Uzm. Klinik Psk. Deniz Köroğlu
Ben Klinik Psikolog Deniz Köroğlu. Psikoloji lisansımı yüksek onur derecesi ve akademik başarı bursu ile tamamladıktan sonra “Narsisistik Yaralanmanın Yorumlayıcı Fenomenolojik Analizi” başlıklı tezi ile Başkent Üniversitesi Klinik Psikoloji programında uzmanlık eğitimimi tamamladım. Eğitimim süresince Çankaya Üniversitesi Psikoloji bölümünde öğrenci araştırma asistanı ve Başkent Üniversitesi Kriz ve Travma Araştırma Laboratuvarında araştırmacı psikolog olarak çalıştım. Bununla birlikte DAAD bursiyeri olarak Berlin Uluslararası Psikanalitik Üniversitesinde Sosyal Travma yaz okuluna katıldım ve akademik çalışmalarımı Avrupa Psikoloji Kongresi gibi uluslararası kongrelerde sundum.
Barselona, İspanya’da bulunan çok kültürlü bir çocuk eğitim merkezi olan Montessori Kinder Barcelona ve Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri bölümünde stajlarımı tamamladım. Bu süreçte psikiyatri polikliniği ve yataklı hasta servisinde hasta takibi, konsültasyon-liyezon ve anamnez görüşmeleri gibi çeşitli klinik uygulamalar ile birlikte objektif, projektif, ve nöropsikolojik test uygulamalarında bulundum. Türk Psikologlar Derneği tarafından verilen Temel Travma Eğitimi ile Prof. Hürol Fışıloğlu tarafından verilen Aile ve Çift Terapisi eğitimini tamamladım. Üyesi olduğum Türk Psikologlar Derneği'nin Travma Afet ve Kriz Birimi bünyesinde ve Deprem Psikososyal Dayanışma Ağı projesi kapsamında Ege Denizi Depremi, Covid-19 Pandemisi, Orman Yangınları, Sel Felaketi ve Kahramanmaraş-Hatay Depremleri gibi çeşitli sahalarda psikososyal destek çalışmaları kapsamında gönüllü psikolog olarak hizmet verdim.
Klinik pratiğim, almış olduğum eğitimler ve süpervizyonlar doğrultusunda ağırlıklı olarak psikanalitik yaklaşım üzerine şekillenmiştir. Bununla birlikte şema terapi, varoluşçu terapi ve sistemik çift-aile terapisi gibi psikoterapi yaklaşımlarından da faydalanmakta ve bütünleşik (Integrative) bir psikoterapi anlayışı benimsemekteyim.
Ergen, yetişkin ve çift terapileri üzerine çalışmalarımı sürdürmekteyim. Bununla birlikte akademik ve klinik pratiğimi harmanlayarak çalışmalar üretmekte, bireysel psikoterapi, çift ve aile terapisi, psikolojik değerlendirme, psikolojik danışmanlık, bireysel ve kurumsal gelişim danışmanlığı, araştırma ve proje danışmanlığı gibi akademik ve klinik hizmetler vermekteyim. İletişim için uzmpsk.denizkoroglu@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Görüşmek dileğiyle
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Kl. Psk. Deniz Köroğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Deniz Köroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Köroğlu, Psikoloji. Size Deniz Köroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Online Terapi, Çift Terapisi.
Deniz Köroğlu adresi nerede?Deniz Köroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Köroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Köroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Köroğlu hangi dilleri konuşuyor?Deniz Köroğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Köroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Köroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Köroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar