2008-2014 yılları arasında Medicana İnternational İstanbul Hastanesi’nde nöroloji uzmanı olarak görev yaptım. 2014 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Elektronörofizyoloji Bölümünde Yrd.Doçent olarak göreve başladım
Eylül 2014 tarihinden itibaren muayenehanesinde hastalarına hizmet vermekteyim.
Özel İlgi Alanlarım:
*Baş Ağrıları
*Migren Botoks uygulaması
*Bruksizm(Diş sıkma) Masseter Botoks tedavisi
*Fibromiyalji, Tetik nokta enjeksiyonu, kuru iğne tedavisi
Nöroloji Randevusu
Nöroloji Randevusu
Ginza Lavinya Park, Barış Mahallesi, Belediye Caddesi, No:30 A Blok 25 Beylikdüzü, İstanbul
Harbiye Mah. Teşvikiye Cad. Çevre Apt. No: 35/1, İstanbul
Parkinson Takibi
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
Tetik Nokta Tedavisi
c....
Deniz Hanıma migren botoksu için başvurdum ve sürecin her aşamasından çok memnun kaldım. Kendisi oldukça ilgili ve alanında uzman bir hekim. Migren ağrılarım belirgin şekilde azaldı, kesinlikle tavsiye ederim.
k....k
Hamilelik surecimde kuru igne tedavisi yaptirdim.Cok memnun kaldim.Dogum sonrasi ve emzirme surecindede belirlik araliklarda yaptirdim.Baş ve göz ağrısı sikayetim sona erdi.
ce...n
5 ay oldu Deniz hocayla tanışalı. Bu zamana kadar tanımadığıma pişman oldum. Yanlış ellerde yanlış tedaviler.. Ama iyiki Deniz hocamla bu yola devam ettim. Gerek anlatımlarıyla gerek tüm bilgisiyle beni rahatlatıp tedavi ettiği için minnettarım.Migren ağrılarımın en aza seviyeye düşmesinin mimarıdır :)) Canı gönülden önerimdir
Deniz Hocamın muhteşem enerjisiyle öncelikle moral ve motivasyon buluyoruz. Eşim ve ben yıllardır kendisine diş sıkma ve masater botoks tedavisi için geliyoruz. Ellerin dert görmesin Deniz Hocam, harikasın...
ha...i
Deniz hanimla bir sene once tanistik bundan once yurt ici yurt disi bir cok doktora gittim ama hic bir sonuc alamadim. Deniz hanim hem insani olarak hem is konusunda mukammel bir insan. Benim gerilim tip ve migren agrilarim vardi neredeyse her gun bas agrisi ile uyanirdim Deniz hanim sayesinde agrilarimda ciddi azalma oldu yani hayata tekrardan baglandim diyebilirim . Deniz hanimi siddetle tavsiye ederim. Ayrica yaninda calisan bayanlar da mukammel. Hepsi ile tanistigim icin cok memnunum .
i.....
Doktor Deniz Hanım ile annemin keşfi üzerine 6 ay kadar süre önce tanıştık. Çocukluğumdan beri çok yoğun baş ağrılarım ve artan migren ataklarım vardı. Yaptığı kuru iğne ve botoks tedavisiyle migren ataklarım yok oldu ve baş ağrılarım azaldı. Sayesinde tetikleyici noktalarımı ve diş sıkma sıklığımı daha iyi tespit edebiliyorum. Kendisiyle iletişimimiz çok iyi, sıcakkanlı birisi, kibarlığı ve bilgilendiriciliği takdire şayan. Bu genç yaşta ağrılar yüzünden acınası geçen hayat kalitem çok arttı, dünyayı farklı bir gözle görmeye başladım:)
ş....ö
1 ay önce baş dönmesi ve baş ağrısı şikayetleri ile Deniz hanıma geldim bu süreçte ilk önce kuru iğne ve masseter botox uygulaması yapılarak şiddetli şikayetlerim hızlı bir şekilde hafifletildi,sonrasında ilaç tedavisi ve TMS tedavisi ile ilerlemeye karar verdik.15 seans TMS tedavisine 15 gün boyunca hergün katılım sağladım yan etkisiz , acısız hızlı geri dönüş sağlayabildiğimiz bir tedavi oldu. Deniz hanımın ve ekibinin profesyonel ve samimi yaklaşımları ve uygulanan tedaviler sayesinde kısa sürede harika sonuçlar elde ettik. Her birine alanlarındaki titizlikleri ve güler yüzleri için teşekkür ederim.
Hasta
Yaklaşık 4 yıldır şiddetli bir baş ağrısı çekiyordum ve hayat tam anlamıyla çekilmez bir yerdi. Daha sonra Deniz hanımla tanıştım ve hayatım değişti diyebilirim. Yapılan botoks ve Kuru iğne tedavisi ile birlikte çok rahatladım ve şiddetli ağrılarım, kabus dolu günlerim son buldu. Ayrıca ilgi ve alaka da çok güzeldi.
ö.....
Bu güne kadar gittiğimiz doktorlar arasında en çok ilgilenen soru sorduğunda cevap veren gereken tedavi yapan bir doktor çok hoşuma gitti personelleri güler yüzlü her türlü yardımı yapmaya hazırlar. Fibyomiyalji kas ve eklem ağrıları için başvurdum hem kuru iğne tedavisini de yaptı alternatif tedaviler uyguladı çok memnun kaldım ağrılarım da belli düzelme oldu devam ediyoruz.
b....g
Boyun fıtığı ve omuz sıkışması sendromuna bağlı şiddetli ağrılarım vardı. 15 seans fizik tedavi sonrası hala ağrılar devam ediyordu. Arkadaşımın tavsiyesiyle Deniz Hanıma ulaştım. Bir seans kuru iğne tedavisi ile beni bu ağrılardan kurtardı. Çok iyi ve ilgili bir doktor ve işinin hakkını veriyor. Boyun ve bel tutulması yaşayan herkese tavsiye ederim.
Deniz Mataracı Çevik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Mataracı Çevik, Nöroloji. Size Deniz Mataracı Çevik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroloji Randevusu, Baş Ağrısı Değerlendirme, Botoksla Ağrı Tedavisi, Migren Botoksu, Baş Dönmesi Değerlendirmesi, Migren Tedavisi, Kuru İğne Tedavisi, Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları, Felçli Hasta Takibi, MS Tanısı.
Deniz Mataracı Çevik adresi nerede?Deniz Mataracı Çevik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ginza Lavinya Park, Barış Mahallesi, Belediye Caddesi, No:30 A Blok 25 Beylikdüzü İstanbul
- Harbiye Mah. Teşvikiye Cad. Çevre Apt. No: 35/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Mataracı Çevik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Mataracı Çevik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Mataracı Çevik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Mataracı Çevik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Deniz Mataracı Çevik hangi dilleri konuşuyor?Deniz Mataracı Çevik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Mataracı Çevik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Mataracı Çevik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Deniz Mataracı Çevik hakkında ne düşünüyor?Toplam 80 hasta / danışan, Deniz Mataracı Çevik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar