Büyük Esat Mah. Uğur Mumcu Cad. Küpe Sok. No:7-6, Çankaya, Ankara

Genital Estetik

Kulak Estetiği

Lazer Lipoliz

Deniz Kök Muayenehanesi

Tıp eğitimimi 1994- 2000 yıllarında Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde aldı.
2000- 2001 yıllarında stajyer tabip teğmen olarak Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ nde görev yaptı. 2001- 2003 Yıllarında uçuş tabibi olarak 7. Ana Jet Üs Komutanlığı Malatya’da kıt’a hizmetini tamamladı.
2003- 2008 yıllarında Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi eğitimini aldı.
2008- 2010 tarihlerinde Ankara Hava Hastanesi’nde plastik cerrahi uzmanı olarak çalıştı.
2009 Türk Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Derneği’ nin açtığı board sınavında başarılı oldu.
2010 yılından beri kendi muayenehanesinde serbest olarak çalışmakta ve hastalarını kabul etmekte.

Konum: Deniz Kök Muayenehanesi Saç Ekimi

26.01.2021 tarihinde Dr. Deniz Bey tarafından saç ekim işlemim yapıldı. Tüm ekim işlemini bizzat kendisi ve ekibi yaptı. Kendisi saç dökülmemin temelinde yatan başka bir sebep olup olmadığını ortaya çıkarmak için operasyondan önce çok sayıda tetkik ve tahlil istedi. İyi bir sonuç alma adına her anlamda detaylı sorguladı. Son derece beyefendi, yardımsever, işinde uzman, objektif bir doktor. Ekimden sonra 7/24 kendisine ulaşabileceğimi söyledi ve her ulaştığımda fazlasıyla yardımcı oldu. Kendisine emeklerinden dolayı minnettarım. Ekim yaptırmak isteyen ve güvensizlik yüzünden sürekli erteleyen arkadaşlara gönülden Doktor Deniz Kök'ü tavsiye ederim. Keşke 2-3 yıl önce kendisini tanıyıp yaptırabilmiş olsaydım.

Konum: başka bir yer Diğer

2007 yılında Gata asker hastanesinde sizin hasta askerinizdim elime kızgın yağ dökülmesi sonucu tedavimi siz yaptınız estetik bi deri nakli ve teravi ile elimi kurtardığıniz için size minnettarım hocam sizin gibi hocalarımızın başımızın üstünde yeri vardir

doktor deniz beyle tanışmadan kesinlikle esnetik cerrahiye girmeyin saç ekimi yaparken kafam rahattı sohbet muahabbet acısız sızısız saç ekımım gerçekleşti çok profesyonel bi kadrosu var kesinlikle gidin öyle güzel operasyon gerçekleştiki ben bile bu kadar beklemiordum şunu unutmayın arkadaşlar erkeğin en buyuk görseli sactır ellerinizden öper saygılar sunarım :)

Doktor Deniz Bey, ameliyatimdan önce gezdigim beş doktordan biriydi. Beni gayet dikkatli dinleyip ne istediğimle ilgili detaylı bilgi istedi. Sonrasında tüm sorularıma sabırla yanıt verdi. Bu zaman zarfında oldukça düzeyli bir üslup kullandı. Nihayetinde kendisinde karar kıldım. Bir seansta iki ameliyatımı birden yaptı. Şu an sekizinci ayimdayim. Verdiğim karardan ve ameliyat sonuclarimdan çok memnunum. Teşekkür ederim hocam.

V

saç ekimi konusunda çok araştırma yaptım ve başarılı ekimlerinden dolayı(arkadaşlarımdan memnun olanlar vardı) deniz beye saç ekimi yaptırdım.sonuçlarından çok memnunum herkese tavsiye ederim

dr deniz beye burun estetiği ameliyatı oldum.sonucundan çok memnunum. hem ameliyat öncesi ilgi alakası kibarlığı hem sonrasındaki süreçte emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum