20'lik Diş Çekimi
Köprü
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
nu...
Deniz Hanım, diş eti sinirlerine ulaşan çürüğümü başarılı bir kanal tedavisiyle iyileştirdi. Tüm süreci titizlikle analiz edip bana detaylıca anlattı. Kendisinin uzmanlığı ve özeni gerçekten takdire şayan. Çok değerli bir doktor.
a....u
Deniz Hanım çok ağrıyan dişime önce ağrımın geçmesi için müdahale etti. Ardından kanal tedavisini de başarıyla uyguladı. Tüm bu süreçte hep çok pozitifti ve her adımla ilgili detaylı açıklamalar yaptı. Tavsiye üzerine gittiğimiz Deniz hanımdan Çok memnun kaldım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ellerinize emeğinize sağlık Deniz hanım. İyi ki varsınız
ö.....
Diş temizliği ve genel kontrol için gittim. Yurtdışına gitmeden önce dişlerimde oluşma ihtimilali olan sorunları ve genel durumunu gayet iyi anlattı. Memnun kalarak ayrıldım.
Dt. Deniz Önal Çengelli kanal tedavisi yaptı. Ben ağrı ve rahatsızlık yaşamadım.
Ayrıca diğer doktorların tedavi etmediği diş eti sorununun kaynağını buldu ve onu tedavi etti.
Hijyen konusunda kliniği iyi. Ayrıca röntgen odası var.
r....
Dişlerimin problemleri için diş doktoru ararken tavsiye ile Deniz hanımı iyiki bulmuşum diş dolgu kanal tedavisi intihaplanan dişimin iyileştirilmesi diş temizliği gibi sağlık sorunlarıma çare olmuştur ve bu sebeple iki oğlumun da ihtiyaç ları olan tedaviye başarı ile devam edip aile doktorumuz oldu. Güler yüzü elinin hafifliği görevinin iyi yapması bizi çok mutlu etti.
İlgili ve iyi bir doktor. Dolgu ve diş eti temizliği yapıldı. Çok memnun kaldım.
dö...ç
Olabildiğince canınızı yakmadan en iyi sonuç çıkartılıyor. Bir hafta içinde problemli ön dişlerim çok iyi bir duruma geldi.
me...
Diş kökü iltihabı sorunu ile kendisine yönlendirildim.Apikal rezeksiyon ameliyati öncesinde eski yapılan metal destekli porselen kaplamamin altında daha önce yapılan fakat başarılı olmayan kanalımi temizleyip tekrar yaptı ayrıca yan disime yayılan apse için de kanal tedavisi yaptı ve beni eşi Emre Bey'in yapacağı apikal rezeksiyon ameliyatina hazırladı.Eli çok hafif ve gerek tedavi oncesi gerekse tedavi sonrasında yapacağı işlemler hakkında bilgilendirmesiyle de hastasını rahatlatıp sürece hazırlıyor.Ayrica güler yüzü ve güzel iletisimi için de kendisine teşekkür ederim.Koltukta zaman nasıl geçti anlamadım kesinlikle tavsiye ediyorum.Bu arada muayenehanesi tertemiz ve mobilyalarda kullanılan renklerle enerjisi yüksek bir mekan oluşturulmuş bekleyen hastalar için, bu da çok hoşuma gitti.Beklerken ve tedavi sırasında çalan müzikler de çok keyifliydi.Kısacası gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz,memnun kalacaksınız.
Hasta
Tedavimde yapılabilecek işlemleri detaylı anlattı ve şurası ile uygulanacak yöntemleri uyguladı.Güleryüzü ile hastasını rahatlatıyor,2 adet dolgumu hızlı ve beni hiç rahatsız etmeden yaptı.Diş temizliğimi de .Bir dahaki randevuma rahat ve güvenle gideceğim.Çok teşekkürler Deniz Hanım.
p....y
Ailemizin doktoru Deniz hanım, çok ilgili, temiz, daha önce kanal tedavisini yaptırdım. Çok memnun kaldım. Şimdi de implant tedavisi yaptırdım, ağrısız acısız bir işlemdi. Teşekkür ederim .
Deniz Önal Çengelli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Önal Çengelli, Endodonti, Diş Hekimi. Size Deniz Önal Çengelli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: 20'lik Diş Çekimi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Gülüş Tasarımı, İmplant, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Randevu, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Deniz Önal Çengelli adresi nerede?Deniz Önal Çengelli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak, Talatpaşa Bulvarı Doğutürk Apt. No:67 Kat:4 Daire:8 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Önal Çengelli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Önal Çengelli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Önal Çengelli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Önal Çengelli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Deniz Önal Çengelli hangi dilleri konuşuyor?Deniz Önal Çengelli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Önal Çengelli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Önal Çengelli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Deniz Önal Çengelli hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Deniz Önal Çengelli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.