Kas-İskelet (Diz, Omuz, Ayak ve El bileği, Kalça, Sakroiliak)
Kas-İskelet (Diz, Omuz, Ayak ve El bileği, Kalça, Sakroiliak)
Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı, Şişli
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
se...a
Ben. biopsiden. cok. korkuyordum. biopsi. Olurken. hisseticem. diye. o. kapidan. korkarak. girdim. gulerek. ciktim. hic. ama. hic. hissetmedim. eli. okadar. hafifki. anlatamam. hastalarina. karsi. ilgisi. guler. yuzlulugu. ve. moral. vericiligine. hayran. oldum. artik. biopsiden. hic. korkmuyorum. herkese. tavsiye. ederim. cooook. tesekkur. ederim
ru...z
Çok memnun kaldım İyi niyetli Yardımsever çalışkan bir doktor Eli çok hafif acı hissetmedim biopsi sırasında Okmeydanı hastanesi girişimsel radyoloji bölümünde çalışıyor
Deniz Özel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Özel, Radyoloji. Size Deniz Özel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kas-İskelet (Diz, Omuz, Ayak ve El bileği, Kalça, Sakroiliak).
Deniz Özel adresi nerede?Deniz Özel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı Şişli
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Özel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Özel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Özel hangi dilleri konuşuyor?Deniz Özel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Özel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Özel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Özel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Özel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Deniz Özel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.