım,2sene bir omurga ameliyatı oldum ve devam eden şikayetlerim için ftr almam gerekmişti.Daha önce de ftr tecrübem olduğu için ftrnin çok bilinçli bir tercihle alınması gerektiğini biliyorum.5 aydır tedavi surecim devam ediyor,hem bana gördüğüm faydalarından dolayı, hem de yolda gördüğü bir kişinin bile yürüyusunü düzeltecek kadar mesleğine saygısı olan ve bilgisinden cok etkilendiğim biri.Dünyanın birçok yerinde tedavi imkanım olmasına rağmen genç yasına rağmen Deniz Hanım 'ı tercih ederim.
Bundan birkaç hafta önce düşmeye bağlı olarak omurilikte ve bel bölgesinde sakatlıklar yaşadım. Artık Sırt ağrıları biryana beldeki problemden dolayı artık eğlemiyordum ve Spor hocası olmamama rağmen entrenmanlara ara vermek zorunda kaldım. Doktor takvimindeki profil ve hasta yorumlarına bakarak bu alanda uzman olan doğru doktoru araştırdım ve Deniz hanımı buldum. Başta omurilikteki problem olmak üzere,bel ve omuz bölgelerinde bulunan sakatlıklarımı doğru tedavi ve egzersiz programları ile ağrıları minimum seviyeye indirdi. Antrenmanlara tekrar başlamanın sevincini yaşarken heryönden kendini geliştirmiş olan Deniz hanıma şükranlarımı sunuyorum.
er...a
Deniz hanıma boyun düzleşmesi şikayetine bağlı baş ve boyun ağrısı şikayetleriyle gitmiştim. Bence bu işin önemi dikkatlice dinlemek ve doğru teşhisi koyabilmek. Deniz hanım bu konuda gerçekten çok ilgili ve faydalı bir tedavi süreci oluşturdu. Tabiki evde yapılacak egzersizlerle de tedavi sürecini destekledi. Doğru yönlendirme sonucu olumlu bir tedavi süreci yaşadım ve işini severek yapan liyakat sahibi Deniz hanımla iyi ki karşılaşmışım. Kendisine yürekten teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
dk...n
Deniz Hanım çok güler yüzlü bir karşılamada bulundu. Öncelikli olarak derdimi dikkatli bir şekilde dinleyerek problemimin ne olduğunu tespit etti ve probleme yönelik bir tedavi programı oluşturdu. Bu program doğrultusunda ilerledik. Ev ödevi egzersizleri ile de programı destekledik. Tedavi sonucunda rahatsızlığım geçmiş oldu. Fizik tedavi sürecinde en önemli şey güven. Deniz Hanım, bu güveni sağlayarak tedavi sürecinin tarafımdan kaygısız bir şekilde tamamlanmasını sağladı. Kendisine çok teşekkür ederim.
c.....
Deniz Hanım’a uzun yıllardır danışanı olarak başvuruyorum. Yıllar önce yaşadığım, üzerine defalarca kez doktorlara başvurduğum fakat sonuç almayan şiddetli sırt ve boyun ağrıları, baş dönmesi ve boyun ve sırt tutukluğu sebebiyle başladığımız manuel tetapi tedavisi ile omurgam ve postürüm büyük ölçüde toparlanarak sıkıntılarım büyük ölçüde ortadan kalktı. Buna ek olarak, yönlendirmeleri ve egzersizleri sayesinde gerek duruş gerek bedensel aktiveleri yönetmekle ilgili bilinçlenerek olası sakatlanmaları engellemeyi öğrendim ve bir süredir de omurgamın sağlıklı halini koruma amaçlı düzenli bir klinik pilates süreci yürütmekteyiz. Kendisi süreçte hem iyi bir fizyoterapist hem de bir arkadaş olan Deniz hanımı benzer şikayeti olan herkese ivedelikle öneririm.
b....k
Deniz Hanım'la 4 sene önce tanıştığımda; hafif derecede skolyozum, kifoz problemim ve buna bağlı olarak ciddi bel ağrısı şikayetim vardı, yaptığı manuel tedaviler ve verdiği doğru egzersizler sonucunda yavaş yavaş omurga eğriliğim ve postürüm düzeldi ve şu an belim hiç ağrımıyor. Ayrıca annemin bel fıtığından kaynaklı dayanılmaz ağrıları için de Deniz Hanım'a başvurduk. Kendisinin uyguladığı tedavi sayesinde annemin ağrıları kısa sürede çok büyük oranda azaldı ve hayat kalitesi arttı. Tekrar çok teşekkürler. Kendisi işini severek ve çok iyi yapan bir fizyoterapist, uyguladığı tedaviden mutlaka sonuç alıyorsunuz. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Deniz Karan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Karan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Deniz Karan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Oyun Terapisi, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Kuru İğneleme, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Deniz Karan adresi nerede?Deniz Karan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Smk Tower Konutkent Mahallesi 3028 Caddesi No:6/61 Ankara
- Smk Tower Konutkent Mahallesi 3028 Caddesi No:6/61 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Karan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Karan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Karan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Karan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Deniz Karan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Karan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Karan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Karan hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Deniz Karan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Deniz Karan hangi sigortaları kabul ediyor?Deniz Karan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler