Acıbadem Mahallesi Acıbadem Caddesi Acııbadem 94 A Blok Kat:3 Daire:12, İstanbul
Uzm. Dr. Deniz Küçükay Muayenehanesi
Çalıştığı İki özel hastanede Lazer Estetik Ünitesini kurarak koordinatörlüğünü yaptı.
Halen Acıbadem caddesindeki kliniğinde Estetik ve Klinik Dermatoloji alanında hizmet vermektedir.
Deneyimleri:
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji AD (Edirne 2002-2005,Uzman Dr)
Özel Trakya Hastanesi ( Edirne 2006- 2014)Dermatoloji uzmanı, Lazer Estetik Ünitesi Koordinatörü, Başhekim Yardımcısı
Ataşehir Anadolu Sağlık Merkezi
Mezun olduğu okullar:
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi (Edirne 1995)
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji AD (Edirne 2002, ihtisas)
Anadolu Üniversitesi AÖF Sağlık Kurumları İşletmeciliği (2012-2014)
ha...e
Sac dokulmem uzerine kendisine ulastim.
Onerdigi prp ve mezoterapi yontemiyle sac dokulmem durdu ve Sac tellerim daha saglikli oldu
hi...l
merhabalar,
annem saç dökülmesiyle ilgili problemi için bir çok doktora gitti ve onların tedavilerini denedi ancak onların tedavisi hiç bir şekilde iyi bir sonuç vermedi daha sonra Dr.Deniz hanıma giderek onun tedavisini denedi ve sonuçtan memnun kalınca da devam etti. kendisine çok teşekkür ediyoruz .
mi...r
Cildim gunese duyarli,10 yil kadar once yuzumde lekeler olusmaya basladi,kis aylarinda kaybolurken ilerleyen yillarda,genisleyerek kalici hale geldi.Ilk yillardan itibaren,cilt doktorlarina gittim.Dr.Deniz hanima kadar,kremler,gunes koruyucular onerildi.OYSA TEDAVI EDILMEZ ISE CILT KANSERINE DONUSME RISKI VARMIS.Problemimin adini Deniz hanim koydu.Kendisine tesekkur ediyorum.Saygilarimla.
Deniz Küçükay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Küçükay, Dermatoloji. Size Deniz Küçükay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Deniz Küçükay adresi nerede?Deniz Küçükay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Mahallesi Acıbadem Caddesi Acııbadem 94 A Blok Kat:3 Daire:12 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Küçükay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Küçükay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Küçükay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Küçükay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Küçükay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Küçükay hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Deniz Küçükay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar