Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Online Diyet
Zayıflama Diyetleri
Zayıflama Programı
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Deniz Diyet Beslenme ve Danışmanlık Merkezi
Beslenme danışmanlığı hizmetlerimde çoğunlukla kanser tedavisi ve sonrası süreçte, diyabet, kolestrol, tansiyon gibi kronik rahatsızlıklarda beslenme tedavisi sürecinde kilo kontrolü ve tedaviye yönelik beslenme desteği almak isteyen danışanlar ile çalışmaktayım.
2017 yılından beri gönüllüsü olduğum Kanser Savaşçıları Derneği'nde Yönetim Kurulu üyesi ve Gönüllü Koordinatörü ve onkoloji diyetisyeni olarak gönüllü çalışmalarımı sürdürüyorum.
Çeşitli kurum, kuruluş ve projelerde edindiğim deneyimlerin ardından Temmuz 2020'de itibariyle tüm danışmanlık süreçlerimi online olarak gerçekleştirmeye devam ediyorum.
bg...b
Profesyonel yaklaşımı,güleryüzü ve bilgi iceren açıklamalarıyla bana yol gösterici olmuştur.Bu süreçte kendisiyle konuşmak bana iyi geldi.Teşekkürler.
a...
Deniz Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. Meme kanseriydim ve kemoterapim bitti. Ben tüm onkoloji hastalarının diyetisyenle çalışmalarını dilerim. Yanlış bilgi ve bilgi kirliliği nedeniyle başvurdum. Benim şu an 3. ayım çok memnunum kafama soru takıldığında sorup bilgi alabiliyorum. iyi ki Deniz hanım diyorum
n...
Uzmana sosyal medyadan ulaştım. Kanser tedavisi gördüm ancak kilo vermem gerektiği halde veremedim bu nedenle ulaştım. Süreçte yaptığım hataları anladım daha bilinçli olduğumu söyleyebilirim. Hep ulaşılabilir olması ve soruna alternatifler sunması iyiydi. Çevreme tavsiye ediyorum.
f...
Deniz Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. Meme kanseri teşhisi konulduktan sonra bu yönde arayışlarım olmuştu. Görüştüğümüz süre boyunca herhangi bir memnuniyetsizlik yaşamadım randevuları zamanında geldi sıcak güler yüzlü sorularıma cevaplarını verdi. Genel olarak ilgili ve iyi niyetliydi Deniz hanım. Çevreme tavsiye ediyorum.
t.....
Deniz Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. Babam mide kanseri beslenme problemini halletmek için başvuruda bulundum amacım kilo aldırmaktı. Uzmanımız elinden gelen tüm desteği süreçte bize gösterdi. sevecen,güler yüzlü bir uzman. Çevreme tavsiye ediyorum.
y...
Deniz Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. İyi ki tanımışım! Kanser alanında beslenme uzmanları gerçekten kısıtlı. Maddi manevi bu zor süreçte yükümü Deniz hanımla paylaşmak bu yolda bana çok iyi geldi. Sadece beslenme değil, her açıdan yoluma yoldaş oldu diyebilirim! Eminim nice tanı almış kafası internetteki bilgi kirliliği ile karışık bir çok insana faydası dokunacaktır.
se...n
Meme kanseri hastasi oldugum icin kullandigim ilaclar kilo almama sebep oldu vede disardan duydugum kanser hastasi onu yemez bunu yemez duyumlari beni rahatsiz ediyordu bu isin okulunu okumus kisiden bilgi almak istedim ve Deniz hanimla yolumuz kesisti iyikide Deniz hanimla gorusmusum diyorum aklimdaki butun sorulari en ince ayrintisiyla anlatti kendisine cok tesekkur ediyorum
o.....
Deniz Hanım'dan 1 sene öncesinde danışmanlık hizmeti aldım. Hayatımda ilk defa diyetisyene gittim ve başarılı oldum. Verdiğim kilomu muhafaza ediyorum. Bu konuda kendisinde minnettarım. Deniz Hanım'la tanıdığımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. Verdiği diyet listeleri bana özel hazırlandı. Çok kolay listelerdi. Özel malzemelerle hazırlanacak bir şey yoktu. Hiç aç kalmadan çok rahat ettim. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldım.
c.....
Deniz Hanım çok sıcakkanlı, yardımsever, kişiye özgü program uygulayan bir uzman. Kendisiyle bir uygulama üzerinden 2 sene öncesinde görüşme sağlamıştım. 8 seans danışmanlık hizmeti aldım. Verdiği diyet listeleri bana özel hazırlandığı için zorluk yaşamadım. Gayet güzel diyet listeleriydi. Deniz Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
Annemin meme kanseri tanısı ardından tedavi sürecinde elimde olan tek şeyin beslenme olduğunu fark edip internette kanserde beslenme hakkında bilgiye ulaşmaya çalıştım Sosyal medyada takip ettiğim kanser derneklerinin paylaşımlarında Deniz Hanım’ın sosyal medyada hesabını buldum. Deniz Hanım ile karşılaştığımız için çok şanslıyız. Tedavinin semptomlarıyla baş ederken verdiği tavsiyeler sayesinde annemin genel durumu hep iyiydi. Tedavi sürecine uygun besleyici , lezzetli , pratik tarifler ile sürecimiz kolaylaştı. Pandemiyle birlikte geçirdiğimiz endişe dolu tedavi sürecinde Deniz Hanım ailemizden biri gibi hep oradaydı. Tedavimiz artık bitti ama toparlanma sürecimiz devam ediyor. Bu süreçte de birlikte adım adım ilerliyoruz. Kanser tanısı alan veya geçmişte almış herkese internetteki kirli bilgilerden uzak durmasını ve mutlaka Deniz Hanım’la konuşmasını tavsiye ederim. Size en uygun yolu gösterecektir.
Deniz Karpuzoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Karpuzoğlu, Diyetisyen. Size Deniz Karpuzoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Parenteral Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Obezite, İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom, Onkolojik Diyetisyenlik.
Deniz Karpuzoğlu adresi nerede?Deniz Karpuzoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Karpuzoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Karpuzoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Karpuzoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Karpuzoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Deniz Karpuzoğlu hangi dilleri konuşuyor?Deniz Karpuzoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Karpuzoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Karpuzoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Karpuzoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Karpuzoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Deniz Karpuzoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Deniz Karpuzoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Deniz Karpuzoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler